Follow:
kids, uitje

Spectaculaire show in Madurodam: Vonk!

vonk

Vanaf vandaag kan je een spectaculaire show bekijken bij Madurodam. Vonk18 is een belevenis die je niet mag missen tijdens de laatste dagen van dit jaar. Ga met je gezin genieten van een spectaculaire lichtshow!

VONK18

Beleef Nederland in een ander licht tijdens VONK18 Madurodam sluit jaar af met hartverwarmende lichtshow

Madurodam laat van 27 tot en met 30 december de vonken ervan afspringen! Het Haagse themapark sluit het jaar af met de hartverwarmende lichtshow VONK18. Droom met familie en vrienden weg bij bekende en minder bekende momenten van 2018 én laat je inspireren voor een prachtig 2019. Welke vonk geef jij door voor het nieuwe jaar?

vonk

Wat is VONK18?

VONK18 is een avondvullend programma voor jong en oud en staat volledig in het teken van ‘samen terugblikken, samen vooruitkijken’. Laat je betoveren door bijzondere lichteffecten, muziek én volop entertainment. Zo zag je Nederland nog nóóit!

Geef jouw vonk door

Op twee plekken in Madurodam worden de bekende en minder bekende momenten van 2018 op een hele bijzondere manier gedeeld. In een indrukwekkende openingsshow nemen de twee VONK-lichtpoppen je mee op reis langs deze hoogtepunten van 2018. In Madurodam zie je geen standaard jaaroverzichten terug, maar krijg je een kijkje in de meest bijzondere terugblikken én wensen van heel Nederland. Voorafgaand aan de lichtshow roept het themapark Nederlanders namelijk op om zijn of haar favoriete momenten te delen.
Loop door een verlicht Madurodam en geniet samen van de winterse sferen in het park. Warm je op bij de vuurkorven in het park onder het genot van winterse lekkernijen. Neem middenin Madurodam een kijkje in het jaar dat voor ons ligt en laat je verrassen door de wensen van bekende en minder bekende Nederlanders. Stel jezelf na al die inspiratie eens de vraag: welke vonk geef jij graag door aan Nederland?

Wat kan je allemaal doen?

Laat jezelf omtoveren met Glow in the dark schmink! Zo loop je zelf stralend door het park. Ook zijn er selfie spots waarmee je met blacklight dé perfecte nieuwjaarsselfie kan maken! Ook is er veel te doen! Je kan in de weer met lichtgevende hoelahoops, ballen en diabolo’s.

Met zijn 5 meter hoog is Dundu hét stralende middelpunt op VONK18. Laat je tijdens de hartverwarmende openingsshow betoveren door deze levensgrote pop. Dundu geeft letterlijk de vonk door én neemt je mee langs de hoogtepunten van 2018. Maar wacht, waar is Dundu opeens gebleven? Kijk, daar is plotseling zijn kleine vriend, Bimbi, die dansend door Madurodam heen loopt. Samen geven ze je een inkijkje in het nieuwe jaar.

En nog véél meer!

Kaarten

Het VONK18-ticket kost €15,50 en is te koop op www.VONK18.nl (OP=OP). Het ticket is geldig vanaf 17:30 uur. De openingsshow begint iedere avond om 18:30 uur. Voorafgaand aan de show kun je genieten van een heerlijke winterse barbecue op een van de terrassen van Madurodam.

Wij gaan met het gezin dit weekend ook naar VONK18. We kunnen niet wachten! Foto’s van onze belevenis zal je terugvinden in mijn diary aankomende week.

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge