Follow:
lifestyle

Sudio Sweden Vasa Bla Wireless Earphones with charger

oortjes1

Hou je van studio kwaliteit geluid, elegante producten en een verfijnde minimalistische stijl? Dan zit je goed bij Sudio! Sudio is een merk die prachtige hoofdtelefoons in het assortiment heeft, en ik mocht er één testen! Ook heb ik een aantrekkelijke kortingscode voor je om wellicht voor de Kerst nog iemand blij te maken met een mooi cadeau. 😉

Sudio

Sudio is een bedrijf uit Stockholm. Kijk, een bedrijf die hoofdtelefoons maakt en komt uit de plaats waar ook het ABBA museum staat, dat moet gewoon goed zijn! De naam Sudio komt van het nummer Sussudio van Phil Collins, een hommage aan dit nummer dat staat voor vastberadenheid om een succes te maken van je onderneming. Dat heeft Sudio gedaan!

Vasa Bla

oortjes2

Op de site van Sudio Sweden vind je alle soorten hoofdtelefoons die ze in het assortiment hebben. En ik kan je vertellen, voor ieder wat wils! Ik koos voor de Vasa Bla in blauw. Leuk dat er ook andere kleuren beschikbaar zijn dan alleen zwart of wit. Zo kan ik mijn oortjes makkelijke terugvinden in de la met snoeren. 😉

oortjes3

De oortelefoons komen in een luxe stevige kartonnen doosje. Achterop staat duidelijk wat er allemaal in het doosje zit.

Heel handig dat je gewoon via Bluetooth de oortjes kan gebruiken. Geen onhandige snoertjes die van je telefoon naar je oortjes loopt. 8 Uur lang kan je met de batterij doen, voor mij lang genoeg!

Het geluid wat uit de oortjes komt is erg mooi. Zuiver en zonder ruis. Goede kwaliteit van Zweedse bodem. 😉

oortjes4

Het handige opbergmapje vind ik ook ideaal. Hygiënisch kunnen opbergen en ook goed qua bescherming om ze bijvoorbeeld in je tas mee te nemen.

SPECIFICATIES

 • Behuizing: Composiet, Aluminium
 • Afwerking: Hooggepolijst metaal
 • Model: In-ear, Bluetooth 4.1
 • Gewicht: 22 gram (behuizing)
 • Bereik: 10 meter
 • Batterijduur: 8 uur (actief), 10 dagen (standby)
 • Laadduur: 10 minuten (snel), 120 minuten (vol)

oortjes

Namens Sudio mag ik een korting aan mijn lezers aanbieden van 15%! Vul kortingscode: hillybillybeauty in bij het afronden van je bestelling en de korting zal worden verwerkt. Wellicht een leuk cadeautje voor Kerst?

Gebruik jij vaak een hoofdtelefoon?

Liefs Hilde

** Ik heb dit artikel ontvangen ter review **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

3 Comments

 • Reply Lieke

  Toevallig dat mijn oortjes afgelopen week gesneuveld zijn. Fijne en eerlijke review, inderdaad leuk die verschillende kleuren. Ik denk dat dit mijn volgende paar oortjes gaat worden 🙂
  Lieke onlangs geplaatst…Mijn week | #35 Ziek zijn, sushi op school en een geslaagde verjaardagMy Profile

  december 13, 2016 at 18:13
 • Reply Susan

  Mooie oortjes! En ze lijken mij ook goed werken.
  Susan onlangs geplaatst…Make Up Academy Skin Define Matte Perfect FoundationMy Profile

  december 14, 2016 at 07:16
 • Reply Mariëlle

  Ik vind ze er heel mooi uitzien en het hoesje is handig zeg!!

  december 14, 2016 at 08:41
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge