Follow:
samenwerking

Top 5 cadeautips voor mannen!

Heb ik net de verjaardagen van wat mannelijke familieleden achter de rug, dienen de feestdagen zich weer aan! En om de één of andere reden weten mijn mannelijke familieleden werkelijk nooit wat zij willen hebben. “Als ik iets wil koop ik het gewoon meteen”, hoor ik dan. Zijn wij vrouwen dan zo veeleisend dat wij vaak wél van alles kunnen verzinnen? Ik heb een top 5 (in willekeurige volgorde) met leuke cadeautips voor mannen. Maakt het wellicht toch iets makkelijker voor ons vrouwen. 😉

1. Cryptokado

 

Huh? zullen wellicht een aantal van jullie denken? Nou heb ik het begrip cryptomunten of crypto currency al geregeld langs horen komen in mijn familie. Mijn man, vader en een paar broers zijn gefascineerd door al die cryptomunten. Het handelen, inleggen, verkopen is een hobby voor ze. Een cryptokado is dan ook zeker aan hen besteed! Cryptokado is de eerste bitcoin cadeaubon van Nederland.  De cadeaubon heeft een waarde in EUR, die kan worden omgewisseld op ons platform voor een cryptocurrency naar keuze, bijvoorbeeld bitcoin. Een origineler cadeau kan ik niet bedenken!

Maar dit cadeau is zeker ook heel leuk voor mannen die nog helemaal niet bekend zijn met crypto munten en het handelen hierin niet kennen. Op deze manier kunnen ze makkelijk op een laagdrempelige manier kennis maken met bitcoin.

2. Handige schoonmaakproducten voor de auto

Als jullie mijn blog volgen weten jullie dat ik inmiddels groot fan ben van de schoonmaakproducten van ProWIN. Andries maakt onze auto eigenlijk altijd zelf schoon. Maar vind handige sponzen, doeken en schoonmaakproducten altijd fijn bij het wassen van de auto. ProWIN heeft een aantal super handige producten om de auto spik en span te krijgen. Zoals deze velgenreiniger bijvoorbeeld.

Ook de handige Carwash handschoen staat op mijn lijstje als tip om cadeau te geven. Ideaal om vliegjes mee van de ruiten te krijgen. (Andries’ grootste frustratie, haha)

 

3. Een boek!

Tja, ik als boekenwurm geef natuurlijk graag boeken cadeau. Maar helaas zijn mijn mannelijke familieleden niet echt leesfanaten. Dat is jammer! Toch wil ik het lezen graag promoten. Daarom geef ik tóch soms een boek cadeau. En als het om een boek gaat met een onderwerp wat ze interesseert komt het toch vaak tot lezen!

Andries heeft bijvoorbeeld het eerste boek van Kieft wel gelezen. Puur omdat hij voetballers interessant vindt. Het nieuwe boek van Kieft zou dus een prima cadeau zijn voor de feestdagen.

4. Een verzorgingsproduct

Het is wellicht wat afgezaagd, maar een douchegel blijft toch altijd een handig cadeautje voor erbij. Meestal zoek ik nog wat kleine cadeautjes om wat ‘op te vullen’ en dan wordt dit toch vaak een douchegel. Afgezaagd, ja, maar het wordt wel altijd gebruikt!

kneippformen

5. Een beleving

Wat ik eigenlijk sinds vorig jaar ben gaan doen zijn “belevings-cadeautjes”. Vaak komt dit in de vorm van bijvoorbeeld een uitje of een keer dineren. Voor Amy en Fenna was dat voor de zomer bijvoorbeeld een uitje naar Drievliet. En voor mijn vaders verjaardag van twee weken geleden neem ik hem mee naar de bioscoop. Een cadeautje hoeft natuurlijk niet altijd iets tastbaars te zijn! Zo kan je dus ook een mooie kaart geven waarin je de persoon uitnodigt om met je mee uit eten te gaan. (of gezellig bij jou thuis komen eten!).

Er zijn zat mogelijkheden om iemand tóch te verwennen en te verrassen tijdens de feestdagen. Succes!

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

9 Comments

 • Reply Tania

  Ik vind het ook altijd moeilijk om een cadeau voor een man te kopen. Meestal koop ik dan een bon van mediamarkt of zo

  november 25, 2018 at 18:16
 • Reply Amelie van Writings by Amelie

  Handige tips. Ik vind het ook altijd moeilijk om een cadeau te verzinnen voor mijn vriend!

  november 25, 2018 at 18:44
 • Reply Natascha - Beautyopinie

  Hier wordt het waarschijnlijk ook een boek, of een grillpan hahaha

  november 25, 2018 at 19:31
 • Reply Balou

  Schoonmaakproducten voor de auto, goed idee, daar kan ik ze hier denk ik heel blij mee maken

  november 25, 2018 at 20:23
 • Reply chucky1012

  Fijn kado tips

  november 26, 2018 at 11:43
 • Reply Claudia

  Ik weet nooit wat ik voor mijn hubby moet kopen dus heel erg bedankt voor deze handige kado tips!

  november 26, 2018 at 14:44
 • Reply Natasja

  Mannen zijn altijd zo moeilijk… Maar een belevingscadeau is wel leuk!
  Natasja onlangs geplaatst…Wat is er gebeurd met mijn vrienden?My Profile

  november 26, 2018 at 23:19
 • Reply Nadia

  Altijd handig zo’n lijstje! Voor mannen vind ik het altijd veel lastiger dan voor vrouwen.

  november 28, 2018 at 08:14
 • Reply Jouvence

  Leuke cadeautips! Meestal geef ik een verzorgingsproduct, parfum, cadeaubon of wat lekkers.

  november 29, 2018 at 10:54
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge