Follow:
beauty

The Body Shop Almond Milk & Honey

The Body Shop Almond Mild & Honey

Eindelijk heb ik voor jullie mijn review over deze 2 heerlijke producten! Ik had al een soort van eerste indruk video gemaakt, en daarna kon ik niet wachten met het al gebruiken van de producten. Ooppss, grote bloggersfout! Toch heb ik geprobeerd nog wat mooie foto’s te maken en dan eindelijk het artikel te schrijven. 

The Body Shop Almond Mild & Honey

De Almond Milk & Honey collectie is heel uitgebreid. Naast de shower cream en body butter die ik heb gekocht hebben ze ook nog:

 • body scrub
 • handcrème
 • body lotion
 • zeep
 • badmelk

Ik was al verliefd op de eerdere Honeymania lijn ( eerdere blogpost ), maar helaas gaat deze lijn eruit. Ik heb wel wat ingeslagen als voorraad gelukkig, dus ik zit voorlopig nog niet zonder. Daarom hoopte ik écht dat deze nieuwe lijn een mooie vervanger zou zijn!

The Body Shop Almond Mild & Honey

Ik kocht de shower cream en body butter. De andere producten trokken mij voor nu nog niet echt. ( ook heb ik natuurlijk zoveel vooraad aan spullen dat ik ook een beetje moet opletten niet al teveel in te slaan ). Aangezien deze lijn nog niet met kortingsacties mee doet heb ik mij dus ingehouden. Omdat ik voor de video de body butter al had aangebroken ben ik hem meteen gaan gebruiken, daarom kon ik nu ook mijn ervaring met jullie delen. Maar eerst de shower cream…..

Almond Milk & Honey Soothing & Caring Shower Cream

The Body Shop Almond Mild & Honey

Ik gebruik dagelijks de doucheproducten van The Body Shop. Zelden pak ik een ander merk bedenk ik mij terwijl ik dit typ. Aangezien ik meer shower gels in mijn bezit heb dan shower creams vond ik het wel fijn dat er van deze lijn een cream is gekomen. Soms heeft je huid wat meer behoefte aan een iets meer verzorgend doucheproduct en dan pak ik altijd een cream. De geur van de Almond Milk & Honey collectie is heel subtiel en zacht. Geen “harde/scherpe” geuren, maar mild en warm. Ik ruik minder de honing geur dan in de Honeymania lijn omdat je nu ook echt de amandelmelk erdoorheen ruikt. Stiekem vind ik dat toch ook wel erg lekker!

The Body Shop Almond Mild & Honey

“Kom tot rust als je je wast met deze zachte, zeepvrije douchegel – speciaal ontworpen om je huids natuurlijke vochtbalans en pH te respecteren. Deze formule zal je huid niet van vocht ontdoen. Verrijkt met organische Spaanse amandelmelk en Community Trade honing uit Ethiopië is Almond Milk & Honey speciaal ontworpen voor de gevoelige, droge huid.”

Het douchen met deze cream is zalig. Met de puff spons ontstaat er toch nog een lichte vorm van schuim en mijn huid ruikt heerlijk na het douchen. Ook voelt mijn huid zacht aan. Een absolute aanrader!

Almond Milk & Honey Soothing & Restoring Body Butter

The Body Shop Almond Milk & Honey

Ik verslind body butters! Bij mij gaan er maandelijks een aantal doorheen en ik ben bang dat deze binnen een week op is, zó lekker vind ik hem! De substantie is niet zo dik als die van bijvoorbeeld de Shea en Wild Argan Oil. Het voelt meer aan als een hele dikke en romige body lotion. Daarom vind ik deze ook perfect om in de iets warmere maanden te gebruiken omdat mijn huid hem toch perfect laat intrekken.

The Body Shop Almond Milk & Honey

En de hemelse geur blijft zolang op je lichaam achter. Na een aantal uren ruik ik hem nog steeds. Echt ontzettend fijn. ( ik ben zo blij dat ik de eau de toilette van de Honeymania in mijn bezit heb, kan ik hem perfect mee combineren! Al mag The Body Shop van deze lijn ook wel een geurtje uitbrengen wat mij betreft ).

“Deze hemelse, rijke body butter is speciaal ontworpen om de gevoelige en droge huid te verzachten, herstellen en beschermen. Helpt om de trekkerige, jeukerige en droge huid te voeden voor 48 uur. Verrijkt met organische Spaanse amandelmelk en Community Trade honing uit Ethiopië. Almond Milk & Honey is speciaal ontworpen voor gevoelige, droge huid.”

Al moet ik gewoon de volle mep voor deze body butter betalen, als hij op is ga ik meteen weer een nieuwe kopen. Dit is wederom een topper van The Body Shop en zal in mijn top 5 van favorieten terecht komen.

Je kan de nieuwe collectie uiteraard in de winkels van The Body Shop kopen, maar ze zijn ook online te bestellen ( gratis verzenden ). Klik op de banner om ze allemaal te bekijken.

Banner 10

Heb jij deze lijn al geprobeerd?

Liefs Hilde

** Dit artikel bevat affiliatielinks **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

7 Comments

 • Reply Femke

  Dit lijkt mij echt een heerlijke lijn, ben erg benieuwd naar de geur!
  Femke onlangs geplaatst…Stom #7!My Profile

  april 11, 2017 at 06:21
 • Reply Natasja

  Ik vind de lijn ook heerlijk, ik vind hem zelfs veel lekkerder dan de Honeymania lijn (die vond ik te bloemig ruiken). Het is lang geleden dat ik zo enthousiast was over een lijn van TBS.
  Natasja onlangs geplaatst…Newsflash: NIVEA Body Olie in LotionMy Profile

  april 11, 2017 at 06:28
 • Reply Maaike

  Ik heb deze voor mijn moeder gekocht als verjaardagskadotje. Zelf nog niet geprobeerd. Ik heb nog zooo veel staan net als jij en aangezien ik hoop over een half jaar te verhuizen will ik het niet allemaal mee hoeven slepen. Ik ben dus zoveel mogelijk aan het opmaken.
  Maaike onlangs geplaatst…How to be productiveMy Profile

  april 11, 2017 at 06:36
 • Reply chucky1012

  Dat klinkt goed!
  Ik hou van zoete amandel geuren….
  Ben er zo benieuwd naar en ik zal snel naar TBS gaan om iets van deze lijn te gaan kopen….

  Xoxo

  april 11, 2017 at 12:39
 • Reply mieke | mieksmind

  m

  april 11, 2017 at 12:41
 • Reply Linda

  Ik heb deze lijn in de winkel geroken en ik vond em heerlijk! Ik wacht nog heel even met het aanschaffen van deze want ik heb ook nog zooo veel! 😉

  april 11, 2017 at 18:54
 • Reply Jessica J.

  Deze geur lijkt me zo lekker! Ik wil alleen niet gaan ruiken, want ik ken mezelf en m’n zelfbeheersing… :’)
  Jessica J. onlangs geplaatst…Coastal Living: Nieuwe Yankee Candle-geuren 2017My Profile

  april 12, 2017 at 21:19
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge