Follow:
Outfit

Toffe kleding voor superhelden!

Turtles, Minions, Batman, Cars, Pokémon, Starwars, met een zoontje van 6 in huis komen deze figuren dikwijls voorbij. Is het niet in de vorm van speelgoed, dan wel op de tv. Uiteraard vindt Thomas het ook geweldig om kleding met superhelden te dragen. Dan ben je bij Superhelden-Kinderkleding.nl aan het juiste adres!

Toen ik voor Thomas deze gave Turtles Shortama ontving verscheen er direct een grote glimlach op zijn gezicht. Een heerlijk pakje die Thomas al meteen als pyjama aanwilde naar bed. Maar ook heerlijk voor op vakantie om lekker in te spelen op de camping. De shortama is gemaakt van katoen en valt heerlijk soepel.

Je moet mij niet vragen welke eigenschap iedere Turtle heeft, maar Thomas kon mij dat direct vertellen. Hij loopt vol trots in zijn nieuwe aanwinst.

Wat ook erg leuk is, is dat je bij je bestelling bij Superhelden-Kinderkleding.nl leuke stickertjes ontvangt. Ook kreeg ik een leuke superhelden potlood erbij. Erg attent!

Ook voor gave t-shirts, sokken, nachtkleding, speelgoed, verkleedkleding en nog veel meer kan je terecht bij de gave webshop. En trouwens, meisjes kunnen ook hun hart ophalen hoor, daar is ook aan gedacht!

Ook als je op zoek bent naar een leuk cadeautje kan je terecht bij Superhelden-Kinderkleding.nl. Ik weet zeker dat je een glimlach tovert op het gezichtje van de ontvanger!

Ook een superhelden fan in jouw gezin?

Liefs Hilde

** Ik heb de shortama ontvangen ter review **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

2 Comments

 • Reply chucky1012

  Zo leuk en stoer 😉

  juni 23, 2017 at 11:21
 • Reply Lonneke

  Ahh leuke foto’s van Thomas met zijn superhelden shirt!

  juni 23, 2017 at 19:48
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge