Follow:
budget, Essence, nagelkuur, nagels, Trind

Tussenstand Trind Nail Repair & Essence Gel-look topcoat

Onlangs had ik al een blogpost over nagels ( blogpost ) met de mededeling dat ik zou beginnen met de Trind Nail-Repair. Ik ben nu een weekje bezig en zal jullie een update geven.
Zoals jullie in het eerdere bericht kunnen zien zagen mijn nagels er niet al te best uit. Sinds onze vaatwasser kapot is ben ik veel aan het afwassen, en dat was duidelijk aan mijn nagels te zien!
Sinds ik ben begonnen met de Trind Nail-Repair zien mijn nagels er een stuk beter uit!! De beschadigingen die er al zaten zullen er natuurlijk moeten uitgroeien, maar er is geen één nagel meer gescheurd, afgebroken of gespleten!

Mijn nagels zijn ook zeker een stuk steviger, vooral aan de uiteindes. Normaal kon ik die gemakkelijk ombuigen, dat kan nu echt niet meer zo makkelijk!
Ik ben super tevreden over de Trind Nail-Repair en zal ook zeker doorgaan met deze kuur!! Een aanrader!!
Ook heb ik meteen de Essence Gel-look topcoat getest vandaag. Deze topcoat beschermt dus niet alleen de nagellak, maar geeft meteen een super glans.
Ik breng eerst de OPI nagellak ( kleur M33 Your web or mine? ) aan. Deze heeft van zichzelf al een lichte glans.
Deze nagellak dekt al met 1 laagje. Dat vind ik echt fijn van deze nagellak. Een mooie roze/koraalkleurige nagellak.
Daarna breng ik 1 laagje Essence gel-look topcoat aan.
Het is een iets dikkere substantie maar smeert goed. Het duurt eventjes voordat het goed is opgedroogd. Ik vind de werking van topcoat altijd fijn, dus daar zou ik hem sowieso wel voor gaan gebruiken. Nu staat er op het flesje ‘XXXL shine’…..hmmmmm dat vind ik persoonlijk iets overdreven. Hij geeft een mooie glans, dat wel, maar niet ontzettend overdreven.
Dus zoek je een leuk geprijsde topcoat met een glans, dan kan ik je de Essence gel-look topcoat aanraden.
Deze is te koop bij het Kruidvat voor 2,59. ( flesje is inmiddels iets verandert )
Nu bij Kruidvat alle nagelverzorging 1 + 1 gratis…..:-)
* zoals jullie misschien zien staan er sinds kort advertenties op mijn blog. Wellicht niet heel erg mooi qua uitstraling, maar ik probeer op deze manier iets van inkomsten te genereren om mijn producten te kunnen bekostigen. Ik heb nog geen officiële sponsors, dus moet het allemaal zelf betalen. Dit vind ik op zich geen probleem, maar alle kleine beetjes helpen. 😉
Nog een vraagje om mee af te sluiten: hoeveel flesjes nagellak heb jij zelf in huis? En wat zijn je favoriete kleuren?
Fijne dag!
Liefs Hilde

 

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

9 Comments

 • Reply Reginne

  Ik ben helemaal fan van OPI en heb inmiddels al 5 kleurtjes.. maar er staan er nog veel op mijn wensenlijstje! Maar ben zelf een echte roze fan.. al heb ik nu ook wel een hele gave blauwe kleur.. haha keuzes maken is soms lastig 😉

  mei 4, 2016 at 05:34
 • Reply Reginne

  Ik ben helemaal fan van OPI en heb inmiddels al 5 kleurtjes.. maar er staan er nog veel op mijn wensenlijstje! Maar ben zelf een echte roze fan.. al heb ik nu ook wel een hele gave blauwe kleur.. haha keuzes maken is soms lastig 😉

  mei 4, 2016 at 05:35
 • Reply Hilde Janbroers

  Ik heb opi een tijd gespaard. Toen had ik meer dan 50 flesjes. Erg overdreven…haha. Vooral die mini sets vond ik zooooo gaaf! Af en toe jezelf verwennen met een lakje mag best toch? Knuf!!

  mei 4, 2016 at 05:46
 • Reply Brigitte Vermeulen

  Ik draag voornamelijk nagellak op mijn teennagels & dan rood – groen of blauw . Niet specifiek een merk – meer dat ik een kleur zie waarvan ik denk : das mooi.
  Momenteel ben ik ook bezig mijn nagels beter te verzorgen met nagelriem olie & goed de nagelriem iedere dag met een bokkepootje weer enigszins in stand te brengen

  mei 5, 2016 at 05:59
 • Reply Hilde Janbroers

  Ja dat verzorgen ga ik ook beter doen. Ik zag dat Lush heerlijke nagelriemcreme heeft, die ga ik maar eens aanschaffen.

  mei 5, 2016 at 06:56
 • Reply Sandra

  Mijn teennageltjes zijn aan het drogen nu; ze zijn voorzien van… Lila! :-)))

  mei 5, 2016 at 09:01
 • Reply Hilde Janbroers

  Ja in dit mooie weer mogen die niet ontbreken! 🙂

  mei 5, 2016 at 12:34
 • Reply Susan van der Zwaag - Sondeyker

  Ik ga graag voor knalkleuren op mijn teennagels. Knalblauw heb ik vorig jaar aangeschaft omdat ik die wel bij veel Tante Betsy jurkjes vind staan. Moet ook hoognodig mijn teennagels gaan lakken met dit mooie weer.
  Op mijn vingernagels eigenlijk nooit wat, heb korte brede nagels en als ik er wat doe heb ik niet het geduld om lang te wachten of slijt het er zo weer af, dus ergernis alom whahaha. Hou ook van knalroze of knalgroen op mijn teennagels, ik zal eens kijken wat ik er straks op doe ;). Dikke knuffels!

  mei 6, 2016 at 05:39
 • Reply Hilde Janbroers

  Ja bij tante Betsy kunnen zeker lekkere knal kleurtjes!! Leuk!

  mei 6, 2016 at 08:14
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge