Follow:
beauty

Utsukusy Lindenbloesem hydrolaat toner lotion

Utsukusy

Hou je van luxe voor een betaalbare prijs? Utsukusy heeft dan de meest prachtige producten. Al eerder had ik het genoegen een hydrolaat te mogen testen, Utsukusy Lavendel hydrolaat , en ik beschouw deze hydrolaten als ware pareltjes. Een product op natuurlijke basis en niet getest op dieren, Utsukusy weet wel hoe je mooie producten moet ontwikkelen.

Utsukusy

Het Lindenbloesem hydrolaat is wat troebel en ruikt super vrouwelijk. Ik gebruik het hydrolaat na het reinigen van mijn gezicht, als een lotion/toner. De werking van het hydrolaat is ontgiftend en herstellend. Ook heeft het een jeukstillende werking wat ik helemaal geweldig vind. In het najaar, als het kouder wordt buiten, heb ik namelijk last van kleine droge en jeukende plekjes in mijn gezicht. Dit hydrolaat is dan echt perfect. Mijn huid wordt rustiger en de jeukende plekjes verdwijnen als sneeuw voor de zon. Je kan het Lindenbloesem hydrolaat dan ook perfect plaatselijk gebruiken. Ben je bijvoorbeeld gestoken door een insect, of heb je last van eczeem? Breng dagelijks meerdere keren wat hydrolaat aan en je zal merken dat de jeuk minder wordt.

Utsukusy

Het Lindenbloesem hydrolaat bevat oa koffiezuur, appelzuur en wijnzuur. Hierdoor heeft het hydrolaat een ontgiftende werking. Je huid zal daardoor meer gaan stralen en minder dof ogen. Vitamines A, C en E zorgen in combinatie met verschillende mineralen voor het voeden van de huid. Je huid wordt op deze manier perfect voorbereid om daarna je huidverzorging aan te brengen.

Omdat het hydrolaat wat lobbig is kan je het ook heerlijk gebruiken als een gezichtscompres. Ik gebruik dan grote wattenschijven ( 4 stuks ), drenk deze in het hydrolaat en leg ze op je voorhoofd, wangen en kin/mond. Ik laat het ongeveer 10 minuutjes intrekken en mijn huid is dan heerlijk opgepept!

Utsukusy

Nog meer mogelijkheden:

“Lindebloesemwater maakt hyperactieve kinderen rustig en ontspannen, ook goed toe te passen bij verkoudheid door middel van een scheutje in de thee of mineraal water. Het kan dus zowel inwendig als uitwendig worden gebruikt. Een geïrriteerde huid zal rust vinden door de Lindebloesem, in bad- of spoelwater kalmeert het een nerveus hart.”

Ook kan je met het hydrolaat gorgelen om de keel te verzachten en een fijne adem te creëren. Eigenlijk is het hydrolaat een multifunctioneel product die standaard in je voorraad aanwezig moet zijn. Mijn flesje is bijna op, want ik gebruik het inmiddels 2x per dag en mijn huid pept er echt van op.

Het Lindenbloesem Hydrolaat is verkrijgbaar vanaf 19 euro bij Utsukusy online.

Liefs Hilde

** Ik heb dit product ontvangen ter review **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

2 Comments

 • Reply chucky1012

  Dit klinkt goed en zal ik zeker gaan kopen!
  Ik wordt regelmatig gestoken en heb een zeer droge huiud.

  Xoxo

  december 10, 2017 at 07:31
 • Reply Jouvence

  Klinkt als een fijn product, ben benieuwd wat het voor mijn huid zou doen.

  december 10, 2017 at 22:33
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge