Follow:
voeding

Tastea Luxe en 100% natuurlijke detox thee

Ik ben een echte theedrinker. Losse thee, zakjes thee, maakt niet uit! Nog nooit eerder had ik van het merk Tastea gehoord, maar toen ik een mailtje kreeg of ik Tastea eens wilde testen klonk het erg interessant! Ik koos voor de Detox versie en ga jullie er alles over vertellen.

Tastea

Tastea is een merk dat alleen 100 % natuurlijke kruiden gebruikt. Door het gebruik van verschillende kruiden krijg je verschillende versies van de thee blends. Een Detox Kuur, zoals ik heb gekozen, maar ook voor meer energie, zwangerschapsthee, borstvoedingsthee etc.

Waarom koos ik voor de Detox Kuur? Ontgiften! Zeker tijdens de decembermaand eet ik veel slechter en dit merk ik aan mijn gewicht, mijn huid, mijn energielevel. Ik vond het daarom een goed idee om, naast het eten van meer groenten en fruit, de Detox Kuur te gaan gebruiken.

Ik ontving de 2 blikken met de ochtendthee en de avondthee en de speciale Tastea beker. ( wat een uitvinding! ). De beker is heel handig. In de beker zit een soort “buis” die je eruit kan halen. Hierin schep je de losse thee, als dopje voor de “buis” heb je een zeefje. Omdat de beker dubbelwandig is kan je hem makkelijk vasthouden zonder dat het te heet is. Heel handig mee te nemen dus!

Wat doet de Detox Thee?

 • Boosten van je immuunsysteem
 • Verbeteren van de huid
 • Afdrijven van vocht
 • Verminderen van opgeblazen gevoel
 • Afdrijven van vrije radicalen en giftige stoffen waardoor gewichtsverlies kan ontstaan
 • Ondersteuning bij stress en vermoeidheid
 • Verhogen van je weerstand
 • Ondersteuning bij je stofwisseling
 • Ondersteuning voor een goede nachtrust
 • Onderdrukken van honger gevoel

Detox Thee Morning

De bedoeling is, is dat je 2,5 gram thee in je beker doet, heet water eroverheen, even laten weken en dan kan je het drinken. ( als het is afgekoeld natuurlijk šŸ˜‰ ).

Maar Hilde en grammen, dat is lastig. Er zit dus geen doseerlepeltje oid bij, dus je moet het zelf een beetje gokken. De eerste keer had ik er dus teveel in gedaan. Super sterk! Zonde, maar dat kon ik weggooien. Anderen hebben hier wellicht geen last van, maar ik vind dit wel een klein beetje jammer.

Ingrediƫnten Morning Thee

Groene thee, China gunpowder, goene thee matcha, citroenmelisse, mate green, natuurlijkeĀ smaak versterkers (citroen-abrikoos smaak), witte thee (Mao Feng), citroenschil, Mallow,Ā Chinese zwarte thee (Pi Lo Chun Longkou), Paardenstaart,Taraxacum, Spirulina, Guarana.

De thee smaakt prima. Ook het idee dat je gewoon pure en natuurlijke thee drinkt vind ik een fijn idee. En of het door de thee kwam of niet, maar mijn spijsvertering is zeker verbeterd!

Detox Thee Evening

Ik vind deze thee iets lekkerder smaken. Zeker een thee die heerlijk is voor het slapen gaan!

Ingrediƫnten

Appel, Verbena, Balm, natuurlijke smaak versterkers (sinaasappel-mandarijn smaak),Ā sinaasappelschil, Hopbladeren, Tulsi, Calendula, Vrouwenmantel kruid, Valeriaan,Ā bonenkruid.

Met deze Detox Thee ga je stralen van binnen Ć©n buiten. Ik heb nog niet alle beloofde punten kunnen ontdekken of het werkt, daar gebruik ik het nog te kort voor denk ik. Ik ben wel heel erg benieuwd of ik het na 30 dagen goed ga merken!

Wil jij de Detox Kuur ook eens proberen? Alle Thee kuren zijn verkrijgbaar op tastea.eu.

Oh ja, nog een voordeel; je thee blijft ontzettend lang warm! Nooit meer koude thee drinken ( wat ik dus heel vaak heb omdat ik het vergeet op te drinken ).

Zijn jullie bekend met het merk Tastea?

Liefs Hilde

** Ik heb dit product ontvangen ter review **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

11 Comments

 • Reply Susan

  Ik heb ook een thee ontvangen! Ik moet hem nog testen, dus ben nu extra nieuwsgierig. Ik ben eigenlijk wel benieuwd hoe het effect na 30 dagen is..
  Susan onlangs geplaatst…Trind Perfect Nail&CuticleMy Profile

  december 27, 2016 at 07:59
 • Reply Anna Gerrie - Beautyonthefarm

  Ik kende dit merk niet, maar het ziet er goed uit. Ik koop mijn thee meestal bij de Tuinen oid, die zijn ook helmaal natuurlijk volgens mij šŸ™‚

  december 27, 2016 at 09:43
 • Reply Annette

  Ik ben hem ook aan het testen. Vind hem heel erg lekker ook, ik schrijf over een week of 3 een review als ik de 30 dagen achter de rug heb.

  december 27, 2016 at 12:14
 • Reply Mariska

  Kreeg toevallig een persbericht en ben wel benieuwd geraakt hiernaar.
  Mariska onlangs geplaatst…Blogger swaps, 6 redenen waarom ze super leuk zijnMy Profile

  december 27, 2016 at 13:01
 • Reply Lieke

  Ik zie het al vaker voorbij komen, ben er zelf ook erg benieuwd naar geworden. Fijne review
  Lieke onlangs geplaatst…Mijn week #37 | Gratis naar de film, dagje Efteling en een fijne KerstMy Profile

  december 27, 2016 at 16:55
 • Reply Linda

  Ik ben ook echt een thee leut. Dit merk ken ik nog niet. Thee is altijd goed šŸ˜‰

  december 28, 2016 at 08:38
 • Reply MariĆ«lle

  Ik heb de energy boost thee thuis staan, die ga ik vanaf januari gebruiken, ben benieuwd šŸ™‚ Ik ben nu ook benieuwd naar de beker, want dat klinkt wel handig zeg!

  december 28, 2016 at 10:55
 • Reply Yvonne

  Ik ben ook een enorme theeleut. Drink het de hele dag door. Ik vind koffie vies…;-) Dus wel iets voor mij denk ik!

  december 28, 2016 at 14:03
 • Reply chucky1012

  Wat hou ik zoveel van natuurlijke thee!
  Dus dit lijkt me zo heerlijk.
  Ik ga eens een kijkje nemen in de webshop die dit verkoopt.

  Xoxo

  december 29, 2016 at 11:36
 • Reply Ava

  Ben dol op de detox thee van tastea šŸ™‚

  januari 24, 2017 at 21:55
 • Reply Detox Nederland

  Hier nog een fan van tastea! Heb er zo veel uitgeprobeerd, maar deze is veruit het beste.

  april 22, 2018 at 12:02
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge