Follow:
beauty

Mijn The Body Shop Wishlist!

I love The Body Shop. There, I said it! Misschien is het een verslaving, ik weet het niet, maar ik droom soms over The Body Shop, serieus! Daarom leek het mij leuk om een wishlist te plaatsen. Want er zijn nog altijd items die ik graag zou willen hebben. Kijken jullie mee?

Nog meer Body Butters!

Ik heb een heleboel op voorraad, maar er zijn er nog een flink aantal die ik echt graag weer eens zou willen proberen. Helaas zijn deze bijna allemaal niet meer te verkrijgen zoals: Lemon, Cassis, Cherry, Almond, Dreams Unlimited, Love Etc en zo kan ik nog wel even doorgaan. Verder zou ik nog een extra voorraadje Smoky Poppy willen hebben en Glazed Apple van Kerst 2015! Wie weet komen ze nog eens terug in een sale. Fingers crossed!

Drops Of Light Serum

Dit serum zou ook perfect werken op pigmentvlekken! Dat zou ik wel willen proberen. Deze komt op mijn wishlist!

Smoky Poppy Producten

Ik zou zo graag van deze collectie de showergel en eau de toilette willen proberen. Ik blijf hopen dat ik ze nog eens kan bemachtigen!

Elixirs of Nature Edp

Ik heb al 2 van deze geuren al geroken in de winkel, heerlijk! Dus ik wil zeker eens wat van deze nieuwe collectie aanschaffen.

White Musk

Jullie merken dat ik in mijn geuren-periode zit, haha. Ik heb al een aantal mooie geuren van The Body Shop in mijn stash, maar deze geur mist nog. Ik heb er een mini bodylotion van in mijn kast, en daar ben ik echt verliefd op. Dus ja, kom maar op met die andere items uit deze serie!

Banana Shampoo

Ik was een jaar of 14 en ging in Amstelveen naar The Body Shop. Als een kind in een snoepjeswinkel liep ik daar rond. Ik heb toen de bananen shampoo gekocht. Wat ik mij herinner is dat je in die tijd met lege verpakkingen kon terugkomen en dan werden deze weer voor je gevuld ( met korting ). Ik was toen verliefd op deze shampoo. Gek genoeg heb ik hem al zo’n 20 jaar niet meer gebruikt, en daar ga ik zeker binnenkort verandering in brengen! De eerstvolgende kortingsactie ga ik deze aanschaffen.

Almond Milk & Honey

Dé nieuwe collectie! Ik ben zo benieuwd naar deze geur!! Ik ga er nu al vanuit dat ik deze echt heerlijk ga vinden, dus op mijn wishlist komen zeker de shower cream en de body butter!

Voor nu is dit mijn wishlist! Maar ik ken mijzelf, als ik The Body Shop binnenloop kom ik toch vaak met nog heel veel anders de deur uit, haha.

Kunnen jullie mij nog iets adviseren?

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

18 Comments

 • Reply Michelle

  Hilde als je veel hebt gekocht kan je dan weer een shoplog opnemen die van jou zijn super leuk

  Xxx michelle

  februari 23, 2017 at 07:04
  • Reply hillybillybeauty

   Zal ik doen! Dank je wel 🙂

   februari 23, 2017 at 07:10
 • Reply Romy

  Van die body butters kan ik er ook nooit genoeg hebben! Naar de Almond Milk & Honey en de Smokey Poppy lijn ben ik razend benieuwd!
  Romy onlangs geplaatst…Review: een goedkope bril van BrillaroMy Profile

  februari 23, 2017 at 07:11
 • Reply Danielle

  Heerlijk Thebodyshop is altijd goed. Ik vind de Smoky Poppy lijn iets minder lekker. Maar de rest is altijd goed, mijn kast ligt al lekker vol met producten 🙂 ! Maar kan nooit genoeg zijn.
  Danielle onlangs geplaatst…Kruidvat Foodspa VoetbutterMy Profile

  februari 23, 2017 at 10:52
 • Reply Tania

  Van de nieuwe lijn wil ik ook wel producten. Hier is het pas vanaf 7 maart te koop maar mocht wel al eens ruiken in de winkel en vond de geur zalig

  februari 23, 2017 at 11:00
 • Reply Irina

  Hihi. Krijg jij ooit genoeg van de Bodyshop producten in huis denk je?

  februari 23, 2017 at 11:34
  • Reply hillybillybeauty

   Nope nooit lol

   februari 23, 2017 at 13:37
 • Reply priscilla

  Ik gebruik momenteel de Almond Milk & Honey body butter en die is echt heel fijn! Trekt ook lekker snel in 🙂 Fijne wishlist! Ik ben ook echt dol op The Body Shop.

  februari 23, 2017 at 11:45
  • Reply hillybillybeauty

   Daar kreeg ik vandaag een klein proefje van mee! Hij ruikt inderdaad super lekker!!

   februari 23, 2017 at 13:36
 • Reply Yvonne

  Misschien kun je er gaan werken? Haha. 😉 Ik heb er jaren gewerkt en dat was toen nog een franchise winkel. Ik kreeg bij alles wat ik zelf toen kocht 50% korting! Ik was toen gék op de geur en samenstelling van de Rice Bran scrub. Zo jammer dat die er niet meer is…die geur was echt verrukkelijk. Zoetig, beetje amandel-achtig. En liet zo’n heerlijk zacht en glad gevoel achter! Zag eruit als griesmeelpudding of rijstepap. Ken je die ook toevallig? De bananenconditioner is ook zalig voor droog haar.

  februari 23, 2017 at 13:19
  • Reply hillybillybeauty

   Ik ben bang dat ik amper salaris overhou als ik daar ga werken, hahaha. Die ken ik niet nee, jammer dat er zoveel lekkers uit het assortiment gaat af en toe hè? Ik heb vandaag nog maar met de actie een honeymania bodybutter gehaald en 3 showergels van de honeymania aangezien die er ook uitgaat. En één van de nieuwe geuren opgedaan, die ga ik volgende week echt halen, ik blijf maar aan mijn hand ruiken. Zo lekker!

   februari 23, 2017 at 13:36
 • Reply jolanda

  Ik had ooit de badschuim waar je dan parfum bij kon laten doen (en inderdaad hervullen met korting)… die lavender zou ik zo graag weer willen. Wat dat betreft is het jammer dat dat costumizen er niet meer is, dat zou een toegevoegde functie van stenenwinkels kunnen zijn… maar goed. Verder wil ik graag de Fujj waterlelie bodymist, shower en butter. En moet ik nog wat Honeymania butter en showergel. Oh en de shealijn vind ik ook fijn. Misschien maar eens naar de Outlet in Roermond volgende week (want dan is de Starbucks ook open…. yeah!)

  februari 23, 2017 at 16:27
  • Reply hillybillybeauty

   Mochten ze daar Smoky Poppy hebben ( showergel, body butter of edt ), hou ik mij aanbevolen! Roermond ligt helaas een beetje ver weg voor mij

   februari 23, 2017 at 17:31
 • Reply Annette

  haha ja ik denk toch wel dat er sprake is van een kleine verslaving 🙂

  februari 23, 2017 at 19:46
  • Reply hillybillybeauty

   Kleine maar 😉

   februari 23, 2017 at 21:33
 • Reply Marsha

  Die body butters zijn echt heerlijk! Maar een banana shampoo?! Klinkt erg lekker haha, die wil ik!
  Marsha onlangs geplaatst…Mijn persoonlijk ontwerp op een Moleskine + winactieMy Profile

  februari 23, 2017 at 21:36
 • Reply Babs

  Bananen shampoo, die wil ik ook een keer scoren. Ben benieuwd!

  februari 23, 2017 at 22:10
 • Reply Mariska

  Ik heb toevallig een kleine sample meegekregen van de Milk& Honey lijn en het is een hele zachte geur, maar wel erg lekker fris 🙂
  Mariska onlangs geplaatst…Furry Friend tagMy Profile

  februari 26, 2017 at 15:56
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge