Follow:
beauty

The Body Shop Shoplog

Ik weet niet of The Body Shop inmiddels expres zo vaak kortingsacties heeft, maar afgelopen donderdag toen ik naar Utrecht ging bleek er die dag 40% korting te zijn! Dus dook ik met mijn moeder en zusje The Body Shop in. Ik heb mij héél braaf gehouden, maar toch wat lekkers gekocht!

Banana Shampoo

Deze heb ik onlangs al op mijn blog laten zien in mijn The Body Shop Wishlist. Ik heb deze vroeger als tiener vaak gebruikt en het leek mij leuk om deze weer eens aan te schaffen. Kijken of ik er, tijdens het gebruik, weer herinneringen bij krijg. Ik kan mij namelijk herinneren dat ik dit een super fijne shampoo vond!

Banana Shampoo 250 ml – 6,50

Red Musk Eau De Toilette

Dat ik inmiddels al een flinke Body Shop geuren collectie heb moge duidelijk zijn. Van de Red Musk heb ik tijdens de afgelopen sale een olie gekocht, maar de edt wilde ik ook graag hebben. Het is een wat zwaardere geur, maar ontzettend sexy! Ik vind het echt een zalige geur!

Red Musk Eau de Toilette 30 ml – 19,50

Shea Nourishing Body Butter

Deze wil ik eigenlijk altijd wel op voorraad hebben. Ik had alleen nog een body lotion op voorraad, dus een body butter moest er weer bij. Deze is heerlijk neutraal, super voedend en echt zalig!

Shea Nourishing Body Butter – 200ml – 16 euro

Dit was mijn shoplog, valt mee toch? hihi. Wellicht dat er bij een volgende kortingsactie weer de nodige leuke items wordt gekocht, we shall see!

Ga jij ook los als er ergens een sale of kortingsactie is?

Liefs Hilde

** Dit artikel bevat affiliatielinks **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

15 Comments

 • Reply Romy

  Hihi, het is inderdaad een heel bescheiden shoplog. Mooie producten heb je gekocht! Die shampoo lijkt me ook wel wat en naar het parfum ben ik erg benieuwd. Ik vind het flesje op zich niet zo mooi, maar uiteindelijk gaat het natuurlijk om de geur 😉
  Romy onlangs geplaatst…Tips om te beginnen met scrapbookenMy Profile

  maart 15, 2017 at 06:58
 • Reply Natascha

  Ik heb toevallig vorige week nog bij TBS geshopt! Ik heb de BB creme ontdekt en een fijne shea handcreme meegenomen, die geur is zo fijn!

  maart 15, 2017 at 08:09
 • Reply Eva

  Ohh heerlijk die body butters. Ik heb er nu een met argan. Ik heb ze weer helemaal ontdekt!

  maart 15, 2017 at 10:47
  • Reply hillybillybeauty

   Die heb ik net opgemaakt, de Wild Argan Oil. Zalig!!

   maart 15, 2017 at 10:57
 • Reply priscilla

  Lekker bescheiden, maar wel heerlijke producten. Ik vind Red Musk waanzinnig lekker ruiken.

  maart 15, 2017 at 11:03
 • Reply petra

  Toffe aankoopjes! Die body butters zijn zo fijn hé

  maart 15, 2017 at 11:48
 • Reply Jessica J.

  Wat heb je je goed kunnen inhouden! Het scheelt natuurlijk wel dat je al zo’n gigantische TBS stash hebt, hehe. Hier was ook een kortingsactie; het tweede gezichtsverzorgingsproduct aan halve prijs. Ik kocht de Facial Mask Brush en moest maar € 5 betalen voor de Tea Tree Skin Clearing Foaming Cleanser. 🙂
  Jessica J. onlangs geplaatst…My scentful life #45 • Fitnessabo opgezegd, lentekriebels en gsm kapot?!My Profile

  maart 15, 2017 at 12:45
 • Reply Mariska

  Shea is echt mijn favoriete lijn van The Body Shop, heb er best wel veel van 🙂 Die bananen shampoo ben ik ook wel benieuwd naar.

  maart 15, 2017 at 15:15
 • Reply marleen@burgertrutjes

  Heerlijk! The body shop blijft mijn favoriet hoor! Vooral de kokoslijn, maar die bananenshampoo lijkt me ook heerlijk 🙂

  maart 15, 2017 at 16:09
 • Reply Lieke

  Ik merk ook dat de Body Shop vaak kortingsacties heeft haha, gelukkig kan ik mij inhouden. De shea body butter is heerlijk, die gebruikte ik vroeger heel vaak!
  Lieke onlangs geplaatst…Fashion | 5x favorieten zwarte items in mijn kastMy Profile

  maart 15, 2017 at 16:38
 • Reply Janine

  oeh, altijd fijn als er korting te krijgen is! erg knap dat je je zo in hebt kunnen houden haha. de shea buttter lijkt me echt heeeerlijk

  maart 16, 2017 at 00:35
 • Reply chucky1012

  Fijne actie!
  Leuke aankopen had je gedaan 😉

  maart 16, 2017 at 06:36
 • Reply jeapiebel

  De banaanshampoo trekt het meest mijn aandacht. Lijkt mij zalig..

  maart 16, 2017 at 10:43
 • Reply Maxime

  Je heb je goed ingehouden! Ik heb de parfum van Fuji Green Tea gekocht! =)

  maart 17, 2017 at 08:35
 • Reply Jouvence

  Oh, heerlijke producten heb je gekocht! De shea body butter lijkt me erg lekker en de banana shampoo heb ik eigenlijk nog nooit gezien, de volgende keer maar wat beter opletten in The Body Shop. xx

  maart 17, 2017 at 14:03
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge