Follow:
Uncategorized

The Body Shop Honeymania collectie

Tijdens de Sale van de Body Shop heb ik voor het eerst kennisgemaakt met de Honeymania lijn. Ik was meteen op slag verliefd! Wat een zalige geur is dit! Heel bloemig, met een zwoele waas van honing erdoorheen. Zalig!! Ik besloot de showergel, bodybutter en de handcrème mee te nemen. Deze 3 producten laat ik vandaag aan jullie zien, kijken jullie mee?

IMG_0485

Als eerste vind ik het al fantastisch dat de Body Shop gebruik maakt van Fairtrade honing. De honing komt uit Ethiopië en door de manier van fabriceren wordt de bijenpopulatie in stand gehouden en wordt ontbossing voorkomen. Het geld wat de imkers verdienen is weer bruikbaar voor scholing van hun kinderen. Ook hoeven de mannen die nu als imker werken niet meer te gaan kappen voor de landbouw. Top Body Shop!

IMG_0488

Showergel

In de showergel zit oa glycerine en honing die voor hydratatie zorgen. De showergel is wat dikker dan een standaard showergel en geeft daarom een luxe gevoel. Tenminste dat vind ik! Ook zorgt de showergel in combinate met water voor een lekker schuim en vooral een zalige geur! Er zit wel parfum in de showergel en mensen die daar dus niet tegen kunnen, kunnen deze showergel dan ook beter niet gebruiken. Na het douchen is mijn huid zacht en heeft een heerlijk licht waasje van de Honeymania geur op zich.

IMG_0492

Body Butter

De Body Butter heb ik in een heerlijk grote pot van 400 ml kunnen scoren. En wat ben ik daar blij mee want het is een favoriet van mij! Afgezien van de zalige geur is de substantie ook super fijn. Heel romig en verzorgend. De Body Butter smeert heerlijk uit en trekt ook vrij snel in. Droge huidjes zullen deze Body Butter opslurpen! Ik gebruik hem in de zomer voor op mijn benen en armen. ( heerlijk in de avond! Als ik dan ga slapen en ik lig met mijn hoofd dichtbij mijn net ingesmeerde arm, val ik zalig in slaap met de heerlijke geur van Honeymania om me heen! Aanrader! ). In het najaar zal de rest van mijn lichaam ook erg blij zijn met deze Body Butter! In de Body Butter zit oa cacao boter, shea boter en sesam olie. En uiteraard weer de Fairtrade honing!

IMG_0489

IMG_0490

Handcrème

De handcrème komt uiteraard weer in de bekende leuke verpakking wat op een verftube lijkt. Ik hou ervan! Ook de handcrème heeft de heerlijke geur van de Honeymania lijn uiteraard. De textuur is een luchtige gel-crème en trekt lekker snel in. ( heerlijk ook voor de zomer!). Na het aanbrengen voelen je handen heerlijk zacht en comfortabel aan. De handcrème bevat geen siliconen en ethanol. Ik ben fan van deze heerlijke handcrème!!

IMG_0491

IMG_0487

Als jullie eens de kans hebben om bij de Body Shop binnen te wandelen adviseer ik jullie eens deze geur te gaan ruiken. Ik verzeker je, je bent om!

De prijzen van deze producten kan je vinden online bij Body Shop Online

Kennen jullie deze geur van de Body Shop?

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

23 Comments

 • Reply Vanessa

  Ik vind deze lijn heerlijk! Ik heb hiervan al eens de douchegel en body butter gehad.

  juli 14, 2016 at 07:54
  • Reply hildestolk_rxx5eu87

   Ja echt super lekker hè?

   juli 15, 2016 at 08:42
 • Reply Astrid

  Ik ken deze lijn nog niet, maar zoals jij het vertelt, klinkt het heerlijk!

  juli 14, 2016 at 09:17
  • Reply hildestolk_rxx5eu87

   Als je eens de mogelijkheid krijgt moet je hem echt even ruiken.

   juli 15, 2016 at 08:42
 • Reply Natasja

  Deze lijn kende ik nog niet maar hij lijkt me heerlijk! Ik ben nu wel benieuwd naar de handcreme, laat hij geen vettig laagje achter?

  juli 14, 2016 at 09:21
  • Reply hildestolk_rxx5eu87

   Nee absoluut niet! Alle handcrèmes van de Body Shop trekken super snel in!

   juli 15, 2016 at 08:43
 • Reply Jessica J.

  Ik hou van de geur van honing! ♥ Misschien dat ik toch nog eens ga snuffelen, want zo’n grote fles douchegel in de douche is natuurlijk altijd handig.

  juli 14, 2016 at 09:23
  • Reply hildestolk_rxx5eu87

   En je doet er super lang mee! haha

   juli 15, 2016 at 08:43
 • Reply Babs

  Ow..wat heerlijk zoals je het beschrijft… is er iets wat niet lekker is van de Body Shop, volgens mij is TBS een pretparadijsje voor ons beauty fanaten !

  juli 14, 2016 at 10:37
  • Reply hildestolk_rxx5eu87

   Ik heb nog niets kunnen ontdekken wat ik niet lekker vond nee. Maar ik ken nog lang niet alle producten.

   juli 15, 2016 at 08:43
 • Reply Julie

  Wat een heerlijke lijn is dit toch! Ik heb een grote pot bodybutter uit deze lijn! 🙂

  juli 14, 2016 at 11:56
  • Reply hildestolk_rxx5eu87

   Yay, nog een Body Shop lover!

   juli 15, 2016 at 08:44
 • Reply Mariëlle

  Ik koop echt te weinig van The Body Shop, dit lijkt me ook weer heerlijk!

  juli 14, 2016 at 12:52
  • Reply hildestolk_rxx5eu87

   Ik koop echt te veel van de Body Shop. Hahaha

   juli 15, 2016 at 08:44
 • Reply YuSt

  Nou ik hop van de ene TBS artikel naar het andere en potjandorie het ziet er allemaal zo lekker uit. Ik hou ook erg van honing. Is gezond ook!

  juli 14, 2016 at 19:54
  • Reply hildestolk_rxx5eu87

   Ik zag inderdaad dat Astrid ook net een Body Shop blogpost had. Super toevallig! Maar ja, de Body Shop is ook gewoon zalig!

   juli 15, 2016 at 08:45
 • Reply Jouvence

  Ik heb de scrub hiervan, ruikt echt heerlijk! De handcréme lijkt me ook wel erg fijn ♥ xx

  juli 14, 2016 at 21:33
  • Reply hildestolk_rxx5eu87

   Oh de scrub staat nog op mijn wishlist!

   juli 15, 2016 at 08:45
 • Reply Quinty

  De producten klinken wel fijn maar ik ben niet zo van de geur van honing dus weet niet of dit de juiste producten voor mij zijn haha 🙂

  juli 14, 2016 at 22:52
  • Reply hildestolk_rxx5eu87

   De geur is niet overheersend honing. Je zou hem inderdaad gewoon in de winkel eens moeten ruiken.

   juli 15, 2016 at 08:45
 • Reply Karen - Dressing in Labels

  Deze body butter klinkt zalig en leuk dat er ook een positief kantje aan hangt.

  x Karen
  http://dressinginlabels.blogspot.com

  juli 14, 2016 at 23:23
  • Reply hildestolk_rxx5eu87

   Klopt, dat is ook de reden dat ik steeds meer bij de Body Shop shop. 😉

   juli 15, 2016 at 08:46
 • Reply Claudia

  Ik heb al jaaaaaaren niks van de bodyshop gekocht. Moet ik toch maar weer een keer doen, wordt helemaal enthousiast van de blog! Ik ben dol op honing……..

  juli 17, 2016 at 11:57
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge