Follow:
Uncategorized

Urban Decay Vice Lipstick Rapture Cream

Urban Decay lipstick stond al een tijdje op mijn wishlist. Ik was heel erg benieuwd naar de kleuren en de houdbaarheid. Ik draag bijna dagelijks mijn favoriete MAC lipstick, maar omdat MAC op dieren test wilde ik wellicht overstappen op Urban Decay.

Ik vond het erg lastig om online te kiezen uit ongeveer 100 kleuren die Urban Decay heeft. Wow, wat een keuze! Heel lang bleef ik twijfelen over 2 kleuren. Ik hakte de knoop door en koos de kleur Rapture. Op internet leek hij niet zo heel fel en iets minder roze dan de andere kleur die ik mooi vond.

Het nadeel via internet is dat de kleuren natuurlijk nooit exact zo overkomen als dat ze in het echt zijn. Maar ja, dat risico neem ik.

Urbandecay

Ik bestelde de lipstick bij Ici Paris en werd 2 dagen later thuis bezorgd. De huls vind ik prachtig. Vette vingers zijn er helaas wel snel zichtbaar op, maar dat vind ik niet zo heel ernstig. Het grootste nadeel vind ik het open krijgen van deze lipstick. Je moet best wat kracht uitoefenen om de lipstick open te krijgen. Klein minpuntje.

ud

Handig is het kleur/naam-stickertje onderop de huls. Zo kan je meteen zien welke kleur je pakt.

UD1

Ik schrok wel toen ik de kleur lipstick zag. Ik had hem veel lichter verwacht. Ik baalde dus wel een beetje dat ik toch niet voor de andere kleur heb gekozen. Die komt dus weer op mijn wishlist.

UD2

Het is een vrij warme paarse/roze kleur. ( op internet leek hij meer roze dan paars ). De substantie is mooi romig. Daardoor brengt de lipstick erg mooi en fijn aan. Hij dekt goed en geeft een mooie glans. De houdbaarheid is verbazingwekkend goed! De lipstick zit nog prima na wat drinken en eten. Na een uur of 3 à 4 moet ik hem even bijwerken.

ud1

ud2

Ik vind de kleur mooi, maar niet voor elke dag. Ik heb geen spijt dat ik deze kleur aan mijn stash heb toegevoegd. Ik denk dat Urban Decay voor mij MAC heeft vervangen. Ik zal zeker binnenkort nog een kleurtje aanschaffen.

Heb jij al eens make-up van Urban Decay gekocht/gebruikt?

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

40 Comments

 • Reply Hennie

  Hoewel jij hem te donker vindt, vind ik hem je prachtig staan! Je kunt het hebben hoor!

  Ik heb de Naked paletten van UD en de primer potion eyeshadow base. Allemaal kwalitatief hoogwaardige producten. (Die ik veel te weinig gebruik eigenlijk.)
  Hennie onlangs geplaatst…Tutje Min Tien | Wat moet ik aan?My Profile

  augustus 16, 2016 at 07:27
  • Reply hildestolk_rxx5eu87

   De naked paletten wil ik ook alle 3 nog! Maar eerst weer even sparen. 😉

   augustus 16, 2016 at 20:10
 • Reply Babs

  Staat je toch heel mooi, wellicht is het in real life te heftig. Dat zou kunnen natuurlijk. Ik heb niets van dit merk..
  Babs onlangs geplaatst…Faking a crease for bigger eyes :Holy Grail or Fail?My Profile

  augustus 16, 2016 at 08:33
  • Reply hildestolk_rxx5eu87

   Is ook gewenning denk ik. Maar ik moet gewoon even afstappen van alleen het licht roze 😉

   augustus 16, 2016 at 20:10
 • Reply Linda

  Ik vind dat deze kleur jouw heel mooi staat! Het zou makkelijk iedere dag kunnen. Ik heb op het moment hier en daar wel wat UD producten. Ik vind het een heel fijn merk. mocht je een keer in Amsterdam zijn, de Ici Paris in de Kalverstraat heeft UD in de winkel. Kun je de producten ook in het echt zien.
  Linda onlangs geplaatst…Hema Quick dry silicon dropsMy Profile

  augustus 16, 2016 at 08:47
  • Reply hildestolk_rxx5eu87

   Ja zo jammer dat het alleen in Amsterdam te krijgen is volgens mij hè?

   augustus 16, 2016 at 20:11
 • Reply Dascha

  Ik vind dit echt een super mooie kleur! Staat je goed! 🙂

  Love,
  Dascha
  Dascha onlangs geplaatst…Weekly Glimpse of Dash!My Profile

  augustus 16, 2016 at 09:00
  • Reply hildestolk_rxx5eu87

   Dank je wel 🙂

   augustus 16, 2016 at 20:11
 • Reply Maaike

  Staat je goed Hilde! En ik moest zelf erg wennen aan het dragen van heftige kleuren lipstick voor overdag. Nu doe ik het gewoon. Ik heb zelf laatst een paar Vice lipsticks gekocht en ik ben helemaal fan!
  Maaike onlangs geplaatst…Catrice Moon Rock Nail PolishMy Profile

  augustus 16, 2016 at 09:16
  • Reply hildestolk_rxx5eu87

   Hoe vind jij ze qua openen? Ik vind dat randje van de bodem iets breder had gemogen. Maar misschien heb ik gewoon te grote handen 😉

   augustus 16, 2016 at 20:12
 • Reply Mariska

  Waarom niet voor elke dag? Ik vind hem wel mooi en niet heel opvallend ofzo :O ik zoek wel altijd swatches op internet voordat ik iets koop, dan zie je wat beter hoe het uitpakt. Een erg mooie kleur vind ik!
  Mariska onlangs geplaatst…Beauty hacks | Wat je allemaal kan met fixing sprayMy Profile

  augustus 16, 2016 at 09:27
  • Reply hildestolk_rxx5eu87

   Ik had inderdaad ook swatches op internet gekeken, maar die leken toch allemaal lichter van kleur. Maar ik ga er gewoon aan wennen. 😉

   augustus 16, 2016 at 20:13
 • Reply Deb

  Mooi kleurtje! Jammer dat ie donkerder uitpakte dan je had verwacht, het is inderdaad lastig om online kleuren te kiezen. Zelfs met swatches op lippen vind ik het moeilijk omdat de ene lippen donkerder/lichter zijn dan de andere en kleuren op jouw lippen alsnog anders kunnen uitpakken. Als ik me niet vergis bestaat er een app voor de UD Vice lipsticks waarbij je een foto van jezelf kunt uploaden om je te helpen kiezen. Misschien een ideetje voor de volgende keer. Maar ondanks dat deze lipstick niet helemaal aan je verwachtingen voldoet qua kleur vind ik ‘em je erg mooi staan!

  augustus 16, 2016 at 09:38
  • Reply hildestolk_rxx5eu87

   Dank je wel! Lief!

   augustus 16, 2016 at 20:13
 • Reply Mariëlle

  Super mooie kleur! Lekker warm en goed gepigmenteerd! Ik vind hem zelf ook wel een beetje donker, maar hij staat je prachtig! Zou zo als dagelijkse make-up kunnen. Why not right?
  Mariëlle onlangs geplaatst…Flan (franse puddingtaart)My Profile

  augustus 16, 2016 at 09:59
  • Reply hildestolk_rxx5eu87

   Klopt. Misschien ga ik hem een beetje mengen met een wat lichtere kleur. Schiet mij nu te binnen, ga ik morgen proberen. haha

   augustus 16, 2016 at 20:14
 • Reply Shirley

  Hoi hilda
  Ondanks dat je de kleur te donker vind , vind ik hem juist heel erg mooi bij je staan.
  Ik bind het ook indd lastig om via internet de kleur uit te zoeken kan indd nogal is afwijken ik zoek meestal gewoon een swatch op van de kleuren die ik mooi vind meestal komt het dan wel ver over 1
  En zo kom ik dan niet voor een al te grote verrassing te staan.
  Ben wel benieuwd tussen welke kleuren je twijfelde dan leken ze heel veel op elkaar of juist niet?
  Ik zelf ben gek op urban decay vind het hele goede en fijne producten.
  Lipsticks heb ik dan nog geen ervaring mee maar de oogschaduws vind ik helemaal geweldig mooie kleuren goede pigmentatie en blenden goed maar dat mag ook wel als je ziet wat je er voor betaald hoe is het met je ud allice pallete

  augustus 16, 2016 at 10:47
  • Reply hildestolk_rxx5eu87

   Ik ga die andere ook nog eens bestellen, die was lichter op het internet. Dus wellicht dat die qua kleur beter is. Ik hoop gewoon dat Ici het gewoon standaard in elke winkel gaat neerzetten.

   augustus 16, 2016 at 20:15
 • Reply Marleen@Burgertrutjes

  Mooi kleurtje!!! Staat je echt heel goed!
  Marleen@Burgertrutjes onlangs geplaatst…Shoplog: Sale bij Van den AssemMy Profile

  augustus 16, 2016 at 13:10
  • Reply hildestolk_rxx5eu87

   Thanks!

   augustus 16, 2016 at 20:15
 • Reply Natascha

  Lastig bekijken is dat he, zo op de foto op je pc. Daarom koop ik lipsticks ook bijna altijd in de winkel. alleen gaat dat bij UD helaas zo lastig 🙁 Ik vind de kleur je trouwens wel erg mooi staan hoor, je kunt het goed hebben! Ik heb een lipgloss van UD waar ik ook heel groot fan van ben. Het is er ééntje die lekker lang blijft zitten, ook een aanrader.
  Natascha onlangs geplaatst…My ordinary life #16My Profile

  augustus 16, 2016 at 15:09
  • Reply hildestolk_rxx5eu87

   Die ken ik nog niet! Ik ga eens kijken. 🙂

   augustus 16, 2016 at 20:15
 • Reply Jouvence

  Wauw, een prachtige kleur die je erg goed staat! ♥
  Jouvence onlangs geplaatst…Maybelline color sensational lipstick copper brown & vivid roseMy Profile

  augustus 16, 2016 at 15:37
  • Reply hildestolk_rxx5eu87

   Dank je wel!

   augustus 16, 2016 at 20:16
 • Reply Mieke | Mieksmind

  Hij staat je juist super mooi! Prachtige lipsticks zijn het
  Mieke | Mieksmind onlangs geplaatst…Photodiary nr 85My Profile

  augustus 16, 2016 at 17:44
  • Reply hildestolk_rxx5eu87

   Dank je wel Mieke!

   augustus 16, 2016 at 20:16
 • Reply Janine

  Deze kleur staat je echt prachtig hoor, je kan hem echt hebben en ook elke dag. Jammer dat je snel vette vingers op de huls ziet. Ik heb geen producten van Urban Decay maar wel van plan een aantal aan te schaffen, heb er erg goede verhalen over gehoord. X
  Janine onlangs geplaatst…Pil’aten black head EX pore strip masker | BeautyMy Profile

  augustus 16, 2016 at 18:05
  • Reply hildestolk_rxx5eu87

   Vooral de palettes ben ik helemaal weg van!

   augustus 16, 2016 at 20:16
 • Reply Yvonne

  Misschien even wennen voor jou maar de kleur staat je heel erg mooi hoor. En ik ben fan van UD.
  Yvonne onlangs geplaatst…Styletone beauty box augustus 2016My Profile

  augustus 16, 2016 at 18:42
  • Reply hildestolk_rxx5eu87

   Dank je wel!

   augustus 16, 2016 at 20:17
 • Reply Griet

  <3 Vice lipsticks! Ik vind het een mooie kleur, zeker voor de herfst die eraan komt 🙂
  Griet onlangs geplaatst…L’Oréal | Infallible 24H-Matte FoundationMy Profile

  augustus 16, 2016 at 20:12
 • Reply Mbodyhealthplan

  Hij staat je echt mooi. Ik hou wel van zulke kleuren.

  augustus 16, 2016 at 20:53
 • Reply Melike

  Ik heb ook nog nooit een lipstick van Urban Decay gehad. Ik denk dat het ook komt doordat ik online kiezen echt lastig vind;) De kleur die je hebt gekozen ziet er echt super mooi uit, dat zou ook iets voor mij zijn. Ik ga het toch nog eens bekijken. Super fijn om te lezen dat hij ook lang houd!
  Melike onlangs geplaatst…Terug van Vakantie! Even wennen!My Profile

  augustus 16, 2016 at 21:19
 • Reply Quinty

  Wat een prachtige kleur. Hij staat je heel mooi. Wel vervelend dat je een andere kleur had verwacht maar ja, nu heb je een excuus om heel snel nog een te kopen: )
  Quinty onlangs geplaatst…∆ ESSENCE THE FALSE LASHES MASCARAMy Profile

  augustus 16, 2016 at 23:15
 • Reply Astrid

  Ik vind deze kleur je echt geweldig staan! Maar ik heb ook dat ik vaak even over een drempel moet met een opvallende kleur.
  Astrid onlangs geplaatst…essence en CATRICE winactieMy Profile

  augustus 16, 2016 at 23:54
 • Reply YuSt

  Die kleur staat jou ABFAB! Dit mag jij hebben, geeft je echt een sjieke uitstraling!
  YuSt onlangs geplaatst…testMy Profile

  augustus 17, 2016 at 19:43
 • Reply chucky1012

  Deze prachtige kleur staat je zo mooi 😉

  augustus 18, 2016 at 06:32
 • Reply Nienke

  Prachtige kleur, staat je goed!
  Nienke onlangs geplaatst…5 x Leuke brillen van Polette.My Profile

  augustus 18, 2016 at 17:03
 • Reply Claudia

  Wat staat die kleur je prachtig zeg!
  Claudia onlangs geplaatst…Indeed Laboratories veelbelovend en betaalbare huidverzorgingsproductenMy Profile

  augustus 18, 2016 at 22:37
 • Reply Lesley

  Snap wat je bedoeld maar het is wel echt een mooie kleur. Ik heb net een Urban Decay binnen om te testen en met de term houdbaarheid cream lipstick urban decay kwam ik dus bij een blog uit die ik nog niet eerder gezien had hihi.
  Lesley onlangs geplaatst…Koopjesjager geeft tips | Zo lees jij je favoriete magazines (bijna) helemaal gratis!My Profile

  september 7, 2016 at 12:00
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge