Follow:
beauty

Unboxing Styletone December 2016

styletone

Het is weer zover!! De nieuwe Styletone box kwam afgelopen week binnen. Door zieke kids en drukke agenda’s is het mij niet gelukt om een video te maken, dus een “normale” blogpost deze keer 🙂

Omdat het de December-editie is verwacht ik wel iets bijzonders. Vooral feestelijk, bling bling, shine, de hele mikmak! We gaan unboxen!

styletone1

De binnenkant bij het openen. Ik moet zeggen, er staat op het boekje ‘Sparkles & Champagne’, maar de uitstraling vind ik saai. Ik had wel echt een feestelijke cover van het boekje verwacht. Of een mooi rood papiertje, snap je wat ik bedoel? Maar ja, wie weet maakt de inhoud een hoop goed!

styletone2

De inhoud! 5 Full Size producten, zoals iedere maand, zitten in de box. Stiekem had ik iets extra’s verwacht. Al is het maar een miniatuur of een sample. Van een lekkere geur bijvoorbeeld, het is per slot van rekening bijna Kerst! Maar wat ik nu zie, ziet er wel leuk uit. We gaan het eens per product bekijken.

Lookx Lipstick – 15,75

styletone3

styletone4

In mijn box zat Lookx lipstick nummer 96. Een mooie helderrode kleur met een klein beetje glans. Ik draag zelf niet echt van dit soort kleuren, maar wil het zeker weleens gaan proberen!

Met alleen deze lipstick heb je de kosten van je box aan waarde er al uit. Top!

City Color Highlight Trio – 5,49

styletone6

Highlighters heb je nooit genoeg natuurlijk. Ik vind dit doosje erg leuk, maar ga hem inpakken voor de kerst voor de oudste dochter. Ik heb zelf al flink wat highlighters, en deze kleuren vind ik wel leuk voor haar. Maar zeker een product waar veel mensen mee uit de voeten kunnen.

Beauty Made Easy Lip Balm Set Happy Holidays – 8,90

styletone7

Erg leuk setje dit! Lippenbalsem komt in deze tijd van het jaar altijd goed van pas! Er zitten 2 lipbalms in met ieder een eigen geur. Dit leuke setje ga ik onder de boom leggen voor Fenna aangezien ik meestal Body Shop lip balms gebruik.

Bellapiere Cosmetics Cosmetic Glitter – 12,99

styletone8

Glitters! Dit vind ik leuk! Al ben ik 37, een beetje glitter tijdens de feestdagen hoort erbij toch? Ik ga hier een klein beetje van in mijn haren doen denk ik. Op mijn gezicht ga ik het niet gebruiken, maar in mijn haar zal dit best leuk staan. Ik las online dat bij sommige dit potje tijdens het verzenden al open was gegaan, oeh, die hadden vast een glitterexplosie bij het openen van de box. Bij mij zat het potje ook los in de doos, gelukkig is het goed gegaan.

Oval Brush – 9,95

styletone5

Dit soort kwasten zie ik wel vaker online voorbij komen. Mij trekt het niet op het eerste gezicht. Ik vind de borstel vrij groot voor een oogschaduwkwast als ik eerlijk ben. Maar ik ga hem zeker wel een keertje uitproberen!

Dit was de decemberbox! De totale waarde is: 53,08, dit is een mooie waarde vind ik. Ook heb ik 2 leuke cadeautjes voor onder de boom, altijd handig. Ik vond de box leuk, maar niet spectaculair. Ik heb ook even een pauze ingelast met mijn abonnement, heb nog een hoop items uit andere boxen die ik nog niet eens open heb gemaakt. Dat eerst maar eens doen 😉

Wat vinden jullie van de inhoud?

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

5 Comments

 • Reply toevallige passant

  Ik zou ook niet weten wat ik moet aanvangen met zo’n kwast, maar Serena van Beautylab heeft er onlangs een review over gedaan en zij was best wel enthousiast.
  Misschien heb je wat aan haar filmpje 🙂

  december 14, 2016 at 09:35
 • Reply jeapiebel

  De lipstick en highlighter dat lijken mij echt wat. Handig, je kunt het idd ook weggeven als kado als je het niet gebruikt.

  december 14, 2016 at 11:32
 • Reply Jouvence

  Leuke inhoud, maar net wat je zegt, ze hadden wel wat extra’s erbij kunnen doen voor kerst al is het maar iets kleins. xx

  december 14, 2016 at 19:02
 • Reply Tamara TS

  Ik vond het een heel fijne box, maar had vanwege de feestdagen ook een extraatje of duurdere producten verwacht. (In mijn eerste maand kreeg ik voor 102 euro aan spullen, dan valt dit een beetje tegen met de kerst.) Niet ontevreden verder, want de producten zijn wel fijn.
  Tamara TS onlangs geplaatst…Douglas Adventskalender dag 13 & 14My Profile

  december 14, 2016 at 21:10
 • Reply YuSt

  Ik moet zeggen dat die highlighter voor mij als bleke Bep behoorlijk ‘blingelingeling’ is! Ik heb er een look mee gemaakt en ik had bijna een rol in Star Wars.
  De lipstick is aaaaaaamaaaaaazing! Heel blij mee!

  december 14, 2016 at 21:16
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge