Follow:
beauty

The Ritual of Anahata Body Cream

Rituals

Rituals is gevaarlijk, héél gevaarlijk. Zo loop ik al met een grote boog om The Body Shop heen de laatste maanden, zo liep ik per ongeluk de Rituals binnen vorige week. Dom! Maar in mijn ooghoek zag ik de tafel staan met de nieuwe Limited Edition Collectie: The Ritual of Anahata. Ik zei tegen mijzelf dat ik de lijn in ieder geval even geroken moest hebben om mijn moeder ( groot Rituals fan! ) even te vertellen of de collectie de moeite waard was. En ja, als je eenmaal binnen bent, dan kun je niet meer terug 😉

Rituals

Anahata

“Ontdek onze nieuwe Limited Edition-collectie, geïnspireerd door de eeuwenoude chakrafilosofie uit India. Anahata, het hartchakra, staat voor compassie en vriendelijkheid. Open je hart en laat de energie vrij stromen.”

Persoonlijk heb ik niets met chakra’s en al dat soort filosofiën. Ik ben daar iets te nuchter voor denk ik. Maar ik merk wel dat bepaalde geuren zeker van invloed zijn op je stemming. En in deze Limited Edition lijn zijn de geuren zeer prettig!

Rituals

Dennenhout is één van de hoofdnoten in deze lijn. Als er al een geur met warmte, gezelligheid en blijdschap geassocieerd kan worden wat mij betreft, is dat dennen. Dan denk ik altijd aan de gezellige periodes in de wintermaanden. Ik hou ervan!

Palissander is de andere hoofdnoot. Ik moet eerlijk bekennen dat ik wist dat het een houtsoort was, maar verder dan dat kwam ik echt niet. Het schijnt een edele houtsoort te zijn en wordt veel gebruikt voor meubels. Houtgeuren vind ik eigenlijk altijd erg prettig, beetje robuust.

Rituals

De Limited Edition Collectie bestaat uiteraard weer uit diverse producten. Douchegel, scrub, body producten en zelfs een massage kaars. ( wat ik mij daarbij moest voorstellen wist ik absoluut niet. Ik ben maar voor de veilige weg gegaan ).

De geur is absoluut houtig. Ook heeft het iets kruidigs en vind ik het zeker in het genre van de limited edition van vorig jaar passen. Het past zeker bij het winterse jaargetij. Ik kan mij wel voorstellen dat sommige mensen de geur absoluut niet zou aanspreken, maar ik hou wel van deze aparte geursensatie!

rituals

Vanuit de winkel stuurde ik een berichtje naar mijn moeder dat de nieuwe lijn was gearriveerd. Ze stuurde meteen terug dat ik voor ons beide maar een pot mee moest nemen. Nou, daar zeg ik geen nee tegen! Dolblij als een kind nam ik de potten mee naar huis en heb ik in de avond de crème meteen gebruikt. Het is een makkelijk smeerbare body cream die snel intrekt. De geur blijft écht een lange poos hangen! En zeker op dagen zoals vandaag ( het is KOUD! ), vind ik het écht fijn om een krachtigere geur te dragen en deze Rituals Anahata lijn past prima bij geuren zoals Dior en Chanel. ( de zwaardere geuren ).

Rituals

Ik vind het fijn om mijn body producten een beetje te kunnen afwisselen. In de ochtend een wat makkelijker smeerbaar product zoals de Rituals Body Cream en in de avond een Body Butter van de Body Shop. Heerlijk als ik wat te kiezen heb. 😉

Rituals

De Ritual Of Anahata Body Cream is verkrijgbaar voor 17,50 bij Rituals. Als je deze lijn in een Rituals winkel of parfumerie spot zou ik hem zeker even ruiken!

Heb jij deze lijn al geroken?

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

4 Comments

 • Reply bianca

  Deze is zeker lekker, ik heb hem ook besteld.
  De bodyshop heeft de kerstlijnen al binnen, heb je ze al gespot?
  Ik ga voor de frosted plum, de berries heb ik nog en de vanille chai is niet mijn geur.

  november 8, 2017 at 06:15
  • Reply hillybillybeauty

   Hi, ja ik heb ze gezien! Jammer dat er niet iets nieuws bij is gekomen dit jaar. Ik ga ook voor Frosted Plum. Die heb ik tot nu toe het minst vaak in mijn stash gehad, maar ik wacht wel even op een goede sale. 😉

   november 8, 2017 at 19:58
 • Reply Bea

  Wow, dat klinkt goed; toch maar even gaan snuffelen, hoewel dat inderdaad “gevaarlijk” kan zijn 😉

  november 8, 2017 at 07:33
 • Reply Jessica J.

  Ik heb deze collectie nog niet besnuffeld, maar gezien mijn liefde voor dennengeuren, denk ik niet dat dat snuffelen goed voor m’n portefeuille gaat zijn! :’D
  Jessica J. onlangs geplaatst…Lush Halloween & winter launchMy Profile

  november 12, 2017 at 13:03
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge