Follow:
interieur

Update nieuwe badkamer! De stijl

Al weken ben ik Pinterest aan het uitpluizen op zoek naar de juiste stijl voor onze nieuwe badkamer. Ik had wel een idee in mijn hoofd, maar werd toch wel een beetje aan het denken gezet door een reactie van een lezer op mijn blog. Is alleen maar grijs niet veel te donker voor een kleine badkamer? Oogt het dan niet té klein? En zo zie je maar, blijkbaar was ik toch niet helemaal zeker van mijn vorige idee. Maar nu zijn we ( ben ik 😉 ) eruit!

Onze badkamer is écht niet groot. Daarom vond ik de reactie van mijn lezeres eigenlijk heel fijn. Ik dacht altijd, omdat ik grijs in de badkamer wilde, dat het dan maar helemaal grijs moest worden. ( en dan wat kleur in de accenten ). Maar ik kwam er bij nader inzien toch achter dat het veel te donker zou worden.

Persoonlijk vind ik het moeilijk mij iets voor te stellen hoe het er uit zal zien na een verandering of verbouwing. Ik moet het écht even zien voordat ik mij er een beeld van kan maken. ( beeldend denker wellicht? ). Maar gelukkig is daar Pinterest!

De vloer gaat zoiets worden. Tegels met een houtlook. Ik vind dit echt zó mooi! De kleur van deze foto is ook precies wat ik zoek. Toen ik deze foto zag was ik meteen verliefd.

Bij het ontwerpen van de nieuwe badkamer hebben we met de aannemer nog wel even overwogen om een douchecabine te nemen.

Mijn moeder heeft dat ook en het is natuurlijk erg handig om te voorkomen dat je hele badkamer nat wordt. Op zich vind ik het wel mooi, maar uiteindelijk besloten we toch om een open inloopdouche te nemen. De vloer laten we iets aflopen zodat het water makkelijk weg kan lopen. ( mijn moeder probeert mij nog wel over te halen tóch voor een douchecabine te gaan, haha. Maar die is ook beter in schoonmaken dan ik. )

De muren

De keuze voor de muren vond ik het allermoeilijkste. Ik hou erg van vrolijke tegeltjes, om bijvoorbeeld één stukje muur mee te betegelen. ( bijvoorbeeld achter de spiegel ). Maar helaas wil Andries dat absoluut niet.

Jammer, want ik vind dit echt zó gaaf!

Maar we hebben nu iets anders gevonden wat we allebei mooi vinden. Alhoewel, ik heb de foto aan hem laten zien en hij zei geen nee….hahaha. Nee hoor, ik weet zeker dat hij dit ook perfect vond voor onze badkamer.

Denk de vloer op deze foto even weg, want dat wordt in die houtstijl. We gaan dus toch voor witte tegels, maar dan tot halverwege de muur. Daarboven laten we het stuken in donkergrijs. Heel mooi vind ik het gebruik van hout in de badkamers. Dat geeft mij een soort Spa Resort effect. Houten items wil ik dan ook zeker in mijn nieuwe badkamer laten terugkomen.

En stiekem vind ik deze wasbak echt super gaaf! Alleen dan andere kranen, wat meer klassiek. Maar verder, top!

De verbouwing komt nu steeds dichterbij! Ik vind het echt wel super spannend worden. Zeker omdat we nog flink wat moeten sparen om alles op tijd rond te hebben. Maar ik heb er alle vertrouwen in dat dat gaat lukken. Want bij het zien van al die mooie badkamers online kan ik niet wachten!

Uiteraard blijf ik jullie op de hoogte houden. Maar de muren en vloer, die staan vast!

Liefs Hilde

** Samenwerking **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

5 Comments

 • Reply chucky1012

  Zo leuk en fijn is Pinterest voor inspiratie!
  Ben zo benieuwd…
  Leuke ideeën…

  Xoxo

  december 2, 2017 at 08:09
 • Reply Nienke

  Prachtig, vind dat hout in een badkamer ook zo mooi, luxe uitstraling!
  Lieve groetjes,
  Nienke

  december 2, 2017 at 14:37
 • Reply Jouvence

  Ben erg benieuwd hoe het er uiteindelijk uit gaat zien!

  december 2, 2017 at 21:18
 • Reply Ellen

  Wauw die laatste wastafel is echt mooi! Ik vind het een goed idee om niet de hele muur te tegelen, erg mooi lijkt me dat! Succes met het sparen voor de badkamer!

  december 3, 2017 at 10:56
 • Reply Maya

  Ik mis je budget updates wel 🙂 … wel mooi trouwens

  december 3, 2017 at 21:37
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge