Follow:
Sleek

Sleek Face Form Light, een aanrader!

Dit Sleek palette kocht ik onlangs bij Ici Paris XL voor maar 13,49 en sindsdien gebruik ik het echt elke dag!
Een ideaal palette om je gezicht net dat extra glansje/tintje/kleurtje te geven zodat je gezond straalt.
Ik moet bekennen dat ik de bronzing nog niet veel heb gebruikt. Ik ben altijd bang dat ik het nét verkeerd aanbreng waardoor ik er héél vreemd uit ga zien. Misschien als ik tijdens deze vakantie een iets getinter gezicht heb gekregen dat ik het wat vaker zal gebruiken.
De highlighter en bronzer gebruik ik wel elke dag. De highlighter net boven mijn jukbeenderen, iets boven mijn wenkbrauwen en op mijn neus. De blush ( die echt fantastisch is qua kleur!) breng ik aan op mijn jukbeenderen.

Dit palette is écht eenaanrader, en zeker voor deze prijs! Ik heb al meer leuke Sleek producten gespot, dus wellicht binnenkort weer een shoplog filmpje 😉

En een vraag aan jullie die niks met deze blogpost te maken heeft: welk boek lezen jullie op dit moment? Tips zijn welkom!

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

4 Comments

 • Reply saskia ten kate

  Dit lijkt me idd een super pallet ,alles bij de hand in 1 doosje voor een aangename prijs !thanks voor de tip gr saskia

  mei 3, 2016 at 18:04
 • Reply Hilde Janbroers

  Graag gedaan!

  mei 3, 2016 at 18:16
 • Reply Susan van der Zwaag - Sondeyker

  Ik hou van de boeken van Nora Roberts…heb jarenlang weinig tot niets gelezen. Maar ze kwamen me op het pad (ik kreeg een hele stapel) en geniet ervan op de momenten dat ik midden in de nacht wakker lig. Het helpt mij om toch weer in slaap te vallen, alhoewel ik eerlijk moet toegeven dat ik soms te lang blijf doorlezen omdat ik zo graag wil weten hoe het verder gaat. Dus eigenlijk zou ik voor saaie slaapverwekkende boeken moeten gaan whahaha. Dikke knuffels en oh ja ik gebruik altijd een blush/bronzer…uhm zou moeten kijken hoe hij heet op het potje ;).

  Ik heb ooit lang geleden van mijn schoonmoeder (ik was 19/20 jaar) te horen gekregen dat ik er bleek uit zag en of ik soms ziek was…sindsdien gebruik ik een blusher om dat soort domme opmerkingen te voorkomen…ik ben nu eenmaal bleek in de winter…
  Tegenwoordig gebruik ik die ook op mijn oogleden, zodat ik toch een beetje kleur daar heb, volgens mij is het eentje van Etos merk, heb vroeger een mooie van de Mylene gehad. Knuff!

  mei 6, 2016 at 05:32
 • Reply Hilde Janbroers

  Nora Roberts heb ik ook op de plank thuis, nog niet gelezen! Ga ik gauw eens doen. Xxxx

  mei 6, 2016 at 08:15
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge