Follow:
beauty

The Body Shop Shimmer Waves Blush Rose

shimmer

De Shimmer Brick van Bobbi Brown staat al een tijdje op mijn wishlist, maar toen ik via Google ergens een review las over The Body Shop Shimmer Waves, dat deze ook super van kwaliteit zou zijn, besloot ik deze met de eerstvolgende kortingsactie aan te schaffen.

En aangezien The Body Shop mij eigenlijk nooit teleurstelt wist ik zeker dat ik het een fijn product zou vinden. Het enige spannende vond ik wel het feit dat het een make-up product is! Ik heb tot mijn verbazing nog maar 2 Body Shop make-up producten, inclusief deze Shimmer Waves! Shame on me!

shimmer waves

De Shimmer Waves is er in 3 tinten; Rose, Bronze en Coral. Ik besloot voor de roze versie te gaan zodat ik hem ook een beetje als blush kon gebruiken. Je kan het palette gebruiken voor je ogen, als highlighter en als lichte blush. Ik gebruik hem als highlighter net boven mijn blush, erg mooi!

shimmer waves

Alle ingrediënten

Mica (mineraal poeder dat zorgt voor een stralende gloed), Talc (talkpoeder), Isopropyl Isostearate, Aluminum Starch Octenylsuccinate (talg absorberend ingrediënt), Caprylic/Capric Triglyceride, Zea mays (maïsmeel), Dipentaerythrityl Hexahydroxystearate/Hexastearate/Hexarosinate, Octyldodecyl Stearoyl Stearate, Sclerocarya birrea (maroela-olie), Sorbitan Stearate, Nylon-12, Aqua (water), Silica, Magnesium Aluminum Silicate, Phenoxyethanol (conserveermiddel), Sodium Benzoate (conserveermiddel), Methylparaben, Polyacrylamide, Ethylparaben, Propylparaben, C13-14 Isoparaffin, Sodium Dehydroacetate, Xanthan Gum, Butylparaben, Laureth-7, kleurstoffen: +/- CI 77891, CI 77491, CI 77499, CI 77492, CI 77510.

De Shimmer Waves bevat parabenen. Ik persoonlijk maak mij daar niet zo druk om, maar mocht je parabenen willen vermijden dan kan je dit product beter in het schap laten liggen.

Swatch Time!

Shimmer Waves

De Shimmer Waves geeft een prachtige glans en een subtiele kleur. Ik heb de swatch laten zien van alle kleuren in combinatie met elkaar. Ik vind het echt prachtig!

Met een kwast brengt de highlighter erg mooi aan. Ik hoef niet dik aan te zetten om een mooie glans te krijgen. Ik ben tevreden.

Je kan de Shimmer Waves uiteraard bij The Body Shop krijgen en ook online voor 23 euro. ( maar ik zou lekker een korting afwachten 😉 ).

Heb jij make-up van The Body Shop?

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

12 Comments

 • Reply Vanessa

  Wauw, deze Shimmer Waves is mooi! De Shimmer Brick van Bobbi Brown staat ook al een tijdje op mijn verlanglijstje, maar ik had er helemaal niet aan gedacht dat The Body Shop een soortgelijk palette heeft. Net als jou koop ik eigenlijk nooit make-up bij The Body Shop en vooral verzorgingsproducten (love de body butters!). Ik heb enkel een mascara van dit merk.
  Vanessa onlangs geplaatst…Opgemaakte producten september & oktober 2016My Profile

  november 11, 2016 at 14:25
 • Reply Yvonne

  Deze gebruikte ik heel veel in de tijd dat ik er nog werkte! Deze is inderdaad prachtig. Extra leuk is dat ie beter is beoordeeld door Paula Begoun dan de Shimmerbricks van Bobbi Brown; schijnt ook langer te blijven zitten. Ik heb nu de koraaltint in huis, maar eigenlijk wil ik de roze variant ook wel weer in huis halen. 🙂

  november 11, 2016 at 14:26
 • Reply Julie

  Ziet er erg mooi uit! Ik heb ook weinig TBS make-up omdat ik het vaak nogal duur vind en sommige dingen die ik al geprobeerd heb, hebben mij niet volledig overtuigd! 🙂
  Julie onlangs geplaatst…Julie | Friday Nails #111 – Leaf GreenMy Profile

  november 11, 2016 at 16:05
 • Reply Annette

  Mooi zeg, ik heb een paar producten van TBS en die bevallen me prima.
  Annette onlangs geplaatst…Friday FindsMy Profile

  november 11, 2016 at 18:04
 • Reply Anna Gerrie - Beautyonthefarm

  Wauw wat een mooie kleur! Ik gebruik momenteel die van makeup revolution
  Anna Gerrie – Beautyonthefarm onlangs geplaatst…Plog Terschelling 10 NovemberMy Profile

  november 11, 2016 at 18:29
 • Reply Astrid

  Ik heb ook geen make-up van the Bodyshop. Deze ziet er wel heel mooi uit, prachtige kleur! En inderdaad, erg shimmerbrick-achtig 🙂
  Astrid onlangs geplaatst…Shoplog Sephora.comMy Profile

  november 11, 2016 at 21:29
 • Reply YuSt

  Moooooooi… er staat een aantal op mijn wensenlijst!
  YuSt onlangs geplaatst…Shoppen met een winactie | Wat maakt je mooi…My Profile

  november 11, 2016 at 21:40
 • Reply Jouvence

  Wauw, wat een prachtige kleur ♥ xx
  Jouvence onlangs geplaatst…Behind Jouvence #3 | Spanje, escape room & we love the 90’s festivalMy Profile

  november 11, 2016 at 21:52
 • Reply chucky1012

  Wauw, die is prachtig!
  Ik moet hem kopen 😉

  Xoxo

  november 12, 2016 at 08:13
 • Reply Bianca

  Dit is zo’n mooi product! Ik had hem ook paar maanden geleden was er super blij mee, tot ik het van boven aan de trap naar beneden liet vallen…zo zonde x
  Bianca onlangs geplaatst…GARMIN VIVOFIT JUNIOR ACTIVITY TRACKER VOOR KIDSMy Profile

  november 12, 2016 at 08:42
 • Reply Melike

  Prachtige zachte kleuren combinatie. En hij ziet er ook echt goed uit op je huid!
  Melike onlangs geplaatst…Wat doe je op een Persdag? Even een kijkje achter de schermen van mijn blog!My Profile

  november 12, 2016 at 10:27
 • Reply Babs

  Ziet er prachtig uit! Coral lijkt mij ook heel mooi.
  Babs onlangs geplaatst…Etos Botanical Boost- Orange Blossom & GingerMy Profile

  november 12, 2016 at 11:25
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge