Follow:
beauty

Treets Traditions Revitalising Ceremonies Body Salt Scrub

treets

Onlangs won ik via Instagram een body scrub van Treets Traditions. Nog nooit eerder heb ik iets van dit merk gebruikt waardoor ik heel benieuwd was hoe deze scrub zou zijn. Aangezien ik flink wat body scrub erdoorheen jaag, kwam deze pot ook als geroepen.

Er staat zoveel tekst op het doosje en de pot dat ik even goed moest kijken wat er allemaal opstaat. Sowieso kon ik ontdekken dat in de zout scrub mineralen uit vulkanen zit en eucalyptus olie.

De scrub is vrij van SLS, SLES, parabenen, siliconen, kleurstoffen en mineral oliën. Dus veilig te gebruiken. Ik zie in de ingrediëntenlijst wel parfum staan, en ook vrij hoog in de lijst. Kan je dus niet tegen parfum, dan moet je deze scrub voorbij laten gaan.

treets2

Wat ik een leuk detail vind is het spateltje wat bij de pot geleverd wordt. Zelf graai ik liever met mijn vingers in de pot overigens, maar voor de liefhebber is er dus een hulpmiddeltje.

Treets Traditions:

‘Exfoliërende lichaamsscrub met traditionele Eucalyptusolie en Vulkanische mineralen uit het Noorden om de circulatie te stimuleren en de huid te kalmeren. Scrubt de huid zacht waardoor deze weer kan ademen. Verbetert de vitaliteit van de huid. Zorgt voor een heerlijk geurende en glanzende huid. ‘

Gebruik:

Inmasseren op de vochtige huid en afspoelen. Uw huid zal zijdezacht aanvoelen en er stralende uitzien.

treets3

De scrub is vrij dik, daar hou ik van! De geur van eucalyptus is wel ontzettend sterk. Hierdoor zal ik deze scrub niet gebruiken voor “normaal” gebruik. Ik hou de pot apart voor de momenten in het najaar dat ik verkouden ben. Ik gok dat ik de scrub dan heerlijk zal vinden om te gebruiken. Voor ‘zomaar’ vind ik hem te sterk ruiken.

treets1

Conclusie

De scrub doet wat hij moet doen, absoluut. Maar voor een standaard lekker scrubje vind ik hem te scherp/sterk ruiken. Maar geur is natuurlijk persoonlijk. 😉

Treets Traditions Body Scrub is oa te koop bij Douglas voor 9,99

Gebruik jij weleens een Body Scrub?

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

10 Comments

 • Reply marije

  Klinkt bij mij als muziek in de oren. Ik ben gek op de geur van eucalyptus.
  marije onlangs geplaatst…Zen Saturday: Summer beauty emptiesMy Profile

  september 24, 2016 at 08:31
 • Reply Claudia

  Ik heb wel eens de douche foam van dit merk gehad. Zo ontzettend lekker. Ik gebruik wel eens een body scrub. Mijn huidje wordt er wel erg zacht van. Ben nu een product aan het testen, een massage peeling voor het lichaam met zeezout.
  Claudia onlangs geplaatst…Antipodes Joyous Protein- Rich Night Replenish Serum + WinactieMy Profile

  september 24, 2016 at 08:44
 • Reply Natascha

  Sinds ik zwanger ben gebruik ik elke douchebeurt een scrub! Deze heb ik ook wel eens geroken, ik vind hem erg lekker! Al gebruik ik zulke sterke producten ook niet elke dag, af en toe is het wel lekker :).
  Natascha onlangs geplaatst…Huge DM shoplog + first impressionsMy Profile

  september 24, 2016 at 08:44
 • Reply Mariëlle

  Ik scrub echt te weinig, oeps…. Maar dit lijkt me een heerlijk product!
  Mariëlle onlangs geplaatst…Essence bloggers beauty secrets palette – SerenaMy Profile

  september 24, 2016 at 09:50
 • Reply Gonny

  Ik vind hun lijn Relaxing Chakra’s heerlijk!
  Ik heb de scrub van Rituals wel eens gehad, Happy Buddha (volgens mij)… De oranje… maar oo wat is die zoet.

  Ik vind de scrub die je bij Sanadome kunt kopen het fijnst.
  Deze scrub ken ik nog niet.

  september 24, 2016 at 10:12
 • Reply Sabine

  Oeh deze lijkt mij super! Ik hou wel van scherpere geuren onder de douche..ben ik meteen goed wakker haha!

  september 24, 2016 at 10:33
 • Reply Romy

  Jammer dat de geur wat minder was! Ik moet echt weer eens zo’n heerlijke scrub voor mezelf scoren!
  Romy onlangs geplaatst…Fotografie: 12 maanden in 12 foto’sMy Profile

  september 24, 2016 at 13:12
 • Reply chucky1012

  Lijkt me zo fijn!
  Wat een grote pot met erg veel inhoud.
  Moet ik snel eens gaan kopen.
  Ken het merk niet.

  Xoxo

  september 24, 2016 at 17:03
 • Reply Jessica J.

  Oh, ik hou wel van de geur van eucalyptus! Ik krijg er zo’n saunagevoel van. 🙂
  Jessica J. onlangs geplaatst…Mijn geurendagboek #24 • 2016, week 38My Profile

  september 26, 2016 at 14:20
 • Reply Melike

  Ik kan me eerlijk gezegd wel voorstellen dat de geur wat minder mag. Het is inderdaad natuurlijk persoonlijk, maar eucalyptus kan gewoon heel sterk ruiken. Lijkt me wel een hele fijne scrub, ik was hier ook al heel benieuwd naar!
  Melike onlangs geplaatst…Een gezichtscrème voor een eczeem gevoelige huid? Review: Paula’s Choice Skin Recovery Replenishing MoisturizerMy Profile

  september 26, 2016 at 20:52
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge