Follow:
Uncategorized

Tante Betsy jurkjes: my addiction!

Als jullie mijn foto’s en filmjes op YouTube weleens hebben gezien, weten jullie dat ik vrijwel dagelijks een jurkje van Tante Betsy draag. Het leek mij daarom leuk om eens een Tante Betsy blogpost te maken. Waarom? Als eerste omdat het een deel van mij is. Deze kledingstijl is wie ik ben, en op mijn blog wil ik ook weleens iets persoonlijks delen. 😉

Ook kreeg ik van Tante Betsy vandaag leuke post! Vanavond begint de sale online om 20:00 en ik wilde jullie daar ook op wijzen als jullie net als ik deze jurkjes ook zo leuk vinden! Ik had 2 jurkjes besteld die al een tijdje op mijn wishlist stonden, en tot mijn verrassing zaten er nog 2 extra jurkjes in de verpakking! Daarom verdient Tante Betsy extra aandacht van mij.

Als je trouwens twijfelt of zo’n onwijs leuk jurkje wel bij jou past. Qua leeftijd, figuur of zoiets, dan wil ik jullie adviseren eens op het blog van Susan te kijken. Susan is, net als ik, verslaafd aan Tante Betsy jurkjes en blogt hier dagelijks over. Zij plaatst heel veel foto’s van vrouwen in alle leeftijden en maten die de jurkjes dragen. Ontzettend leuk om te zien!

https://365daysofhappytantebetsydresses.blogspot.nl/

Neem echt even een kijkje. Je zal zien dat er voor iedereen wat wils is. 😉

Ik zal in deze blogpost de 4 nieuwe jurkjes laten zien. Binnenkort wil ik een blogpost met ál mijn jurkjes online zetten. Dus dat kan je nog verwachten op korte termijn.

Ondanks dat ik de afgelopen maanden wat ben aangekomen ( en natuurlijk altijd op mijn buik, heel fijn! Not ) draag ik de jurkjes met liefde. Ik wil wel weer wat kilo’s kwijt zodat ik mij zelf weer wat lekkerder voel, maar dat weerhoudt mij er nu niet van om mijzelf te gaan verhullen in hobbezakken. 😉

Dress Sophie Dark Blue

dav

Dit jurkje heb ik ook in de andere blauwe kleur die beschikbaar is. Ik kreeg al een aantal keer complimentjes over de halslijn, vandaar dat ik de donkerdere versie ook graag wilde. De lengte is ook super fijn als je op de fiets moet! Ik draag overigens van elke jurk maat M. De jurk is van stretch materiaal en zit zalig!

Dress Folky Aqua

dav

Deze jurk vind ik zo leuk! Ik hou van retro printjes en vrolijke kleuren. ( ook ben ik gewoon gek op blauw ). Ik heb voor de winter hier een oker geel bolero vestje bij en panty. En dan met mijn Sendra laarzen eronder, ja ik zie het al helemaal voor me!

Dress Collar Black

dav

Deze print heb ik al op andere jurkjes. Er zijn verschillende versies beschikbaar, met knoopjes, zonder knoopjes, andere hals. En ik blijf dit printje super mooi vinden! Ik wilde ook graag een zwart jurkje voor wat speciale gelegenheden bijvoorbeeld. Een zwart jurkje is nooit weg! ( weliswaar wel in mijn stijl natuurlijk )

Dress Belle Green

dav

Dit model is 1 van mijn favoriete modellen. Iets langere mouwen die mijn kipfilets bedekken en hele mooie halslijn. Ook de zakjes vind ik ontzettend leuk! En ja, dit printje, daar was ik bij de lancering al meteen hoteldebotel op! Zo gaaf!

Ik moet mij inhouden om vanavond niet nog een paar jurkjes te bestellen. Ze zijn hun geld dubbel en dwars waard want de kwaliteit is super!

Wil je vanavond om 20:00 ook even spieken bij alle gave jurkjes? Gan dan naar de site van Tante Betsy

Kennen jullie de jurkjes van Tante Betsy al?

Liefs Hilde

** ik heb sommige jurkjes gekregen. Zie mijn dislaimer. **

 

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

43 Comments

 • Reply Yvonne

  Hele leuke jurkjes (niet voor mij) maar ik snap zeker dat je hier een goed gevoel bij krijgt als je ze aan hebt.
  Yvonne onlangs geplaatst…Illamasqua eyeshadow paletteMy Profile

  augustus 19, 2016 at 15:43
  • Reply hildestolk_rxx5eu87

   Het moet natuurlijk je smaak zijn. Maar ik moet zeggen, ik voel mij elke dag netjes gekleed. En daardoor voel ik mij goed.

   augustus 19, 2016 at 22:17
 • Reply Loes

  Ik vind dat de jurkjessuper leuk heb er nog geen twijfel of ze mij wel zullen staan mijn kleding maat isl heb je dan van die jurkjes ook l nodig zou t leuk vinden als je al jou jurkjes ervan wil laten zien draag je nooit een broek gr loes

  augustus 19, 2016 at 16:04
  • Reply hildestolk_rxx5eu87

   Ik draag al bijna een jaar geen broeken. Tante betsy valt goed op maat. Kijk anders even op de blog van Susan, daar zijn ook veel foto’s van vrouwen die maat L dragen.

   augustus 19, 2016 at 22:19
  • Reply Susan van 365daysofhappytantebetsydresses

   Hihi ik draag ook geen broeken meer, vroeger vaak in jeans maar sinds zomer/najaar 2014 overgestapt naar meer en meer jurkjes. Nu draag ik dagelijks een Tante Betsy jurkje en voel me er zo happy in. Geen gedoe met wat moet ik aandoen, ik ruk een jurkje uit mijn kast of uit mijn rek (heel af en toe denk ik nee vandaag toch een andere) en ze zitten heerlijk! Stretchen heerlijk mee, ik heb echt een rubensfiguur en dat mag gezien worden ook ;). Ik droeg eigenlijk XL maar draag nu L met mijn zandloper figuur. Strak aan mijn lijf is het mooiste als een jurk die te los zit en me dus dikker maakt. Warme groetjes van Susan
   Susan van 365daysofhappytantebetsydresses onlangs geplaatst…Tante Betsy Summer Sale FridayMy Profile

   augustus 20, 2016 at 07:55
 • Reply Natascha

  Ze staan je super leuk Hilde! Met mijn appel figuurtje is het denk ik geen succes maar dat heb ik nu altijd met dit soort jurkjes 🙁 Jij hebt er in elk geval maar liefst 4 bij haha
  Natascha onlangs geplaatst…Wat je van een beautyblogger moet wetenMy Profile

  augustus 19, 2016 at 17:56
  • Reply hildestolk_rxx5eu87

   Ze hebben wel veel verschillende modellen, ook voor appeltjes 🙂

   augustus 19, 2016 at 22:20
 • Reply Anna Gerrie - Beautyonthefarm

  Leuke jurkjes! Ik ga mijn moeder even tippen, denk dat dit wel wat voor haar is:)
  Anna Gerrie – Beautyonthefarm onlangs geplaatst…Catrice Ultimate Colour LipstickMy Profile

  augustus 19, 2016 at 18:14
  • Reply hildestolk_rxx5eu87

   Leuk!

   augustus 19, 2016 at 22:20
 • Reply Tamara TS

  Ik vind ze geweldig! Helaas liggen ze meestal ver boven mijn budget. Ik ga zeker even naar de sale kijken, misschien dat ik er eentje voor een prikkie kan kopen.
  Tamara TS onlangs geplaatst…Winactie e-tickets Zooparc OverloonMy Profile

  augustus 19, 2016 at 18:21
  • Reply hildestolk_rxx5eu87

   Ben benieuwd!

   augustus 19, 2016 at 22:21
 • Reply Susan van 365daysofhappytantebetsydresses

  Oh wat een gezellige blogpost, ja ik ben het ‘schuld’ dat ik je verslaafd heb gemaakt aan Tante Betsy jurkjes whahaha. Alhoewel eigenlijk Tante dat zelf is die maakt zulke leuke jurkjes die ons stuk voor stuk prachtig staan. Ze benadrukken onze mooie lijven :). De jurkjes staan je weer super en verheug me al op leuke foto’s en filmpjes in je jurkjes.
  Lief dat je ook even gelinkt hebt naar mijn Tante Betsy blog. Dikke knuffels van Susan
  Susan van 365daysofhappytantebetsydresses onlangs geplaatst…Tante Betsy Summer Sale FridayMy Profile

  augustus 19, 2016 at 19:46
  • Reply hildestolk_rxx5eu87

   Lief!! Heb er nog 4 die ik eigenlijk wil aanschaffen…haha. Erg hè?!

   augustus 19, 2016 at 22:21
   • Reply Susan van 365daysofhappytantebetsydresses

    Whahaha herkenbaar hoor. Heb mezelf ook nog twee jurkjes ‘kado’ gedaan. Ik had een Tante Betsy kadobon voor mijn verjaardag gekregen en heb die toch maar besteed aan zomerjurkjeshihihi.
    We are so addicted! Maar die jurkjes zijn ook zo gaaf! Dikke knuffels en een mooie dag vandaag!
    Susan van 365daysofhappytantebetsydresses onlangs geplaatst…Tante Betsy Summer Sale FridayMy Profile

    augustus 20, 2016 at 07:45
 • Reply Janine

  Wat een leuke jurkjes! Ik zou ze denk ik niet zo snel aantrekken . Ze staan je ook erg mooi! En altijd leuk om twee extra dingen in je pakketje te krijgen hihi.
  Janine onlangs geplaatst…Catrice HD Liquid Coverage Foundation  | BeautyMy Profile

  augustus 19, 2016 at 19:51
  • Reply hildestolk_rxx5eu87

   Dat dacht ik vroeger ook, maar toen dacht ik: ik vind ze zo leuk? Waarom draag ik ze dan niet? Gewoon gedaan dus!

   augustus 19, 2016 at 22:22
 • Reply Babs

  Goh.. dat was mij niet opgevallen.. haha, nou en of! Ik vind ze leuk. En als je ze zo vaak draagt zullen ze vast lekker zitten. Ik heb ook zo een gezellig buikje en wil ook graag mijn kipfilets verstoppen. ik ga even kijken bij de sale!
  Babs onlangs geplaatst…Verslag van mijn bezoek aan Utsukusy!My Profile

  augustus 19, 2016 at 20:00
  • Reply hildestolk_rxx5eu87

   Dat buikje mag bij mij wel iets minder, binnenkort maar weer eens hardlopen….blegh

   augustus 19, 2016 at 22:23
 • Reply Susan

  Hele toffe jurkjes! Staan je ook goed 🙂
  Susan onlangs geplaatst…Back 2 School outfit inspiratieMy Profile

  augustus 19, 2016 at 20:11
  • Reply hildestolk_rxx5eu87

   Thanks!

   augustus 19, 2016 at 22:23
 • Reply Jolanda

  Wat staan ze je ontzettend leuk!!
  Jolanda onlangs geplaatst…Nivea 3-in-1 Verzorgende Micellair ReinigingsdoekjesMy Profile

  augustus 19, 2016 at 20:23
  • Reply hildestolk_rxx5eu87

   Dank je wel!

   augustus 19, 2016 at 22:24
 • Reply Yvonne

  Ik ben dol op deze jurkjes van tante betsie en king louie…!

  augustus 19, 2016 at 20:24
  • Reply hildestolk_rxx5eu87

   King louie heb ik er 2, maar mijn voorkeur gaat toch naar Tante Betsy

   augustus 19, 2016 at 22:25
 • Reply sabrina

  Geweldig! Staan allemaal mooi. Ik hou ook heel erg van retroprintjes. Ga snel eens kijken!

  augustus 19, 2016 at 21:05
  • Reply hildestolk_rxx5eu87

   Ben benieuwd of je wat vindt!

   augustus 19, 2016 at 22:25
 • Reply Natasja

  Oh wat een leukerds! Zulke jurkjes staan al heel lang op mijn wishlist maar ik vrees dat ze mij voor geen meter staan. Vooral dat laatste model is erg mooi!
  Natasja onlangs geplaatst…Utsukusy Viooltjes Hydrolaat: weldaad voor huid en geestMy Profile

  augustus 19, 2016 at 21:10
  • Reply hildestolk_rxx5eu87

   Waarom niet? Kijk eens op het blog van Susan, alle soorten en maten vrouwen. En allemaal even mooi in de jurkjes!

   augustus 19, 2016 at 22:26
   • Reply Susan van 365daysofhappytantebetsydresses

    Ja inderdaad Hilde we staan er allemaal even mooi mee! Gewoon lekker die vrouwelijke vormen laten zien en daar kan ik zeker van meespreken…ik heb vooraan in de rij gestaan! Whahaha
    Gewoon eens proberen Natasja ze zijn zo gaafff!
    Susan van 365daysofhappytantebetsydresses onlangs geplaatst…Tante Betsy Summer Sale FridayMy Profile

    augustus 20, 2016 at 07:48
 • Reply Resaarcle

  Tante Betsy kende ik nog niet, maar ze doen me wat denken aan King Louie en 4FunkyFlavours. Misschien ook iets voor jou?

  augustus 19, 2016 at 21:37
  • Reply hildestolk_rxx5eu87

   King louie heb ik er nu 2, had er meer, maar die bleven toch hangen in de kast. Zelfde geldt voor 4funkyflavours ;-). Kom toch altijd bij Tante Betsy uit..hihi

   augustus 19, 2016 at 22:27
   • Reply Susan van 365daysofhappytantebetsydresses

    Hihi dat heb ik nu ook Hilde. Draag mijn Halsoverkop jurkjes ook zelden terwijl ze wel heel gaaf zijn. Heb al meerdere merken uitgeprobeerd maar wordt toch zo happy van de jurken van Tante Betsy, de absolute toppers voor mij…ik draag ze dan ook iedere dag ;).
    Susan van 365daysofhappytantebetsydresses onlangs geplaatst…Tante Betsy Summer Sale FridayMy Profile

    augustus 20, 2016 at 07:50
 • Reply Sabine

  Ohh wat zijn ze leuk!! Ik ga meteen kijken, helemaal te leuk dit!

  augustus 19, 2016 at 21:55
  • Reply hildestolk_rxx5eu87

   Laat je weten of je wat hebt gevonden?

   augustus 19, 2016 at 22:28
 • Reply Astrid

  Wat een leuke verrassing dat er ineens vier jurkjes in het pakje zaten! Ik vind de donkerblauwe je het mooist staan! Maar ze zijn allemaal leuk.
  Astrid onlangs geplaatst…Nieuwe hunkemoller bikiniMy Profile

  augustus 20, 2016 at 07:14
 • Reply Marleen@burgertrutjes

  Die aqua vind ik top! Gave kleur!

  augustus 20, 2016 at 09:44
 • Reply Kim

  Oooh wat een leukerds zeg! Ik hou van dit soort prints. Vraagje; zijn ze heel toevallig ook van bio katoen gemaakt? That would make my day.
  Kim onlangs geplaatst…How to minimize your lifeMy Profile

  augustus 20, 2016 at 11:34
 • Reply Jana

  Super leuke jurkjes! Zou ze enkel durven dragen op wat meer zelfzekere dagen (aangezien de felle kleurtjes en vrolijke prints toch wat gedurfd zijn voor mij) maar ik ga zeker eens een kijkje nemen!
  Jana onlangs geplaatst…Asos wishlistMy Profile

  augustus 20, 2016 at 11:55
 • Reply chucky1012

  Wat staan die mooie jurken je leuk 😉
  Ik ga meteen even kijken in de webshop die dit verkoopt….

  augustus 20, 2016 at 20:06
 • Reply Romy

  Aah wat leuk! Echt zo’n vintage stijl ♥
  Romy onlangs geplaatst…Moeiteloos milieubewustMy Profile

  augustus 21, 2016 at 12:19
 • Reply YuSt

  Yeah! I like! Ik wil ook een Betsy! Wat een mooie jurkjes en zelf de mouwtjes zijn perfect om wat kipfiletjes die zwieberen te verbergen!
  Ik hou van de lengte… Top! Ik ga ff kijken…
  YuSt onlangs geplaatst…3 x Swatched-it | nagellak | Keeping up with… | KHROMAMy Profile

  augustus 21, 2016 at 16:21
 • Reply Deb

  Ze zijn hartstikke leuk! Ik ben dol op de retro stijl van de jurkjes, vooral de turquoise vind ik erg mooi. Ze doen me een beetje denken aan King Louie jurkjes, die zijn ook heel fijn.
  Deb onlangs geplaatst…Comment on My new beauty favorites for Summer! by Kiss & Make-upMy Profile

  augustus 21, 2016 at 20:44
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge