Follow:
Body Shop, Tag

TAG | The Lovely Body Shop TAG

bodyshoptag

Als groot Body Shop fan ga ik geregeld via Google op zoek naar leuke blogposts over de Body Shop. Zo stuitte ik op BelleVie Fashion, een beautyblog waar producten van de Body Shop ook vaak langskomen. Ik vond deze tag zo leuk dat ik besloot hem ook te gaan doen. Dus lezen jullie gezellig mee? De Lovely Body Shop Tag!

pinitacolada

 1. Wat is je favoriete product lijn van The Body Shop?

De eerste vraag is meteen al een lastige! Ik kan eigenlijk niet kiezen tussen de Honeymania lijn en de Limited Edition Pinita Colada lijn. Beide vind ik super lekker! Als ik echt moet kiezen zou ik op dit moment ( dat het zonnetje buiten schijnt en het lekker warm is ) voor de Pinita Colada lijn.

bodyshopstash

2. Hoeveel producten heb je in totaal van The Body Shop?

Oeps…..heel erg veel! Ik heb alles even bij elkaar gelegd voor deze vraag ( ga ik maar meteen binnenkort een Stash blogpost mee maken, ik ben nu toch bezig ). En ik kom op een totaal van 43. ( en er komt nog wat aan met de post )

3. Welk product kocht jij opnieuw?

Dat heb ik nog niet heel vaak gedaan eigenlijk. Het enige wat ik opnieuw kocht waren de showergel en de Body Sorbet van de Pinita Colada lijn. Heerlijke producten vind ik dat, en wetende dat het Limited is wil ik het toch op voorraad hebben voordat het niet meer te krijgen is.

huidverzorging

4. Gebruik je buiten om de lichaamsverzorging ook de gezichtsverzorging van The Body Shop?

Ja! Ik ben dit sinds kort ook aan het gebruiken. De vitamine e lijn en serums van de Drops of Youth. Ook heb ik de oogverzorging van de Drops of Youth. Er is nog wel een andere lijn die ik graag wil proberen, Oils of Life lijkt mij namelijk ook erg lekker!

limited

5. Welke Special Editions heb jij?

Ik heb sowieso een zwak voor limited en special editions. Ik heb 2 shimmer bodylotions van 2 kerstlijnen van ( volgens mij ) 2 jaar geleden ( Glazed Apple en Frosted Cranberry)Daar heb ik ook de body butters van en van de 3e kerstlijn ook de body butter.( Frosted Plum ). Van de Glazed Apple heb ik ook de bodyscrub. Dan heb ik de collectie van Pinita Colada. Hier wil ik nog wel graag een extra showergel en een extra body butter van aanschaffen. Ook heb ik de body butter van de Early Harvest raspberry. Van de Blueberry lijn heb ik de showergel,scrub en body butter. Passion fruit heb ik de showergel en de body butter. En ik heb ook een body butter met vanille geur die van een kerstlijn was volgens mij.

6. Welke geur zou jij graag willen zien bij de Body Shop?

Ik zou sowieso de geuren peach en lemon terug willen zien. Daar lees ik veel positieve dingen over en ik baal dat ik die niet meer kan scoren. Nieuwe geuren die mij erg lekker lijken ( zeker voor een body butter ): watermeloen, peer en iets met pistache.

7. Wat is je grootste miskoop?

Die heb ik nog niet gemaakt! En ik hoop dat die ook nooit zal komen…;-)

edt

8. Wat is je favoriete parfum van de Body Shop?

Ik moet toegeven dat ik ze nog niet allemaal ken. Ik heb op dit moment White Musk Libertine en die vind ik zalig!

9. Wat staat er nog op je verlanglijstje?

Ik zou nog wel graag een bodyspray willen hebben van 1 of meerdere geuren. Dat vind ik wel lekker voor zomers. Ook wil ik graag nog een aantal body butters uitproberen in kleine maatjes. Ik wil ze gewoon allemaal geroken hebben in ieder geval. 😉

bodybutters

10. Welk product zou jij iedereen aanraden?

Sowieso de Body Butters! Die horen eigenlijk bij iedereen in de badkamer/slaapkamer. Ideaal om je huid even lekker te vertroetelen. Ook voor de zomer wil ik van de Pinita Colada lijn de Body Sorbet iedereen aanraden. Heerlijk om je mee in te smeren na een dagje zonnebaden. Werkt namelijk ook prima als aftersun! ( en een tip, leg hem lekker in de koelkast, dan werkt ie ook extra verkoelend. )

Ik hoop dat jullie dit een leuke tag vonden! Deze kan je natuurlijk ook doen met een ander merk waar jij meer mee hebt. Ik ben benieuwd wat jullie mij zouden aanraden van de Body Shop? Zijn er dingen die ik niet heb besproken die ik echt zou moeten checken van jullie?

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

24 Comments

 • Reply Iris

  Wat leuk om zoiets te lezen over de plek waar ik over ongeveer een maandje ga werken haha! 😀
  Iris onlangs geplaatst…De stilte op mijn blogMy Profile

  juli 24, 2016 at 09:48
  • Reply hildestolk_rxx5eu87

   Ga jij werken bij de Body Shop??!! Heaven!!!

   juli 24, 2016 at 09:50
   • Reply Iris

    Yesss! 😀 zoveel zin in haha! Heb er zelf momenteel niet heel veel producten meer van, dus was leuk om jouw aanraders te lezen!
    Iris onlangs geplaatst…De stilte op mijn blogMy Profile

    juli 24, 2016 at 10:12
    • Reply hildestolk_rxx5eu87

     Dan kan ik in de toekomst de nieuwtjes van jou horen! haha

     juli 24, 2016 at 13:37
 • Reply Natascha

  Jij hebt inderdaad echt een huge stash aan TBS producten haha. 43 is best veel 😉 Ik heb eigenlijk één favoriet van TBS, en dat is de sheabutter bodylotion. Heerlijk vind ik die!
  Natascha onlangs geplaatst…Haaraccessoire tip: colourclipsMy Profile

  juli 24, 2016 at 10:21
  • Reply hildestolk_rxx5eu87

   Die wil ik inderdaad ook nog! Ik heb de bodybutter, maar voor dit weer is een bodylotion ook wel zalig!

   juli 24, 2016 at 13:37
 • Reply Babs

  Ik vind dat TBS jou wel een lintje mag geven , hier zit de grootste fan, hahaha.
  ik ga het even opschrijven..die body sorbet wil ik nu gewoon hebben. Ik moet nog steeds mijn dagje Utrecht doen dussss… die neem ik dan mee 🙂
  Babs onlangs geplaatst…KeeK op de Week 30- Break out kittens, BBB pimpen en een Brutale vogelMy Profile

  juli 24, 2016 at 11:08
  • Reply hildestolk_rxx5eu87

   Ja! ik ben benieuwd wat je ervan vindt! Een lintje hoeft niet, doe maar een minuut gratis shoppen…hahahaha

   juli 24, 2016 at 13:38
 • Reply marleen@burgertrutjes

  Is Pinita colada limited edition? Ik ga ff janken hoor dat ruikt zooo lekker???

  juli 24, 2016 at 11:19
  • Reply hildestolk_rxx5eu87

   ja, ik hoop dat TBS hem gewoon vast in het assortiment neemt 😉

   juli 24, 2016 at 13:38
 • Reply Maaike

  Leuke tag! Nu ik je antwooden zie ben ik helemaal vergeten dat ik idd nog een parfum heb van TBS en een bodymist uit de grapefruit lijn. Whoopsie.
  Maaike onlangs geplaatst…Make up trial ft. ELF & Boozy CosmeticsMy Profile

  juli 24, 2016 at 11:46
  • Reply hildestolk_rxx5eu87

   oh oh, filmpje opnieuw opnemen..;-)

   juli 24, 2016 at 13:38
 • Reply Melike

  Wat een stash heb je zeg! I have to confess: Ik heb helemaal niks van TBS! Ik hoor wel altijd dat ze super lekkere parfum hebben dus die ga ik wel proberen. En ooit, vroeger, had ik een mini body butter.
  Melike onlangs geplaatst…YSL Rouge Volupté – 1AAA 25My Profile

  juli 24, 2016 at 13:09
  • Reply hildestolk_rxx5eu87

   Ze hebben inderdaad nog veel meer lekkere geuren. Daar ga ik binnenkort eens aan snuffelen als ik er ben.

   juli 24, 2016 at 13:39
 • Reply Lieke

  Wat een leuke tag, en wauw wat een mooie TBS Stash heb je!
  Lieke onlangs geplaatst…Battle of the blogs | Uitslag #3My Profile

  juli 24, 2016 at 15:54
  • Reply hildestolk_rxx5eu87

   Dank je wel 🙂

   juli 24, 2016 at 20:53
 • Reply Jouvence

  Wat een leuke tag en wat heb je veel producten! ♥ Erg leuk om te zien xx Liefs
  Jouvence onlangs geplaatst…Essence autumn/winter collectie 2016/2017My Profile

  juli 24, 2016 at 16:07
  • Reply hildestolk_rxx5eu87

   Dank je wel!

   juli 24, 2016 at 20:53
 • Reply Laura - Dagelijkse hap

  De body butters van TBS zijn hier ook een groot favoriet hoor! Vooral in de winter vlieg ik door zo’n pot heen 😀
  Laura – Dagelijkse hap onlangs geplaatst…Afgestudeerd! En nu?My Profile

  juli 24, 2016 at 18:44
  • Reply hildestolk_rxx5eu87

   Zalig!! Ik kan nu al niet wachten op het najaar..haha

   juli 24, 2016 at 20:52
 • Reply YuSt

  Wooooo, wat veel! Ik heb nu toevallig 2 producten in huis van TBS. Ik vind het persoonlijk lekkerder dan Lush.
  YuSt onlangs geplaatst…The Body Shop | Red my mind | Swatched-it | NagellakMy Profile

  juli 24, 2016 at 19:13
  • Reply hildestolk_rxx5eu87

   Ik ook! Ik vind van Lush heel veel geuren niet lekker.

   juli 24, 2016 at 20:52
 • Reply priscilla

  Wat leuk dat je de TAG hebt overgenomen. Super leuk om te lezen en wat een heerlijke stash heb je <3

  juli 24, 2016 at 20:43
  • Reply hildestolk_rxx5eu87

   Dank je wel! Ik vond het een super leuke tag! Bedankt voor het bedenken 🙂

   juli 24, 2016 at 20:51

  Leave a Reply

  CommentLuv badge