Follow:
Uncategorized

Unboxing Video StyleTone September 2016

Benieuwd wat er deze maand weer in de StyleTone Box zit? Ik laat het je zien!

Ik zou het leuk vinden als jullie je abonneren op mijn kanaal: dat kan hier

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

26 Comments

 • Reply Jouvence

  Wat een leuke inhoud en wat leuk dat je in het boekje staat! ♥ xx

  september 9, 2016 at 15:26
  • Reply hildestolk_rxx5eu87

   Ja, dat was een verrassing!

   september 9, 2016 at 22:58
 • Reply Lieke

  Wat grappig dat je in het boekje staat!
  Lieke onlangs geplaatst…Stash serie | Lipsticks, lipbalsem en lipglossMy Profile

  september 9, 2016 at 15:56
  • Reply hildestolk_rxx5eu87

   Ja, dat vind ik ook super grappig! En een hele eer!

   september 9, 2016 at 22:59
 • Reply Cathy

  Ik heb de box ook ontvangen vanmiddag maar helaas was het potje nagellak gebroken tijdens de zending (waardoor alles onder zit ). Heb Styltone gelijk een berichtje gestuurd. Ik hoop dat ze nog een nieuw potje willen nasturen…
  Qua producten had ik een andere mascara, nr 4 en ik heb een donker blauwe oogschaduw gekregen. Voor de rest was alles wel hetzelfde…
  Ben ook erg blij met de lipstick, vorm is erg apart en de kleur vind ik ook mooi. Ben ook erg benieuwd naar de mascara, de vorige viel erg tegen. En vind het verzorgingsproduct ook erg leuk, ga hem snel uitproberen. De blauwe oogschaduw is niet echt mijn kleur maar ga hem wel uitproberen, misschien is een keer wat anders juist leuk ipv de steeds veilige bruin-tinten .
  Fijn weekend!
  Groetjes Cathy

  september 9, 2016 at 16:14
  • Reply hildestolk_rxx5eu87

   Oh balen van je lakje! Hopelijk kunnen ze het mooi oplossen voor je. En donkerblauwe oogschaduw is echt heel mooi, ik ben benieuwd hoe je hem vindt!

   september 9, 2016 at 23:04
 • Reply Miss

  Wat leuk dat je in het boekje staat! Mag je fier op zijn hoor! 😉
  Miss onlangs geplaatst…Outfit // mystery redMy Profile

  september 9, 2016 at 17:45
  • Reply hildestolk_rxx5eu87

   Ja ben ik ook zeker! Super trots!

   september 9, 2016 at 23:05
 • Reply Janine

  Wat een leuke inhoud & natuurlijk leuk dat je in het boekje staat, niet veel mensen kunnen dat zeggen haha.
  Janine onlangs geplaatst…Herinnering Winactie beauty pakketMy Profile

  september 9, 2016 at 17:50
  • Reply hildestolk_rxx5eu87

   Ik vond het deze maand ook een super leuke box.

   september 9, 2016 at 23:05
 • Reply Anna Gerrie

  Leuke unboxing Hilde! 🙂
  Anna Gerrie onlangs geplaatst…NYC Individual Eyes Oogschaduw PaletteMy Profile

  september 9, 2016 at 19:56
  • Reply hildestolk_rxx5eu87

   Dank je!

   september 9, 2016 at 23:06
 • Reply Marieke

  Leuk filmpje! Mooie producten zitten erin zeg.

  september 9, 2016 at 20:21
  • Reply hildestolk_rxx5eu87

   Ja, zitten echt mooie artikelen in.

   september 9, 2016 at 23:06
 • Reply Deb

  Leuk filmpje! Ik heb van je unboxing genoten. Het mooiste product vind ik de lipstick van Ellis Faas, hier ben ik alvast super benieuwd naar. De mascara ziet er ook interessant uit. Ik ken dit merk ook nog niet. Grappig dat jouw linkerhand je swatchhand is, ik swatch ook altijd met links en rechts is mijn Assepoesterhand;met vaak afgebladderde nagellak of compleet naakt of net als jij met een andere kleur lak. En ohh Ace of Base.. all that she want’s.. leuk dat je die noemt. Ik was ze helemaal vergeten!
  Deb onlangs geplaatst…Comment on Happy hour in je badkamer met The Body Shop Piñita Colada by YvonneMy Profile

  september 9, 2016 at 20:29
  • Reply hildestolk_rxx5eu87

   Wat een lieve reactie! Ace of Base, tjonge, goede oude tijd..haha

   september 9, 2016 at 23:09
 • Reply YuSt

  Hey we stonden samen in het boekje! Net nu ik de box ff tijdelijk stop gezet had. Dus ik ga zo toch maar een box bestellen! Hihihi
  YuSt onlangs geplaatst…NIEUW! The ONE 5-in-1 Colour Stylist Lipstick Featherlight | OriflameMy Profile

  september 9, 2016 at 20:56
  • Reply hildestolk_rxx5eu87

   Ik zag het ja! Leuk! Ook jou eerste keer in het boekje?

   september 9, 2016 at 23:10
 • Reply Marieke

  Altijd leuk om in het boekje te staan 🙂 Ik vind het ook een ontzettend leuke box deze maand! Ik heb dezelfde kleur oogschaduw, andere mascara (eerste indruk: erg fijn!), de rode nagellak en van Ellis Faas heb ik de blush. En het masker ben ik ook erg blij mee!

  september 9, 2016 at 22:04
  • Reply hildestolk_rxx5eu87

   Oh de blush lijkt mij ook leuk. Ook in zo’n penvorm?

   september 9, 2016 at 23:11
   • Reply Marieke

    Ja! Alleen geen spons applicator, maar met een kwastje.

    september 10, 2016 at 11:33
 • Reply Melike

  Hihi ik ben sinds kort ook lid. Ik was zo benieuwd wat er deze maand in zat dat ik meteen even je filmpje heb bekeken. Ik ben namelijk niet thuis en die van mij zit nu waarschijnlijk in de brievenbus haha. Zo te zien een hele gave box. En heel leuk dat er ook eens iets voor de huid in zit!
  Melike onlangs geplaatst…Mijn favoriete lipkleur van dit moment! Review: Sephora Wonderful Cushion Matte Lip CreamMy Profile

  september 9, 2016 at 22:48
  • Reply hildestolk_rxx5eu87

   Ik ben benieuwd wat jij erin hebt zitten!

   september 9, 2016 at 23:12
 • Reply Tamara TS

  Leuk om te kijken, jij had heel andere producten dan ik. Ik was er dit keer erg blij mee. Mijn nagellak was ook gesneuveld, gelukkig aan de achterkant, dus ik kon wel foto’s maken. Ik loop nou ook met 2 verschillende handen haha. En mijn foto stond ook in het boekje, ben stiekem best wel trots!
  Tamara TS onlangs geplaatst…Unboxing Styletone Box SeptemberMy Profile

  september 9, 2016 at 23:49
 • Reply Susan van 365daysofhappytantebetsydresses

  Zoals altijd heb ik genoten van je filmpje. Ik kijk en luister natuurlijk wel mee, maar stiekem geniet ik van je jurkje whahaha. Hij staat je zo mooii! Dikke knuffels!
  Susan van 365daysofhappytantebetsydresses onlangs geplaatst…Pay attention at Marktplaats SaturdayMy Profile

  september 10, 2016 at 22:21
 • Reply Claudia

  Zo gaaf dat je in het boekje staat. Congrats. Ook deze x weer hele leuke producten en iets voor de huid. Dat vind ik reuze interessant als echte skincare addict!
  Claudia onlangs geplaatst…The Body Shop Superfood Maskers voor het GezichtMy Profile

  september 11, 2016 at 15:10
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge