Follow:
Uncategorized

Unboxing Styletone Box Augustus 2016

dav

Het is gewoon alweer zover! De Styletone Box van augustus zat gisteren alweer in de bus. Elke maand weer een verrassing wat erin zal zitten. Ik laat jullie zien wat erin zit!

styletone1

Dit is de inhoud deze maand. Op het oog al mooie producten zo te zien. Kijken jullie mee?

Ecoco – Cosmetic Glove à 7,95 euro.

ecoco

Een washandje? Dit blijkt een reinigend washandje te zijn die make-up moeiteloos met alleen water zou verwijderen. Als hij te vies wordt, gooi je hem gewoon in de wasmachine. Voor het milieu natuurlijk een mooi iets! Geen watjes meer, geen flesjes micellair water of facewash.

Ik weet het niet. Ik hou van een reinigingsproduct. Ik heb hier dan ook mijn vraagtekens bij of dit iets voor mij is. Maar, je bent een beautyblogger of niet! Dus ik ga het uiteraard testen voor jullie.

http://www.ecoco-cosmeticglove.nl

Seraphine – Rosy Cheeks à 20 euro

Seraphine

Alleen al de verpakking vind ik leuk! Dit tubetje bevat een soort roze gel die je voor zowel lippen als wangen kan gebruiken. Uiteraard ga ik dit product nog testen, maar de felroze kleur lijkt mij voor mijn wangen iets te heftig. Maar wie weet valt het uiteindelijk toch mee. Ook de prijs vind ik mooi voor een item in deze box!

www.seraphinebotanicals.com

Manna Kadar – Raciance Split Pan Bronzer and Highlighter Duo à 18,95

mannakadar

Manna Kadar heeft al een keertje eerder in de box gezeten. Dat product was heel mooi gepigmenteerd, dus dit belooft ook wat! Ik vind de kleuren erg mooi, maar niet als bronzer. Daarvoor is hij voor mij te donker. Ik zou deze zeker gebruiken als oogschaduw! Daar lijkt hij mij erg mooi voor. Ja, met dit product ben ik erg happy!!

http://www.mannakadarcosmetics.com

Ellovi – Tinted Lip Butter à 5 euro

ellovi

Lip producten kan ik niet genoeg hebben. Ik heb dan ook een flinke voorraad, maar ze gaan er ook rap doorheen. Dit merk kende ik nog niet en dat maakt mij extra nieuwsgierig. In een review zal ik meer over het merk zelf vertellen. Maar toen ik Hawaian coconut oils las als ingrediënt was ik al verliefd! Hier gaan jullie tzt meer over lezen op mijn blog!

www.ellovi.com

Paese – Brow Setter à 11,95

paese

Dit product kan ik helaas meteen doorspelen naar iemand anders. Dit wenkbrauw product ziet er wel heel mooi uit. Een mooi stevig doosje met spiegeltje erin en bijpassend kwastje. Top! Helaas is deze kleur grijs/donkergrijs. Ik had de light brown nodig gehad. Op zich een mooi product, maar helaas niet voor mij.

www.paese.nl

Conclusie

Wat ik erg leuk blijf vinden zijn de toch steeds vernieuwende merken die in de box zitten. Merken die ik als beautyblogger ook voor het eerst zie. De Manna Kar, Ellovi en Seraphine vind ik erg leuk. Die producten zal ik ook zeker gebruiken. Het washandje, daar ben ik nog niet helemaal van overtuigd. Maar dit kan ik ook aan mijn dochters geven evt. Het wenkbrauwpoeder gaat in een tasje voor de Voedselbank.

Maar met een totale waarde van 63,85 euro heb je echt een prachtige box waar jezelf maar 12,50 voor betaald. Ja hoor, ook deze maand is de Stylebox weer top!

Wat vind jij van de box van deze maand?

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

6 Comments

 • Reply YuSt

  Ik heb er al een paar gebruikt, ik zeg ff niks
  Ik had geluk dat vriendin Ellen de lichte kleur kreeg en ik stuur haar nu mijn donkere kleur toe. Doen we gelijk een mini swap!
  Ik ben eerlijk dat ik nu wel ff genoeg lip producten gehad heb, wil nu wel weer eens wat anders…
  YuSt onlangs geplaatst…Cosnature | Amandel & Kokos huidolie | review | cosnatureMy Profile

  augustus 13, 2016 at 18:40
 • Reply Babs

  Zo een washandje lijkt mij ook niet praktisch… je zou er 7 van moeten hebben eigenlijk. Maar dan nog. een cleanser vind ik ook fijner. Ben wel benieuwd in hoeverre deze je make-up verwijderd!
  Babs onlangs geplaatst…Mijn nieuwe (retro) horloge en oorbellen van Zinzi!My Profile

  augustus 13, 2016 at 20:52
 • Reply Jonna@burgertrutjes

  Ik blijf twijfelen of ik de box ga bestellen…. misschien toch maar doen want de meeste producten lijken me wel wat!! Benieuwd naar je reviews
  Jonna@burgertrutjes onlangs geplaatst…Irritatie: mijn top tien – lekker klagen!My Profile

  augustus 13, 2016 at 22:12
 • Reply Tamara TS

  Ik ben nu 4 maanden lid en ik moet zeggen dat ik dit zelf de minst mooie box vond, die nog lang niet slecht is voor dat prijsje. Manna Kader mag er van mij elke maand wel inzitten, dat vind ik een geweldig fijn merk. Dat hij als bronzer te donker voor je is snap ik wel, omdat de make-up uit het Midden Oosten komt. Ik ben zelf best getint, maar ik moet er ook voorzichtig mee doen.
  Tamara TS onlangs geplaatst…Unboxing Styletone Box AugustusMy Profile

  augustus 13, 2016 at 23:28
 • Reply chucky1012

  Dat ziet er leuk uit!
  Ben niet bekend met deze box.
  Goed concept.

  Xoxo

  augustus 14, 2016 at 07:31
 • Reply Lesley

  Vind deze boxen altijd zo fijn! Elke keer weer wat leuks erbij. Ik heb hem nu even tijdelijk stop gezet. Iets met te veel van bepaalde producten. Van de winter ga ik hem denk ik weer bestellen 🙂
  Lesley onlangs geplaatst…Outfit inspiratie | Twee herfstlooks met alleen sale itemsMy Profile

  augustus 17, 2016 at 16:46
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge