Follow:
beauty

In de Spotlight! Jeannette van Wat Maakt Je Mooi!

jeannette

In de Spotlight!!

Af en toe vind ik het super leuk om iemand in de spotlight te zetten. Iemand die een bedrijf heeft dat mij boeit, die bepaald werk doet op beautygebied wat ik leuk vind om uit te lichten, noem maar op! Sinds ik mijn eerste bestelling bij Wat Maakt Je Mooi plaatste ben ik verliefd op dit merk! Vandaar dat Jeannette van Wat Maakt Je Mooi vandaag in de spotlight staat.

 

img_2245

* Vertel eens wat over jezelf

Wie ben ik? Een nuchtere vlotte Twentse jongedame van 45 jaar jong en al 22 jaar trotse moeder van een prachtige dochter. Ik houd van gezelligheid, babbel graag en kan enorm genieten van lekker eten en een zoet wit wijntje op zijn tijd. Waar je me s’nachts voor wakker kan maken is SUSHI. Ook mag muziek niet ontbreken in mijn leven, waar houd ik van? Nou dat is heeeeeel variabel. Jaren ’80, Rock, Pop, Top 40 en ja… ook Andre Hazes komt voorbij van tijd tot tijd.

* Is Wat Maakt Je Mooi op dit moment al op een punt waar je ooit van had gedroomd?
Na 20 jaar in de grafische sector werkzaam te zijn geweest heb ik ervoor gekozen om van mijn hobby mijn werk te maken. Wat maakt je mooi is nog in de groei, ik run de gehele shop zelf van A tot Z en droom ervan om ooit mijn liefde en creativiteit voor de producten en de shop te kunnen delen en mijn shop uit te laten groeien tot een mooi bloeiend bedrijf.

img_2012

* Waar haal jij je inspiratie voor kleuren, vormen en geuren vandaan?
Mijn creatieve brein lijkt nooit stil te staan, ik kan mijn inspiratie uit de gekste dingen halen. Het begint bij het ontstaan van het product, neem nou b.v. de Floating Marshmellow Soapies, deze zijn ontstaan uit een zeep recept test. De structuur was zooooo luchtig dat er direct een beeld in mijn hoofd kwam van spekjes/marshmellows. En dan gaat het balletje rollen, zachte pastel kleuren, lieve geuren (perzik, wasverzachter, bloemetjes etc.) Er vormt zich dan een beeld in mijn hoofd die ik dan tot uitvoering ga brengen. Mijn inspiratie kan op meerdere manieren ontstaan, plaatjes/foto’s, eten, overheerlijke baksels van mijn dochter 😉 kleur combinaties, heerlijke geuren, huidtypen en heel veel luisteren naar de wensen van mijn klanten en omgeving.

img_2462 img_2434

* Zijn er producten die je in de toekomst ook nog graag zou willen ontwikkelen?
Ja zeker! De ontwikkeling staat niet stil. Ik zou graag een geheel natuurlijke gezichtsverzorgingslijn ontwikkelen voor de vele verschillende huidtypen en combinaties.

* Welk product is je eigen favoriet?
Ooooooh dat vind ik een moeilijke vraag, ik heb meerdere favorieten. Zelf ben ik eigenaar van een hele droge huid en ben dus grootverbruiker van de Fluffy Body Butter, na het douchen smeer ik dagelijks mijn nog vochtige huid in met de body butter en daar word mijn huid erg blij van! Geuren pas ik aan aan mijn gevoel van de dag ha ha, ik heb dus een aardig arsenaal potten in mijn badkamer staan.

manibomb-making

the making of manibomb!

img_2066

Ben jij nu ook benieuwd naar al deze heerlijke producten? Surf naar de site om lekker te gaan neuzen. ( ontzettend leuke cadeautjes voor de feestmaand!).

Mocht je nog vragen hebben voor Jeannette, stel ze hieronder!

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

8 Comments

 • Reply Yvonne

  Wat ontzettend leuk! En ik ben erg nieuwsgierig naar die producten. Krijg er gewoon trek van als ik ze zie. 🙂
  Yvonne onlangs geplaatst…Van katten blijf je af. Punt!My Profile

  november 14, 2016 at 15:10
 • Reply chucky1012

  Wat ontzettend leuk dat je de bedenker van dat bedrijf met mooie hebbedingen in het zonnetje hebt gezet.
  Ik kan goed begrijpen dat het een druk bedrijf is.
  Ze moet toch telkens weer nieuwe producten verzinnen om te maken.
  Super veel inspiratie….

  Xoxo

  november 14, 2016 at 15:43
 • Reply Janine

  Wat leuk dat je zo mensen in het zonnetje zet! ik ken het merk persoonlijk niet maar ik ga zeker even rondsnuffelen op de website hihi
  Janine onlangs geplaatst…Wishlist voor de herfst #2 | BeautyMy Profile

  november 14, 2016 at 16:25
 • Reply YuSt

  Ik vind Wat maakt je mooi ook leuk om te shoppen. Helaas moet ik qua budget voor mijn blog keuzes maken, maar het liefst kocht ik alles… heerlijk!
  Vorig jaar kocht ik er voor Sinterklaas wat items. Ideaal voor leuke cadeau’s.

  Ik heb een vraag,… worden de producten ook gekeurd? Ik was laatst in gesprek met een dame die werkt bij natrue, is dat bij jouw producten ook verplicht… of hoe moet ik dat nou zeggen… damnnn ik hoop dat je mij begrijpt.
  YuSt onlangs geplaatst…#Meekibautylab | Drag marble | MEEKIMy Profile

  november 14, 2016 at 23:10
 • Reply Mireille

  Jeanette is een topper. Haar producten zijn echt heerlijk.

  november 14, 2016 at 23:13
 • Reply Babs

  Ik heb zo vaak zitten twijfelen om er wat te bestellen maar ik heb nog zoveel liggen… Zij maakt echt geweldige dingen en volgens mij loopt het als een trein. En terecht als ik zo alle reviews lees!
  Babs onlangs geplaatst…Scentchips- Geur voor je InterieurMy Profile

  november 15, 2016 at 12:04
 • Reply jeapiebel

  Wat een leuk interview en interessante vragen. Leuk ook om de antwoorden te lezen. De producten zien er erg schattig uit om op te eten. 😉

  november 15, 2016 at 17:10
 • Reply Melike

  Wat gaaf om te lezen! Ik vind het echt een inspirerende vrouw en het lijkt me echt heerlijk hier eens iets van te proberen!
  Melike onlangs geplaatst…Review: Kiko Face Make Up FixerMy Profile

  november 16, 2016 at 22:15
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge