Follow:
beauty

The Body Shop Mini Shoplog

shop

Tja, als ik een shoplog laat zien is het een grote kans dat het een Body Shop shoplog is. Ik had een flink aantal bonnen verzameld met mijn Body Shop klantenkaart en nog een kortingsbon van 10 euro, dus die waren aan het branden in mijn handen ( figuurlijk natuurlijk ). Dus ik besloot een bestelling te plaatsen!

Bij het openen van de doos kwam er een mooie kerstprint tevoorschijn. Hoe leuk! Ik krijg er meteen een echt kerstgevoel bij! Ik hou ervan.

shop1

De Spiced Apple is echt een favoriete lijn van mij geworden. Ik krijg er zo’n heerlijk najaarsgevoel bij, zalig! De geurkaarsen had ik al gespot online, en aangezien deze niet bij mijn Body Shop filiaal te koop zijn moest ik die toch online bestellen. Ik kocht er maar meteen 2, want ik ben gek op geurkaarsen!

“Deze nieuwe Spiced Apple Candle is een heerlijke geurkaars die dit seizoen zorgt voor extra gezelligheid en sfeer bij jou thuis. Geparfumeerd met de fijne geur van versgebakken appels, opgewarmd met warme noten van kaneel en frisse sinaasappels en witte bloemen. Speciaal voor een verrukkelijke geur waar je geen genoeg van zult krijgen.”

 • Paraffine-vrij
 • Met koudgeperste appelzaadolie uit de Alpen
 • Geparfumeerd met verrukkelijke frisse appel, opgewarmd met warme noten van kaneel, sinaasappel en witte bloemen

shop2

En shower gels kan ik niet genoeg hebben, dus kocht er nog 2 voor mijn verzameling…haha.

“Word wild deze Kerst met de onweerstaanbare geur van vers gebakken appels. Deze shower gel van onze wintercollectie is perfect om je verwennen met de geur van appels, verwarmd met kaneel en verfrist met citrus en bloemige noten – perfect voor het afschudden van de winter blues!”

 • Zeepvrije douchegel
 • Zorgt voor een rijk schuim
 • Met koudgeperste appelzaadolie uit de Alpen
 • Geparfumeerd met appel, kaneel, sinaasappel en witte bloemen

(Klik op de banner om bij alle kerstartikelen te komen)

Wederom helemaal happy met deze mini shoplog! En in totaal kostte het mij maar 5,50 door alle kortingen! Dat noem ik nog eens goed geslaagd. Ik kan jullie deze lijn echt aanraden, ga hem in ieder geval even ruiken als je de mogelijkheid hebt.

Heb jij deze lijn al geroken?

Liefs Hilde

** Dit artikel bevat affiliatelinks**

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

11 Comments

 • Reply Jouvence

  Mooie producten en wat heerlijk met al die kortingen! xx
  Jouvence onlangs geplaatst…Musthaves voor in de badkamerMy Profile

  november 12, 2016 at 14:11
 • Reply Yvonne

  Ik heb nu dus die bodybutter in Spiced apple. Heerlijk! De kaarsen ruiken ook erg lekker; die zijn hier gelukkig wel te koop. Eigenlijk zou er ook een parfumolie of zo’n smelt’tablet’ van moeten zijn, voor in een brandertje. Hmm!
  Yvonne onlangs geplaatst…Van katten blijf je af. Punt!My Profile

  november 12, 2016 at 15:43
 • Reply Tania

  De body butter van deze lijn ruikt zo lekker.
  Tania onlangs geplaatst…Douglas | 24 Magic Moments Adventskalender (Spoiler)My Profile

  november 12, 2016 at 16:05
 • Reply Nienke

  The body shop is echt een geweldig merk!
  Nienke onlangs geplaatst…Spam je blog.My Profile

  november 12, 2016 at 16:22
 • Reply Mariska

  Deze geur ken ik nog niet, maar heb er veel goeds over gelezen! 🙂 Misschien toch nog maar eens iets bestellen.
  Mariska onlangs geplaatst…Mijn #echtepostiscool pakketjeMy Profile

  november 12, 2016 at 16:48
 • Reply Lieke

  Dat is inderdaad pas heerlijk shoppen! Mooie producten en ben nu zelf ook wel benieuwd naar de geurkaars.
  Lieke onlangs geplaatst…Persoonlijk | Excuus briefjeMy Profile

  november 12, 2016 at 21:04
 • Reply Mariska

  Jeetje zo goed, al die kortingen! Ik zal ook eens moeten gaan snuffelen, klinkt goed 😀

  november 12, 2016 at 21:32
 • Reply chucky1012

  Leuke aankopen 😉

  Xoxo

  november 13, 2016 at 09:14
 • Reply Anna Gerrie

  Ik moet deze geur echt nog even ruiken! Het klinkt heerlijk in ieder geval. Mooie koopjes zo met al die korting
  Anna Gerrie onlangs geplaatst…Ziaja Med dag- en nachtcrème met vitamine CMy Profile

  november 13, 2016 at 17:29
 • Reply Melike

  Hihihi ik krijg soms echt het gevoel dat je bijna iedere dag naar de body shop gaat;) Wat een mooie producten heb je weer gekocht. Ik heb het nog niet geroken, maar het is vast weer heerlijk!
  Melike onlangs geplaatst…Wat doe je op een Persdag? Even een kijkje achter de schermen van mijn blog!My Profile

  november 13, 2016 at 19:56
 • Reply Kim

  Deze lijn vind ik ook zó lekker!
  Kim onlangs geplaatst…Tips voor TenerifeMy Profile

  november 14, 2016 at 21:29
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge