Follow:
Uncategorized

The Body Shop Superfood Maskers!

Als er iets nieuws bij The Body Shop uitkomt ben ik er als de kippen bij. Je bent een fan of niet! Dus toen de maskers uitkwamen heb ik er 3 gekocht die ik nav proefjes het lekkerste vond. Kijken jullie mee?

bodyshop1

Dit zijn de 3 maskers die ik kocht. De potjes vind ik super mooi. Strak, luxe uitstraling en leuke kleurtjes qua etiket. Ze staan echt zo tof in de badkamer. ( zeker naast mijn producten uit de Secrets of the World lijn. )

Deze week gebruikte ik 3 avonden achter elkaar een masker. Ik vertel jullie wat ik ervan vond.

Chinese Ginseng & Rice Clarifying Polishing Mask

#

bodyshop3

Dit masker ziet er zo lekker uit! Niet om op te eten, maar ik hou van dit soort romige maskers. De geur is lekker fris, niet overheersend.

bodyshop4

The Body Shop:

Blaas je huid nieuw leven in met onze Chinese Ginseng & Rice Clarifying Polishing Mask. Dit 100% vegetarische masker met exfoliating scrubdeeltjes is geïnspireerd door Chinese tradities en gemaakt van ginsengextract, rijstextract en biologische Community Trade-sesamzaadoliesesamzaadolie. Het is ook nog eens gemaakt zonder parabenen, paraffine, siliconen of mineral oliën. Gebruik het twee tot drie keer per week voor een prachtig stralende en soepele huid met poriën die zichtbaar kleiner lijken. Perfect om te gebruiken in combinatie met onze nieuwe Facial Mask Brush.

 • 100% vegetarisch
 • Romig gezichtsmasker met exfoliating scrubdeeltjes
 • Geformuleerd zonder parabenen, parrafine, silliconen of minerale oliën
 • Ginsengextract uit China verstevigt en stimuleert
 • Rijstextract uit China, van oudsher gebruikt voor hydratatie
 • Sesamzaadolie uit Nicaragua, rijk aan olie- en linolzuren die de huid verzachten

Wat vind ik ervan?

Ik vind dit masker echt zalig! Niet alleen de tijd dat het op mijn gezicht zit, maar ook het verwijderen. Ik heb mijn handen nat gemaakt en ben het masker met ronddraaiende bewegingen eraf gaan “scrubben”. Je huid is na gebruik echt super zacht! Of mijn poriën in de toekomst bij vaker gebruik zullen gaan verkleinen weet ik niet, maar dit masker is een topper!

Himalayan Charcoal Purifying Glow Mask

#

bodyshop5

Ok, dit goedje ziet er minder smakelijk uit dan het voorgaande masker, maar toen ik deze uit het proefje gebruikte was ik meteen verkocht. Dit masker kan wat prikken door de menthol en Tea Tree, dus niet te dicht rond de ogen aanbrengen. Aan de menthol wen je uiteindelijk, maar niet schrikken dus!

bodyshop6

Masker net aangebracht. Nu is hij nog nat. ( let niet op die rimpels onder mijn ogen, klamme warme nachten geven mij niet veel slaap 😉 )

bodyshop7

The Body Shop:

Gun je huid een intense reiniging met onze Himalaya Charcoal Purifying Glow Mask. Dit 100% veganistische kleimasker is geïnspireerd door oude Ayurvedische tradities en gemaakt van bamboehoutskool, groene theebladeren en biologische tea tree-olie. Het is ook nog eens gemaakt zonder parabenen, paraffine, siliconen of minerale oliën. Dit masker detoxt jouw huid door onzuiverheden en gifstoffen te verwijderen. Je huid voelt diep gereinigd aan, je poriën ogen verfijnd en je huid is zacht en gezond. Dit zal zorgen voor een jeugdige en energieke huid. Perfect om te gebruiken in combinatie met onze nieuwe Facial Mask Brush.

 • 100% vegan
 • Tintelend kleimasker
 • Geformuleerd zonder parabenen, parrafine, silliconen of minerale oliën
 • Bamboehoutskool uit het Himalayagebergte onttrekt onzuiverheden
 • Groene theeblaadjes uit Japan, rijk aan antioxidanten en catechinen, verwijderen dode huidcellen
 • Biologische Community Trade tea tree-olie uit Kenya zorgt voor een gezonder ogende huid

Wat vind ik ervan?

Na ongeveer een half uurtje is het masker zo goed als ingedroogd. Het eraf halen is wat lastiger, maar met een warme washand lukt het uiteindelijk prima. Ik ben gek op maksers die indrogen, geeft mij altijd het gevoel dat ze écht werken. Na het verwijderen bracht ik mijn lotions, serums en crème aan en voelde mijn huid zalig! Wederom een heerlijk masker!

British Rose Fresh Plumping Mask

#

bodyshop8

Het British Rose Mask vond ik vooral lekker ruiken. Een gel masker is niet mijn meest favoriete masker, maar door de geur heb ik hem toch gekocht. En als Engeland liefhebber moet je natuurlijk een masker hebben dat British Rose heet! 😉

bodyshop9

The Body Shop

Laat je huid stralen met onze British Rose Fresh Plumping Mask. Dit 100% veganistisch en verkoelende gelmasker is geïnspireerd door oude Europese badrituelen en gemaakt van echte rozenblaadjes, rozenbottelolie en organic Community Trade aloë vera. Het ook nog eens gemaakt zonder parabenen, paraffine, siliconen of minerale oliën. Het masker hydrateert de huid intensief, waardoor het superglad, zijdezacht en veerkrachtig aanvoelt. Perfect om te gebruiken in combinatie met onze nieuwe Facial Mask Brush voor een verwennende gezichtsbehandeling in je eigen huis.

 • 100% vegan
 • Verkoelend gelmasker
 • Geformuleerd zonder parabenen, parrafine, silliconen of minerale oliën
 • Echte rozenblaadjes en extract van handgeplukte rozen uit het Verenigd Koninkrijk herstellen het vochtgehalte in de huid
 • Rozenbottelolie uit Chili met herstellende Omega 3 en 6 verstevigt de huid
 • Biologische Community Trade-aloë vera uit Mexico, bekend vanwege de milde, kalmerende en verzachtende effecten op de huid

Wat vind ik ervan?

Ik vond het een lekker verkoelend masker. De geur is zalig en dit masker is lekker makkelijk te verwijderen. Bij een gelmasker voel ik minder snel resultaat, maar mijn huid was wel degelijk zacht na het gebruik. Prima masker!

bodyshop

Conclusie

Ik ben super happy met de nieuwe maskers van The Body Shop. Er zitten zoveel mooie ingrediënten in. Na alle maskers was mijn huid heerlijk zacht. Ik heb er alle vertrouwen in dat na langer gebruik mijn huid mij heel dankbaar zal zijn!

De maskers zijn verkrijgbaar bij The Body Shop voor 20 euro per pot. Vergeet niet tegelijkertijd te sparen met je Body Shop klantenkaart, voor je het weet heb je weer een cadeaubon van 5 euro opgespaard.

Klik op de banner hieronder om naar de Shop te gaan.

Heb jij de proefjes al opgehaald/gebruikt van de maskers?

Liefs Hilde

** Deze blogpost bevat affiliatelinks. Zie mijn disclaimer**

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

12 Comments

 • Reply Gonny

  Ik heb ook 3 maskertjes (proefjes) gescoord.
  Het Himalayan Charcoal Mask vind ik super fijn!
  Ruikt heerlijk en prikkelt een beetje.
  Daarna bracht ik het Ethiopian Honey Mask aan. Zijdeacht huidje…

  september 17, 2016 at 15:48
 • Reply Romy

  Klinkt als een paar heerlijke maskertjes! Die heb ik al veel te lang niet opgedaan 😉
  Romy onlangs geplaatst…Mijn tic voor voornamenMy Profile

  september 17, 2016 at 17:08
 • Reply Nancy

  Ik heb ze nog nooit gebruikt van de Bodyshop. Ik vergeet t altijdte halen, maar ik ben ook dol op maskertje en dan t liefst ermee in bad met een lekker tijdschrift!
  Nancy onlangs geplaatst…DRESS OR SKIRT? & FANCY FRIDAY LINKUPMy Profile

  september 17, 2016 at 17:12
 • Reply Mieke | Mieksmind

  De chinese ginseng lijkt me ook fijn! Heb tot nu toe 1 geprobeerd maar die was prima. Nooit genoeg body shop items hé 😉
  Mieke | Mieksmind onlangs geplaatst…Charlotte Tilbury Matte RevolutionMy Profile

  september 17, 2016 at 17:21
 • Reply Griet

  Ik heb vandaag het Himalaya Charcoal masker gekocht en kan niet wachten om het te proberen. Ze lijken me allemaal zalig trouwens

  september 17, 2016 at 21:19
 • Reply YuSt

  Maskertjes, love it! Ik heb hier nog niks van gezien, geen BS in de buurt vandaar. Ach het is wel weer prettig voor mijn budget,…
  YuSt onlangs geplaatst…Baked blush | Chiffon nr BBL11 | NYX CosmeticsMy Profile

  september 17, 2016 at 22:21
 • Reply Babs

  Himalayan Charcoal Purifying Glow Mask is er een die mij zeker aanspreekt. love to detox!
  Babs onlangs geplaatst…Archief: Babs in de media- Mijn eerste commercialMy Profile

  september 17, 2016 at 23:46
 • Reply Natasja

  Ik vind vooral het eerste masker erg goed klinken, ik ben benieuwd wat dit op langere termijn voor je huid doet.
  Natasja onlangs geplaatst…My first tattoo bij Studio TAT (Women only)My Profile

  september 18, 2016 at 09:26
 • Reply Maaike

  Ik ga vandaag aan de slag met de eerste! Zondagen vind ik het heerlijkst om een maskertje te doen.
  Maaike onlangs geplaatst…Reading challenge updateMy Profile

  september 18, 2016 at 10:14
 • Reply Tania

  ik heb het Himalayan Charcoal Purifying Glow Mask en vind het echt goed, alleen prikt het indd wat in het begin
  Tania onlangs geplaatst…Morphe Brushes | 35T 35 Color Taupe PaletteMy Profile

  september 18, 2016 at 12:28
 • Reply Elien

  Deze heb ik nog niet geprobeerd, ze zien mij er alvast super uit!
  Ga ik zeker eens testen, leuke post!

  september 18, 2016 at 17:00
 • Reply Melike

  De proefjes stonden nog op mijn to do list hihi. Super leuke foto’s heb je gemaakt met de maskertjes. Ze lijken me ook echt heerlijk!
  Melike onlangs geplaatst…Review: Too Faced Better Than Sex MascaraMy Profile

  september 19, 2016 at 22:27
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge