Follow:
dior, Hydra Life, hydratatie, Jelly sleeping mask, masker, moisturizer, nachtverzorging, vermoeidheid

Splash!

Zoals ik gisteren al vertelde hadden mijn dochter en ik een proefje gekregen van het nieuwe Dior Hydra Life Jelly Sleeping Mask. Dit is een heerlijk masker die je als nachtverzorging kan gebruiken. Eigenlijk hetzelfde principe als het overnight mask van Clinique waar ik al eerder over schreef.
Dus gisteravond na het douchen hebben Amy en ik het masker aangebracht. Het is een soort gel substantie dus heerlijk luchtig en fris. Voor de zeer droge huid zal dit waarschijnlijk niet comfortabel genoeg aanvullen, dan zou je er misschien nog wat overheen willen smeren. ( of het masker mengen met de vochtolie van de Smart lijn van Clinique).
Zowel Amy als ik vonden het lekker snel intrekken, wat weer een voordeel is als je meteen daarna naar bed gaat. Dan gaat het niet plakken op je kussen.
Wij vonden het allebei niet trekken, dus voor onze huidtypes was het voldoende om het te vervangen voor je normale nachtcreme.
In de ochtend voelde onze huid zacht aan, en kon je zien dat oppervlakkige lijntjes minder waren. Dus gedurende onze nachtrust heeft dit masker goed de huid van vocht voorzien.
In vergelijking met het Clinique masker is de Dior minder voedend. Zelf zou ik bijvoorbeeld die van Clinique meer in de koudere maanden gebruiken en die van Dior in de zomer. Ik kan mezelf voorstellen dat ik op een bloedhete zomerdag liever die van Dior zou gebruiken vanwege de luchtige substantie.
Het masker is verkrijgbaar in een pot met 50 ml inhoud. Deze kost bij Ici Paris 63,45 euro. Op het moment geeft Ici Paris nog 25% korting op huidverzorging extra. Je kan het masker hier vinden.
Ik wens jullie een hele fijne dag!
Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge