Follow:
fashion, Tante Betsy

Tante Betsy Dress Betsy Gardenia én Hoodie Black

Tante Betsy 2018

Snik…..terwijl ik deze blogpost schrijf zijn deze jurkjes niet meer in mijn bezit. ;-). Ik had een grote bestelling gedaan bij Tante Betsy toen alles van de eerste lichting online kwam. Maar ik kon natuurlijk niet alles houden, mijn kids moeten ook nog eten. (ik heb wel voorgesteld een maand lang pannenkoeken te eten zodat ik alles kon houden, daar trapte ze niet in helaas). Toch kan ik zeggen: “Gelukkig hebben we de foto’s nog!”. En die laat ik dan ook vol trots zien aan jullie!

Tante Betsy Dress Betsy Gardenia Black – 89,95

Tante Betsy 2018

Het knoopjes model is een favoriet model van mij. Ik hou van knoopjes die, in mijn ogen, de aandacht van mijn buik afhalen. Het striklint accentueert juist weer mooi mijn taille. Eigenlijk doet dit model héél veel voor het vrouwelijke lichaam! Omdat dit jurkje uit de najaarscollectie van Tante Betsy is heb je ook lange mouwen. Ik hou van jurkjes met lange mouwen omdat mijn stevige armen hiermee ook mooi slanker lijken. De kipfiletjes worden in toom gehouden zeg maar, haha.

Tante Betsy 2018

Uiteraard heeft Tante Betsy weer leuke details aangebracht op de jurk. Leuke borstzakjes die een roze stikselrandje hebben. Ook de kraag heeft dit wat de jurk nét weer iets extra’s geeft. Kleine pofmouwtjes geven de jurk een extra vrouwelijk tintje.

Ik draag bij dit jurkje mijn rode Sanita laarzen die ik van 38dresses heb ontvangen vorig jaar. Bij 38dresses kan je ook terecht voor Tante Betsy!

Tante Betsy Dress Betsy Gardenia Red – 89,95

Tante Betsy 2018

Jaaaa, rood in combinatie met roze is gewoon fantastisch! Als je mijn blog volgt weet je dat rood één van mijn favoriete kleuren is om te dragen. (mijn opa hield van rood, en rode jurken vond hij prachtig). Een rode jurk geeft mij energie en een flinke boost aan zelfvertrouwen. Klinkt misschien heel gek, maar ik voel mij op en top vrouw in een rode jurk.

Ik draag maat L van dit jurkje en ik moet zeggen dat ik niet extra kilo’s moet aankomen, dan zou hij meteen te strak zitten. Het kan dus nét.

Tante Betsy Long Hoodie Black – 94,95

Tante Betsy 2018

Deze hoodie deed toch wel het meeste pijn om terug te sturen van deze 3 items. Ik heb hem overigens al wel in het donker blauw (blogpost volgt). Maar als je eenmaal een Tante Betsy vest hebt gedragen, dan wil je niets anders meer! Om de hoodie te dragen zo los over mijn jurkje óf als jurk zelf (een hoodie als jurk dragen staat erg stoer!) kan ik een maat M aan. Als ik de hoodie wil dragen over een jurk en dan gesloten zal ik naar een L moeten gaan.

Op de foto draag ik in ieder geval een M. Hij valt dus ietsjes ruimer.

Tante Betsy 2018

En heb je de voering van de capuchon al gespot? Dé geweldige gardenia print! Echt een ontzettend leuk vest is dit. En door de vele kleuren die beschikbaar zijn ook weer ontzettend lastig om te kiezen natuurlijk. 😉 Naast zwart en donkerblauw is er ook groen, rood en roze beschikbaar. (al is roze volgens mij nagenoeg overal uitverkocht).

Ik hoop dat ik weer wat inspiratie heb kunnen geven 🙂

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

4 Comments

 • Reply Jobke

  Leuk! Jammer dat je de zwarte jurk heb terug gestuurd. Die vind ik echt heel mooi!

  september 8, 2018 at 11:39
 • Reply Caro

  Zo jammer dat de kids niet een maand pannenkoeken wilden eten… maar zonder gekheid; het staat je geweldig! Wie weet straks in de sale?!

  september 8, 2018 at 11:51
 • Reply Neeltje

  Dit is toch een verrassende print! Jammer dat ze retour moesten. Maar er komt nog meer moois.

  september 8, 2018 at 13:30
 • Reply chucky1012

  Zo mooi!

  september 9, 2018 at 10:11
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge