Follow:
beauty, fashion

Tantilly inspiratie blog

Tantilly

Ik heb het deze periode zo ontzettend druk met mijn nieuwe baan dat ik amper tijd heb om uitgebreide blogs te schrijven. Vanaf begin oktober wordt het waarschijnlijk iets rustiger en zal dat wat makkelijker gaan. Maar omdat ik toch iets leuks op mijn blog voorbij wil laten komen heb ik voor vandaag een gave inspiratieblog met gave Tantilly kleding!

Welkom in de vrolijke wereld van Tantilly!

Dit jurkje heb ik zelf ook in de kast hangen. Een prachtig jurkje wat ook ideaal voor het najaar is. Leuk vestje eroverheen en je bent klaar! Het is van katoen, dus ook niet te fris. En het feit dat je het jurkje aan 2 kanten kan dragen is natuurlijk geweldig!

En ik heb nog veel meer moois wat ik zelf op mijn verlanglijstje heb staan….

Tantilly

Tantilly Tantilly

Tantilly

Tantilly

Tantilly Tantilly Tantilly

Zoveel moois, ik word er lichtelijk hebberig van, haha. Kijk voor nog meer hele mooie fairtrade kleding op Tantilly!

Happy shopping!

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge