Follow:
Uncategorized

Soap & Glory Scrub’em and leave’em Body Buff

Mijn lekkerste body scrub van dit moment! No doubt! Ik kan jullie echt deze aanraden als jullie van een wat grovere body scrub houden. Ik ga jullie in deze review alles laten zien en er alles over vertellen!

IMG_0167 IMG_0168

Ook op deze pot werd ik meteen verliefd. De uitstraling vind ik echt fantastisch! Het zachtroze, de teksten op de pot en het feit dat ie lekker groot is natuurlijk. ­čśë De geur is zalig! Hij hoort bij de serie waar ook de body butter van is:┬áreview

In deze body scrub zit ook weer Babassu olie, mandarijn olie, jojoba olie en zeezout. Geuren die je kan herkennen in het product zijn Bergamot, Magnolia, Freesia, Vanille en musk. De geur is wat milder dan die van de body butter, maar blijf je zeker licht ruiken op je huid nadat je het hebt gebruikt.

IMG_0170

Zoals je op de foto ziet heb ik de body scrub al lekker gebruikt. Onder de douche heb ik een handje eruit gepakt en gebruikt. Er zitten grove scrub korrels ( zeezout ) in en kleine roze korreltjes. De combinatie van deze korrels is echt geweldig! Ook is de scrub heerlijk verzorgend door alle oli├źn die erin verwerkt zitten. Je voelt het tijdens het scrubben, maar zeker ook na het afspoelen. De huid is daarna heerlijk zacht en goed gevoed.

IMG_0174

Je kan de body scrub 1 a 2 keer per week gebruiken. Als je daarna de bodybutter ook nog gebruikt dan is je huidje je eeuwig dankbaar. Maar ook alleen is de body scrub echt heerlijk voor je huid, zeker in de zomer! Je verwijdert dode huidcellen en je stimuleert de doorbloeding van je huid. Ook vind ik het voor mijn benen ideaal dat het ingegroeide haartjes makkelijker “los krijgt”. Ook zal je sneller bruin worden in de zon als je je huid af en toe scrubt.

Zelf heb ik de pot gekocht bij Cozy Favorites. De pot bevat 300 ml en kost 17,95. ( er is ook een mini versie met 50 ml verkrijgbaar voor 5,50. Leuk om te proberen! ).

Ik denk dat deze body scrub zeker bij mijn favorieten gaat behoren, hij is gewoon t├ę lekker! Na openen van de pot is hij 2 jaar houdbaar, dus je kan er ook heel lang heel zuinig mee doen. ­čśë

Gebruik jij ook weleens een body scrub?

Liefs Hilde

** Ik heb deze producten zelf gekocht en word niet betaald voor deze review **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

4 Comments

 • Reply Iris

  Dit lijkt mij een heerlijke scrub! Ik moet ook echt vaker scrubben, vergeet het soms haha!

  juni 6, 2016 at 09:51
  • Reply hildestolk_rxx5eu87

   Die periode heb ik ook gehad hoor. Maar nu, met een paar heerlijke scrubs, vergeet ik het gelukkig niet meer…hihi

   juni 6, 2016 at 12:07
 • Reply Brigitte

  Heerlijk lijkt mij deze! Ik gebruik zelf altijd een srub . Ik ga eens kijken op de site waar jij hem hebt gekocht .

  juni 6, 2016 at 11:27
  • Reply hildestolk_rxx5eu87

   Dit is echt de lekkerste die ik tot op heden heb gebruikt. Echt zo fijn!

   juni 6, 2016 at 12:08

  Leave a Reply

  CommentLuv badge