Follow:
Uncategorized

Soap & Glory Smoothie Star Body Buttercream

Een bodycrème die naar Pistache-vanille ijs ruikt? Inderdaad, dat doet deze bodycrème!! In het begin was ik even bang dat ik hem te heftig vond ruiken, gelukkig trok dat na een minuut of 10 weg en werd het heerlijk subtiel. Op de verpakking staat smoothie, en smooth is hij zeker. Het is een romige opgeklopte bodycrème. Hij smeert heerlijk uit en trekt lekker snel in.

IMG_0154

Wellicht kennen jullie het merk Soap & Glory nog niet. Dat kan, het is een merk uit Engeland wat niet erg veel in Nederland te koop is. Ik heb al een blogpost over dit merk geschreven en wat producten uitgelicht: zie hier

IMG_0153

Dus toen ik voor mijn verjaardag wat producten kreeg werd ik erg blij! Ik ben dus puur op de uitstraling van de producten gegaan, en met dit product ben ik zeker niet teleurgesteld. Dat mijn huid na gebruik zo lekker zacht aanvoelde komt door de mooie oliën die in de crème verwerkt zitten. Kokos olie, amandel olie, pistache olie, Shea boter, noem maar op!

IMG_0156

IMG_0159

IMG_0160

Deze bodycrème is trouwens ook SUPER op droge ellebogen, kniën, hielen en handen. Dus als je deze voor de zomer misschien iets te vol vindt, kan je hem nog lekker plaatselijk gebruiken op wat droge plekjes. Al is het alleen al voor de geur. En zeg nou zelf, zo’n prachtige vrolijke pot wil je toch al gewoon gezellig in je badkamer of op je nachtkastje hebben staan?! Ik wel!

De pot met 300 ml is verkrijgbaar bij Cozy Favorites voor 19,95.

Gebruik jij liever bodylotion of bodycrème?

Liefs Hilde

**Ik heb dit product zelf aangeschaft en krijg niet betaald voor deze review**

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

4 Comments

 • Reply Marieke

  Ik vind het zo’n leuke pot! Ik heb ze nog nergens zien staan helaas.

  juni 5, 2016 at 09:09
  • Reply hildestolk_rxx5eu87

   Zijn idd alleen online te koop. Ik heb ze bij Cozy Favorites vandaan.

   juni 5, 2016 at 12:38
 • Reply Mariëlle

  Ik vind het potje er ZO leuk uitzien! En ik ben ook wel heel benieuwd naar de werking 🙂

  juni 5, 2016 at 11:48
  • Reply hildestolk_rxx5eu87

   Ik heb vanmorgen de scrub gebruikt. die is echt zalig!! Die ga ik binnenkort op mijn blog plaatsen.

   juni 5, 2016 at 12:39

  Leave a Reply

  CommentLuv badge