Follow:
Outfit

Tante Betsy Outfit Of The Day!

tantebetsylogo

Nee, dit is nog niet de blogpost waarin ik de Tante Betsy broek show, daar moet ik nog even de juiste schoenen bij vinden, maar ik show wel 3 andere outfits! En met de sale in aantocht kan je misschien wat inspiratie gebruiken 😉

Dress Fraulein Winterflower Green

Tante Betsy Winterflower green tante betsy fraulein winterflower green

Deze jurk draag ik super graag! Ik ben gek op de kraag en de mouwen en de kleur vind ik fantastisch!

tantebetsy2

Ik draag hier een maat M. Zoals je ziet valt hij wat ruim, ik vind dat persoonlijk wel fijn. Ik heb al genoeg jurkjes die strakker vallen, en soms is iets wijder ook weleens fijn. Ik draag hierbij het Sweatvest Lotte Green, hier woon ik in! Ik heb een zwart en een groen vest, maar er gaan er zeker meer komen. Ideale vesten! ( ik draag maat L )

Dress Tammy Winterflower Black

tante

Deze jurk draag ik ook graag. Hij kan voor netjes, maar door het leuke printje en de roze knoopjes is hij allesbehalve saai!

tantebetsy tammy winterflower black

Leuk tafereeltje zo bij de kerstboom hè? ;-). Hij valt mooi op lengte bij mij. De hals is wat ruimer, hier moet je natuurlijk van houden. Persoonlijk vind ik het leuk om wat af te wisselen met verschillende halslijnen, en dan heb je bij Tante Betsy volop keuze!

Skirt Bouquet Black & Shirt Luna Black

tante betsy skirt & shirt

Dit setje had ik op mijn wishlist staan en prompt kreeg ik vandaag een verrassing van Tante Betsy binnen! Dit geweldige setje!! Ik heb al heel lang geen rokje meer gedragen, en ik was zo benieuwd hoe het zou staan. ( vooral rond mijn romp, daar hangen bij mij de nodige kilo’s ).

tantebetsy

Fenna heeft deze foto gemaakt, helaas wat onscherp, maar het heeft ook wel wat! Het rokje valt bij mij iets boven de knie ( maar dan heb ik hem wel lekker opgetrokken bij mijn buik ). Een A-lijntje valt bij mij altijd goed, ik denk dat dit rokje een begin is van een nieuwe verzameling 😉

Het shirtje valt op maat ( ik heb een M van het shirt, van het rokje een S ) en heeft leuke knoopjes als detail. En een zwart shirtje is natuurlijk altijd goed in je kast!

Shirt Luna Black en Skirt Bouquet Black

Binnenkort meer outfit posts want ik heb nog wat jurkjes die nog niet op de foto zijn gegaan! En uiteraard mijn broek van Tante Betsy met super gaaf blousje. So Stay Tuned!!

Volgen jullie trouwens Susan van 365 Days of Happy Tante Betsy Dresses? Bij haar kan je dagelijks Tante Betsy outfits bewonderen. Ook heeft ze vaak een winactie, en maak je kans op een Tante Betsy cadeaubon! ( er loopt er nu ook eentje!). Neem er zeker even een kijkje!

Vrijdag aanstaande gaat de sale van start! Dus mocht je nog twijfelen over dat ene gave jurkje, of dat ene super mooie vest? Pak je kans!! webshop

Liefs Hilde

** Ik heb de kleding ontvangen van Tante Betsy **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

12 Comments

 • Reply Romy

  Wauw, die jurkjes en dat rokje…dit is echt helemaal mijn ding! Ze staan je echt superleuk!
  Romy onlangs geplaatst…Vaker Vrolijkheid #3: leuke post, bananendoos en ‘Lekker slapen’?My Profile

  december 15, 2016 at 07:48
 • Reply Mariëlle

  Ik vind vooral de zwarte jurk erg leuk, staat je allemaal goed!

  december 15, 2016 at 08:09
 • Reply Susan

  Leuke jurkjes!
  Susan onlangs geplaatst…Action Bodymass Energy Gel, Protein Bar en Energy BarMy Profile

  december 15, 2016 at 08:15
 • Reply Esther

  Leuk om je in die verschillende outfits te zien, moet zeggen dat de combi van de shirt met het rokje toch wel mijn favoriet is van drie. Al zijn die andere ook mooi hoor.

  december 15, 2016 at 08:53
 • Reply Babs

  De zwarte jurk is leuk! Ik heb ook wijdvallende (voor als ik mij wat plofferig voel) en strakkere jurkjes, vind dat fijn om af te wisselen.

  december 15, 2016 at 09:08
 • Reply Susan van 365daysofhappytantebetsydresses

  Oh wat lief dat je mijn blog vermeld, ja op mijn Tante Betsy blog kun je vrouwen zien in alle maten. Zelf kom ik ook regelmatig voorbij en zoals gisteren zette ik Natasja van Beautyspots in the spotlight. En jaaa er loopt tot 19 december op mijn blog een Tante Betsy kadobon winactie twv €65! Mooi bedrag hè?
  Ik heb ook pas een Facebook winactie gehad op mijn Facebook pagina :). Leuk om Tante Betsy girls te mogen verwennen. Ook Tante Betsy wannabees zijn van harte welkom om mee te doen, alleen moeten die wat meer moeite doen met bijvoorbeeld een leuke wishlist ;).
  Tot over twee weekjes, dan kunnen we samen gaan stuiteren. Dikke knuffels!
  Susan van 365daysofhappytantebetsydresses onlangs geplaatst…In the spotlights WednesdayMy Profile

  december 15, 2016 at 10:04
 • Reply Jobke

  Het laatste setje vind ik het mooist. Ik ben niet zo van de jurkjes van Tante Betsy. Maar ze staan je wel erg leuk.

  december 15, 2016 at 15:32
 • Reply Jolanda

  Mooie jurkjes he, er zijn ergere verslavingen hoor. Ik ben ook verslaafd. De Tammy winterflower dress heb ik ook. Krijg er altijd complimenten over als ik dit leuke jurkje aan heb. Dat shirtje en de rok staan je super. Toch ook maar eens kijken, ik ben eigenlijk meer van de jurkjes, maar wie weet.

  december 15, 2016 at 16:05
 • Reply Jouvence

  Ze staan je erg leuk! xx

  december 15, 2016 at 21:47
 • Reply Lifeaholic.nl

  Leuke jurkjes Staan je goed ! Dat rokje is stiekem wel mijn favoriet

  december 15, 2016 at 22:22
 • Reply Marsha

  Ik vind die laatste jurkje het leukst bij je staan!
  Marsha onlangs geplaatst…Persproeverij | Restaurant Charlie’sMy Profile

  december 15, 2016 at 23:07
 • Reply Tamara TS

  Weer heel erg leuk! Ik vind het zwarte jurkje het mooist. Telkens als ik bij jou een Tante Betsy post zie langskomen neem ik me voor om er eentje te kopen, maar het is er nog niet van gekomen. Misschien deze sale.
  Tamara TS onlangs geplaatst…Diagnose te ver Update – Leuk nieuws en een winactie!My Profile

  december 16, 2016 at 02:17
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge