Follow:
beauty

Utsukusy Aardbeien Masker en Scrub

img_1441

Maskers, ik ben er dol op! Ik heb in de badkamer een la vol met maskers. Maar ondanks mijn mega voorraad, kon ik het toch niet laten om nog een masker te bestellen. Dit keer was ik zo nieuwsgierig naar het aardbeien masker & scrub van Utsukusy, dus die ging ‘hup’ in mijn mandje!

Utsukusy:

“Aardbeien gezichtsmasker en scrub in één

Een heerlijk zacht gezichtsmasker en scrub in één gemaakt van aarbei en heliantus (zonnebloem olie). Rijk aan antioxidanten en vitamine C. Bevat de mineralen fosfor, magnesium, sodium, potassium en AHA en appelzuur voor een diep gehydrateerde, gevoede en zachte huid.”

img_1442

Aardbeien milkshake daar moest ik gelijk aan denken toen ik het sachet opende. De geur van aardbeitjes komt je tegemoet, zalig! Als je dit scrub masker bestelt ontvang je 2 sachets. Uit elk sachet kan je 2x een masker halen, ideaal!

Je brengt het masker aan op een schone huid. Het masker is in crème vorm, lekker romig. Het smeert lekker uit en brengt daarom prima aan. Je laat het masker 15 minuten zitten. Het droogt iets op, maar wordt niet echt hard. Daarna heb ik mijn handen vochtig gemaakt met warm water en heb ik het masker eerst lekker gescrubt op mijn gezicht. Daarna verwijder je het masker.

dav

Altijd prachtig die masker foto’s. haha

Ingrediënten

AQUA, HELIANTHUN ANNUUS SEED OIL/HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, PROPYLENE GLYCOL, GLYCERYL STEARATE, PEG-100 STEARATE, CETYL ALCOHOL, PARAFFIN, TITANIUM DIOXIDE, HECTORITE, PEG/PPG 18/18 DIMETHICONE, FRAGARIA ANANASSA FRUIT EXTRACT/FRAGARIA ANANASSA (STRAWBERRY) FRUIT EXTRACT, POLYETYLENEN, PARFUM/FRAGANCE, PHONOXYETHANOL, BENZYL ALCOHOL, IMIDAZOLIDINYL UREA, POLYACRYLAMIDE, C13-14 ISOPARAFFIN, BHT, ETHYLHEXYLGLYCERIN, LAURETH-7, MAGNESIUM NITRATE, POTASSIUM SORABE, SODIUM BENZOATE, METHYLCLOROLSOTHIAZOLINONE, MAGNESIUM CHLORIDE, METHYLLSOTHIAZOLINONE, CI 77491

Zelf ben ik geen ingrediëntenlijst-uitpluizer, maar voor degene die graag willen weten wat er allemaal in het masker zit, alstu!

img_1443

Wat vind ik ervan?

In 1 woord: zalig! Normaal breng ik na een masker meteen mijn huidverzorging aan, dit keer zat ik nog beneden een film te kijken en had ik even geen zin om naar boven te lopen. Mijn huid was zo ontzettend zacht! Ik bleef aan mijn wangen voelen hoe zacht mijn huid geworden was. Een waar babyhuidje. Een topmasker!

Wat kost het en waar te bestellen?

Dit masker kost 6,50 voor de 2 sachets ( 4x een masker ) en wordt bij aankoop van 1 “set” gratis verzonden.

Wil je dit masker ook een keertje proberen? ( echt heerlijk voor het koudere weer dat gaat komen! ) bestel hem hier ( Utsukusy-Schoonheid ).

Gebruik jij in het najaar vaker een masker dan in de zomer?

Liefs Hilde

**ik heb dit product zelf gekocht **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

12 Comments

 • Reply Anna Gerrie - Beautyonthefarm

  Klinkt erg fijn en vind ik niet duur voor zo’n setje voor 4 keer!
  Anna Gerrie – Beautyonthefarm onlangs geplaatst…L’Oréal color riche – Lip palette in NudeMy Profile

  oktober 3, 2016 at 14:22
 • Reply marleen@burgertrutjes

  Hahah die maskerfoto! Heerlijk!
  marleen@burgertrutjes onlangs geplaatst…Favoriete make-up en verzorgingsproducten september 2016My Profile

  oktober 3, 2016 at 15:09
 • Reply Astrid

  Geweldige foto 🙂 Deze maskers lijken mij ook heel erg fijn. Lekker zo even extra ontspannen.
  Astrid onlangs geplaatst…Persoonlijke update & Gastbloggers in aantocht!My Profile

  oktober 3, 2016 at 16:14
 • Reply Lonneke

  Goed dat je niet alleen in tekst maar ook duidelijk in beeld de werking van het masker vast legt. Ik gebruik zowel in de zomer als in de herfst/winter weekelijks een masker.
  Lonneke onlangs geplaatst…Gastartikel op doormariska.nl | Half Moon Nail ArtMy Profile

  oktober 3, 2016 at 19:36
 • Reply Lieke

  Klinkt erg fijn en voor 4 maskers vind ik hem niet duur! Charmante foto haha 🙂
  Lieke onlangs geplaatst…My week in pictures | #29 Veel werken, uitrusten en ik heb weer te veel geld uitgegevenMy Profile

  oktober 3, 2016 at 20:32
 • Reply Jonna@Burgertrutjes

  Goed geprijsd masker! Ik gebruik absoluut vaker een masker in het najaar en de winter.
  Jonna@Burgertrutjes onlangs geplaatst…Favoriete make-up en verzorgingsproducten september 2016My Profile

  oktober 3, 2016 at 21:34
 • Reply Marieke

  Klinkt als een heerlijk masker. Ik probeer wekelijks een masker te gebruiken, maar soms vergeet ik het ook wel eens.
  Marieke onlangs geplaatst…Mijn vijf best gelezen artikelen ooitMy Profile

  oktober 4, 2016 at 10:11
 • Reply Babs

  Kan bijna niet missen. Utsukusy is gewoon een heerlijk merk 🙂
  Babs onlangs geplaatst…Review: Beauty Kitchen Refresh Me Minty Wonder BalmMy Profile

  oktober 4, 2016 at 11:25
 • Reply Tania

  Klinkt wel goed seg. Van dit merk heb ik nog niets getest
  Tania onlangs geplaatst…What’s in my travel beauty bag? : de Londen editieMy Profile

  oktober 4, 2016 at 16:39
 • Reply Melike

  Haha inderdaad altijd die masker foto’s. Soms twijfel ik echt om het te plaatsten, maar ze zijn ook altijd te leuk om te zien! Lijkt me heerlijk dit masker! Ik gebruik zeker vaker een masker in het najaar dan in de zomer. Ik merk nu al aan mijn huid dat het droger wordt.
  Melike onlangs geplaatst…Win een mascara naar keuze van Friday Mascara + Review All In One Mascara!My Profile

  oktober 4, 2016 at 21:53
 • Reply Deb

  Klinkt fijn en is ook nog eens betaalbaar zo te zien. Om je een heel eerlijk antwoord op je vraag te geven.. gebruik ik eigenlijk nooit maskers. Gewoon omdat ik mezelf daar de tijd niet voor gun. Ik moet het bijna gaan inplannen anders komt het er gewoon nooit van.
  Deb onlangs geplaatst…Lush Sparkly pumpkin bubble barMy Profile

  oktober 5, 2016 at 12:21
 • Reply Blog & Beauty

  Ik heb ook zo’n fantastische foto, maar de masker is geweldig. Het was mijn favoriet.
  Blog & Beauty onlangs geplaatst…Etos Nail It || SwatchesMy Profile

  oktober 5, 2016 at 19:22
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge