Follow:
Uncategorized

The Body Shop Drops of Youth Eye Concentrate

Vandaag was ik even bij de Body Shop en besloot alvast een nieuwe oogcrème mee te nemen. Mijn oog viel op de Drops of Youth Eye Concentrate. Ik gok dat mijn huidige van Clinique bijna op is, en aangezien ik deze niet opnieuw wil kopen moest ik toch op zoek naar een andere. Sowieso had ik al besloten voor een prijsklasse lager te gaan dit keer. Mijn wensenlijst voor make-up is deze maand wat hoger, dus tja, dat moet je compenseren. ( en om nou een week lang pannenkoeken te gaan eten zodat ik duurdere huidverzorging kan kopen vind ik ook zo wat. 😉 )

Na eventjes in de schappen te hebben rondgekeken kwam de verkoopster naar mij toe met de vraag of ze mij kon helpen. Nou ben ik bij de Body Shop nog niet zo bekend met de huidverzorging, dus besloot dat ik haar hulp wel degelijk nodig had! Mijn wensen zijn eigenlijk simpel, een verzorgende oogcrème die ook preventief tegen lijntjes en rimpeltjes werkt. Nou weet ik ook dat de lijntjes en rimpeltjes uiteindelijk echt wel komen, maar een beetje vertragen kan natuurlijk geen kwaad.

De verkoopster adviseerde mij de oogverzorging van de Drops of Youth lijn. De naam van deze lijn vind ik al heerlijk klinken. Ik krijg er een beetje een feeëriek beeld bij. Waarom weet ik niet, maar het klinkt lieflijk en mooi tegelijk. Nou dat wil ik wel voor mijn ogen! In het flesje zit 10 ml, prima formaat!

Ze liet mij de tester zien en toen ik dat rollertje bovenaan het flesje zag was mijn nieuwsgierigheid nog meer gewekt. Zou mijn ooghuid meteen een massage krijgen? De bedoeling is, is dat je in een figuur van het cijfer 8 rondom je ogen “rolt”. De oogcrème komt dan ook meteen mee. Daarna klop je zachtjes de oogcrème nog even in. De oogcrème werkt tegen wallen en kringen, fijne lijntjes, en je oogopslag ziet er minder vermoeid uit.

Ik zal in deze post niet heel diep ingaan op de oogverzorging zelf, aangezien ik hem eerst wil gebruiken voordat ik jullie mijn mening erover kan geven. Ik kan jullie wel zeggen dat ik er erg benieuwd naar ben. Zeker omdat ik eigenlijk een comfortabel gevoel het belangrijkst vind. Ik heb gelukkig weinig last van wallen of kringen, dus daar kan deze oogcrème weinig aan verbeteren. Een vermoeide oogopslag heb ik uiteraard weleens. We zullen zien!

De Drops of Youth Eye Concentrate kost 25 euro.

Kennen jullie deze oogcrème?

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

14 Comments

 • Reply jeapiebel

  Ik heb het nog nooit geprobeerd. Ik ken wel de lijn, omdat ik een slaapmasker van drop of youth heb. Heerlijk product trouwens.

  juni 20, 2016 at 08:57
  • Reply hildestolk_rxx5eu87

   Die wil ik ook weleens proberen inderdaad!

   juni 20, 2016 at 09:05
 • Reply Nicole

  Dit lijkt me echt een erg fijn product!

  juni 20, 2016 at 14:47
  • Reply hildestolk_rxx5eu87

   Bedankt voor je berichtje!

   juni 20, 2016 at 15:12
 • Reply Astrid

  Ik ken dit product nog niet. Bodyshop heeft wel echt fijne dingen. Ben benieuwd hoe het je gaat bevallen.

  juni 20, 2016 at 15:09
  • Reply hildestolk_rxx5eu87

   Ik ook! Morgen ga ik hem voor het eerst gebruiken. 🙂

   juni 20, 2016 at 15:12
 • Reply Babs

  Volgens mij heb ik wel positieve dingen gelezen over deze lijn, de oogcrème weet ik niet zeker. Ben heel benieuwd wat je er van vindt!

  juni 20, 2016 at 19:45
  • Reply hildestolk_rxx5eu87

   Ik laat het zeker snel weten 🙂

   juni 20, 2016 at 20:02
 • Reply Griet

  Ik ben nog steeds op zoek naar een oogcrème die zijn beloftes nakomt. Hier ben ik wel benieuwd naar 🙂 Hij klinkt alvast veelbelovend!

  juni 20, 2016 at 20:00
  • Reply hildestolk_rxx5eu87

   Zodra ik er wat meer over kan vertellen zal ik dat zeker doen 🙂

   juni 20, 2016 at 20:03
 • Reply robinvalentine♥

  ik ben benieuwd! ik hoop dat die bevalt want een oog serum als deze klinkt ook ideaal voor mij ^^

  juni 20, 2016 at 22:29
  • Reply hildestolk_rxx5eu87

   Vanmorgen voor het eerst gebruikt. Hij is in ieder geval heerlijk fris!

   juni 21, 2016 at 08:56
 • Reply Mariska

  Ben benieuwd wat je er over een tijdje van vindt! Klinkt in ieder geval goed 🙂

  juni 21, 2016 at 00:01
  • Reply hildestolk_rxx5eu87

   Ik laat het op mijn blog weten. Vanmorgen voor het eerst gebruikt. Het brengt makkelijk aan met het rollertje en voelt lekker verkoelend.

   juni 21, 2016 at 08:56

  Leave a Reply

  CommentLuv badge