Follow:
Uncategorized

Sleek Matte Me Ultra Smooth Matte Lip Cream

Een vloeibare lipstick die uren blijft zitten? Ik geloofde daar eigenlijk niet zo in. Totdat ik bij Boozyshop 2 matte vloeibare lipsticks van Sleek bestelde. Sleek had natuurlijk al mijn vertrouwen door de fantastische palettes ( Highlighting palette en Face Form ), dus ik wilde deze lipsticks ook weleens proberen!

De prijs van 7,49 vind ik ook heel redelijk! Ik ken drogisterij merken die duurder zijn met longlasting lipsticks. Er zijn 12 kleuren beschikbaar bij Boozyshop, genoeg keus. Ik kocht Shabby Chic en Birthday Suit. Wat donkerdere kleuren voor mijn doen, maar ik wilde eens wat anders.

 • links Birthday Suit, rechts Shabby Chic

Ik vind de verpakking er super mooi uitzien! Mooi strak vierkant met een mooie matte zwarte dop. Ja, daar kan je mee gezien worden! De applicator brengt erg mooi en nauwkeurig aan. Pas wel op! Je moet wel meteen netjes werken, de lipsticks zijn heel erg gepigmenteerd en als je buiten de lijntjes gaat zie je dat erg na het wegvegen. ( mijn hand bleef nog lang gekleurd nadat ik de kleuren op mijn hand had geswatched..haha ).

De lipstick brengt makkelijk aan, 1 laagje is absoluut voldoende. Hij droogt mat en droog op. Hier moest ik erg aan wennen, het droge gevoel op mijn lippen. Ik heb meestal moisturizing lipsticks en die voelen heel comfortabel aan. ( maar die zijn ook absoluut niet longlasting ). Ik heb daarom een klein beetje vaseline eroverheen gedaan voor het comfortabele gevoel. En verrek! De kleur bleef gewoon nog steeds zitten als een huis!! Ook na eten, drinken en een hoop geklets zat de lipstick nog prima.

Birthday Suit

Shabby Chic

Mijn conclusie is dat deze Sleek Matte Me lipsticks een must zijn voor iedereen die niet om het uur haar lipstick wil bijwerken. Ook zijn de Sleek Matte Me lipsticks dierproefvrij! Nog een heel mooi voordeel. Ook na het lezen van verschillende reviews ben ik overtuigd, de Sleek Matte Me is gewoon top!

Ben je benieuwd of jouw favoriete kleur ook in de Sleek Matte Me serie te vinden is? Klik dan op de banner hieronder:

Draag jij weleens een longlasting lipstick?

Liefs Hilde

** de producten uit dit artikel heb ik zelf aangeschaft. Dit artikel bevat affiliate links **

 

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

2 Comments

 • Reply Lisa

  Ik gebruik de 24h stay van maybelinne maar ik gebruik het vetstickje niet omdat hij er dan langzaam afgaat bij mij. Op aliexpress heb ik menow longlastick kissproof matte lipstick besteld. Dus ik ben benieuwd kosste maar 1.43.

  juni 19, 2016 at 12:51
  • Reply hildestolk_rxx5eu87

   Dat is zeker niet duur! Zou fijn zijn als die goed zou werken!

   juni 19, 2016 at 15:49

  Leave a Reply

  CommentLuv badge