Follow:
beauty

Utsukusy Miracle Instant Tensor Flash! Stralend naar een feestje!

utsukusy-r

Een product wat ik al ongeveer een half jaar in huis had liggen heeft eindelijk een perfecte bestemming gekregen! Afgelopen weekend hadden we een familieweekend en kon ik de Miracle Instant Tensor Flash mooi testen op mijn ( bonus ) moeder. Verminderde de rimpels rond de ogen ook echt?

d0543637b3ffeb711fa8997bdabf58ed64dddedf

Utsukusy Miracle Instant Tensor Flash

Het tubetje is zowel los te koop en als set. Uit 1 tubetje kan je een aantal keren halen trouwens. Het is echt een wondermiddeltje die je 10 uur lang minder rimpeltjes laat hebben. Ideaal dus voor bijvoorbeeld een feestje of een bruiloft. Een tubetje die je eigenlijk standaard in huis moet hebben.

“Geïnspireerd op regeneratieve wetenschap is de Miracle Instant Tensor Flash een corrigerend serum geschikt voor alle huidtypes.
Vermindert zichtbaar rimpels in diepte, lengte en maakt grove rimpels en lijnen fijner van structuur.”

Mijn ( bonus ) moeder was ontzettend nieuwsgierig naar het resultaat wat dit kleine tubetje zou moeten geven. Een paar uur minder zichtbare rimpels? Wie wil dat nou niet!

Je kan de Miracle Instant Tensor Flash vergelijken met Botox. Het heeft hetzelfde effect op de zenuwuiteinden, alleen dan zonder injecties en toxische effecten. De samentrekking van expressie spiertjes wordt vermindert en de gezichtshuid ontspant. Hierdoor wordt de huid gladder en strakker.

Het voordeel is dat je je natuurlijke gezichtsuitdrukking behoudt. Het serum stimuleert de proliferatie van fibroblasten. Verbetert de dikte van de huid.   Vertraagt het vormen van fijne lijntjes en vermindert de diepte van bestaande rimpels. Het heeft geen irriterende, allergene of photosynthetische reacties en veroorzaakt geen oedeem of erythema.

Samenstelling/ingrediënten:

“Het serum is samengesteld uit een groepering van aminozuren die wetenschappelijk werden geïdentificeerd, onderzocht en getest in ons laboratorium. We doen dermatologische testen, maar ontwerpen en produceren al onze producten in Europa en dus dierproefvrij.

Het molecuul heeft zes moleculen bestaande uit drie aminozuren die onderling verbonden zijn en de chemische naam van dit molecuul is hexapeptideo acetyl-3.
De 3 aminozuren op deze moleculen keten zijn: glutaminezuur, methionine en Ariginine.”

De test!!

Ik bracht bij mijn moeder een klein beetje van het serum aan aan beide kanten van het oog. Hiervoor hadden we eerst voor-foto’s gemaakt. Om zo duidelijk mogelijk de verschillen op foto te kunnen vastleggen maakten we een foto met een neutrale uitdrukking en een foto met een lachende uitdrukking. ( Ik heb de foto’s niet bewerkt qua licht en contrast, dit om het zo écht mogelijk te houden ).

Ze voelde het serum al vrij snel ‘trekken’. Dit vond ze niet vervelend, maar wel even wennen. Dit gevoel bleef ook wel even aanhouden, maar gaf haar wel het gevoel dat het serum zijn werk deed.

voornagewoon

lachendvoorna

Nou ik denk dat de foto’s voor zich spreken toch? Ik stond echt versteld van het resultaat! Ze had nog steeds een natuurlijke uitdrukking, maar je zag echt veel minder rimpeltjes en lijntjes! Ze vond zelf ook dat ze er minder vermoeid uit zag.

Conclusie

De Miracle Instant Tensor Flash is echt een wondermiddel die doet wat het belooft! De werking bleef zeker een flink aantal uren in tact en is daarom ideaal als je even stralend naar een feestje wilt.

Maar wat kost dit wonder tubetje?

Dat viel mij zo ontzettend mee! Zeker omdat je uit een tubetje een aantal keren kan halen ( tubetje is hersluitbaar ).

1 Tube Utsukusy Miracle Instant Tensor Flash kost 9,75 ( bij aankoop van 1 tubetje betaal je geen verzendkosten )

Een set Utsukusy Miracle Instant Tensor Flash kost 35 euro.

Je kan de items bestellen in de Utsukusy-Schoonheid webshop

Wat vind jij van het resultaat?

Liefs Hilde

** Ik heb dit artikel ontvangen ter review **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

16 Comments

 • Reply Yvonne

  Dat ziet er goed uit zeg!

  november 17, 2016 at 14:22
 • Reply Iris

  Waaaauw het resultaat is ontzettend goed te zien! Dit is ook echt iets voor mij, ik struggle elke dag met een irritante fronsrimpel :’)

  november 17, 2016 at 15:19
 • Reply Natascha

  Die foto’s spreken inderdaad voor zich zeg! Wat een verschil, mooi!

  november 17, 2016 at 19:12
 • Reply Elles

  Wauw, Wauw, wauw, wat een goed resultaat! Ik geloof nooit in producten die ervoor zorgen dat je minder rimpels krijgt/hebt maar dit doet wel echt goed z’n best!
  Liefs,
  Elles

  november 17, 2016 at 19:13
 • Reply Anna Gerrie - Beautyonthefarm

  Echt een heel mooi resultaat! Ik dacht nu komt de prijs… Maar dat valt echt wel mee inderdaad.

  november 17, 2016 at 19:33
 • Reply Jouvence

  Wauw, wat een verschil zeg, je ziet echt resultaat! xx

  november 17, 2016 at 19:49
 • Reply Astrid

  Wat gaaf, echt resultaat! Super voor een speciale gelegenheid. Echt ongelooflijk dat dit gewoon kan he?
  Astrid onlangs geplaatst…Etos fixingspray reviewMy Profile

  november 17, 2016 at 20:23
 • Reply Malou | Blonde Blossom

  Wat een geweldig resultaat! Eerlijk gezegd vind ik haar er (wat ik er van kan zien) ook prachtig uitzien met rimpels! X

  november 17, 2016 at 20:26
 • Reply YuSt

  Nou kijk dit werkt! Wat een top resultaat. Ik had ooit een tubetje voor wallen en rimpels. Zou het ook daar kunnen werken? Onder mijn ogen? De huid is wat dunner, dus ik durf het niet aan.

  Maar bewezen is het wel zeg! Echt zit met verbazing te kijken!

  november 17, 2016 at 20:31
  • Reply Ilona, Utsukusy Schoonheid

   Jazeker, het serum is veilig op de tere huid van de ogen te gebruiken. Het voelt eerst wat strak, maar dat gevoel verdwijnt weer. Als je een erg droge huid hebt van nature kan je daarna een klein beetje crème over het serum aanbrengen.

   november 17, 2016 at 22:27
 • Reply Babs

  Wat een geweldig resultaat! Goede foto’s! Het is inderdaad ideaal voor een avondje uit 🙂

  november 17, 2016 at 20:53
 • Reply Romy

  Jeetje, wat een resultaat! Het is dat ik nog geen anti-rimpelspul nodig heb, maar anders… 🙂
  Romy onlangs geplaatst…Social media – de angst om iets te missenMy Profile

  november 17, 2016 at 23:04
 • Reply Yvonne

  Is dit hetzelfde idee als Instantly Ageless? Dat spul hielp bij mij zelfs tegen mijn zakjes onder mijn ogen. Alsof ze omhoog werden ‘geduwd’. Nadeel alleen vind ik dat ik dit alleen kan gebruiken met olievrije make-up, maar dan wordt mijn huid daar weer zo droog. Maar het werkte wel!

  november 18, 2016 at 07:12
  • Reply Ilona, Utsukusy Schoonheid

   Het is hetzelfde principe. De Miracle Instant Tensor Flash verliest de werkzame stof (het aminozuur wordt afgebroken) door pure olie. Onze crèmes bevatten plantaardige olie en die kan je er gerust overheen doen zonder het resultaat teniet te doen. Wacht 10 minuten voordat je de crème er over heen doet en dan kan je de hele dag genieten van een goed resultaat!

   november 20, 2016 at 11:03
 • Reply Janine

  Wauw! ik had eigenlijk niet verwacht dat het zou werken. Oeps maar je ziet wel degelijk goed resultaat en verschil! ik heb het gelukkig nog niet nodig haha

  november 18, 2016 at 19:39
 • Reply Claudia

  Jeetje, wat een geweldig resultaat! Ik zie dat de rimpels minder diep zijn!

  november 19, 2016 at 20:55
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge