Follow:
fashion, Tante Betsy

Tante Betsy Dress Lemonade Happy Camper Black

Tante Betsy Happy Camper

Foutje! Bij mijn grote bestelling afgelopen keer had ik de Dress Betsy Happy Camper Black besteld. Het printje zoals hierboven, maar dan een ander model jurkje. Het model wat ik op de foto draag vind ik namelijk bij mijn figuur niet erg mooi. Door alle drukte is er waarschijnlijk een klein foutje in mijn bestelling geslopen en kreeg ik het Lemonade model opgestuurd. Tóch maar even aangetrokken voor de foto 😉

Tante Betsy Happy Camper

Kijk, het printje, de kleuren, ik vind het fantastisch! Ik was dan ook meteen verliefd op dit printje. Ik twijfelde wel of ik een jurkje zou bestellen of een rokje. (daar ben ik trouwens nog steeds niet over uit…haha). Het nadeel met het Lemonade model vind ik de ruimte bij de boezem. Ik heb van mijzelf niet zo’n fortuinlijke boezem, en je merkt met maat L (wat ik bij mijn romp en armen écht wel nodig heb) dat er teveel stof is bij de boezem. Daardoor gaat het bij de halslijn lubberen.

Tante Betsy Happy Camper

Ik vind dames met een vollere boezem geschikter voor dit model persoonlijk. Maar, het jurkje was nou eenmaal in huis, dus besloot ik wel even wat fotootjes te maken om hem op mijn blog voorbij te laten komen. Misschien juist informatief voor dames die twijfelen tussen de modellen.

Dit is het model waar ik mijn oog op had laten vallen. En ik ben er nog steeds verliefd op! Ik vind het ook een geweldig printje voor het najaar met die schattige boompjes.

De Dress Betsy Lemonade Happy Camper Black kost 84,95 en is nog online te krijgen. Het model met de knoopjes kost 89,95.

Het jurkje is inmiddels alweer retour. En misschien zie ik nog een kans mijzelf te trakteren op het andere model. 😉

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

4 Comments

 • Reply Bea

  Mmmm..best jammer dat hij retour is; ik vind ‘m je erg goed staan! Maar het is belangrijk dat jij je er prettig in voelt, en dat deed je niet in deze.

  september 4, 2018 at 15:53
 • Reply Jobke

  Hij staat je wel erg leuk! Jammer dat de halslijn voor jou niet zo geschikt is.

  september 4, 2018 at 20:49
 • Reply Anek

  Heel leuk met striklint om taille. Zit dat er origineel een wel bij de jurk? Ik zie het bij meerdere op een foto. Maar op de site van TB zelf zie ik het er niet bij…..

  januari 19, 2019 at 12:36
  • Reply hillybillybeauty

   Zit er inderdaad bij 🙂

   januari 19, 2019 at 17:05

  Leave a Reply

  CommentLuv badge