Follow:
beauty

Utsukusy Natuurlijke Amandel Scrub

peeling

Doe mij maar een pot van 200ml scrub! Ilona van Utsukusy wist waarschijnlijk dat ik grootverbruiker ben van scrubs, dus besloot ze maar meteen een 200ml pot op te sturen. Scrub-Heaven! Ik heb de scrub al een tijdje in gebruik, dus vandaag vertel ik je er alles over.

Natuurlijk amandel scrub

Natuurlijk, ik krijg steeds vaker de mogelijkheid natuurlijk producten te gebruiken. Normaliter hield ik mij hier niet zo mee bezig, maar tijdens het gebruik vind ik het idee toch wel prettig. Zo bevat deze scrub geen plastic bolletjes, die andere scrubs wel vaak hebben. Dikke plus!

peeling1

De basis van deze scrub is op basis van bijenwas, abrikozen pitten en amandel olie. Dit klinkt mij als muziek in de oren, want de scrub werkt verzachtend en hydraterend.

De scrub is uit een schoonheidsspecialisten basispakket. Je hebt dus met deze pot een waar salonproduct in handen. En ik moet zeggen, dat merk je ook als je het gebruikt. Dit is geen standaard scrub, maar een heerlijke luxe scrub die ik het liefst dagelijks zou gebruiken. Helaas mag het maar 1 a 2 keer per week. Te vaak scrubben met deze scrub gaat de huid juist beschadigen.

peeling2

Kijk eens wat een heerlijke pot vol scrub! De scrub is een stevige gel met scrubdeeltjes erin. De geur gaf mij een vage herinnering aan iets van vroeger. Ik kon het niet plaatsen, zo raar! Opeens, gisteren onder de douche, wist ik het: het deed mij denken aan Dufties! Ken je die poppetjes nog? Erg grappig zo’n herinnering. Wellicht dat anderen de geur hierin totaal niet herkennen, maar voor mij was het een fijne herinnering.

peeling3

De scrub is stevig. Ik bedoel hiermee dat je het scrubbende effect duidelijk voelt. Ik hou hiervan! Zo heb ik echt het idee dat ik al die dode huidcellen grof aanpak en verwijder. Na het gebruik van deze scrub gebruik ik vaak een verzorgend masker om mijn huid weer wat te kalmeren. Zalig!

Voorlopig heb ik met deze scrub de komende maanden voldoende product. Een pot Utsukusy Natuurlijke Amandel Scrub kost 35 euro, en hiermee heb je 200 ml! Je kan de scrub hier vinden: Utsukusy-Schoonheid.

En Utsukusy heeft ontzettend leuke acties lopen, dus profiteer ervan zou ik zeggen!

* Tot en met 31 december ontvang je € 5 korting bij een minimale besteding van € 30 op www.utsukusy-schoonheid.nl met de kortingscode: 5Euro

* Black Friday weekend deal: Alléén op vrijdag 25, zaterdag 26 en zondag 27 november ontvang je 10% korting op het hele assortiment als je de kortingscode: Black gebruikt.

* Shop je van 1 tot en met 31 december 2016 voor € 75,00 of meer op www.utsukusy-schoonheid.nl dan krijg je een cadeaubon voor de Bijin salonbehandeling van 45 minuten (ter waarde van € 45,00) cadeau. De salonbehandeling is te boeken bij Utsukusy Schoonheidssalon in Scheveningen tot maximaal 6 maanden na uitgifte van de bon. De bon is niet in te wisselen tegen contanten. De salonbehandeling kan desgewenst tegen een surplus uitgebreid worden naar een behandeling van 60, 90 of 120 minuten.

Ben jij net zo gek op scrubben als ik?

Liefs Hilde

** Ik heb dit product ontvangen ter review **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

7 Comments

 • Reply Tania

  Vroeger gebruikte ik bijna nooit een scrub maar de laatste maanden gebruik ik er wekelijks eentje. Deze klinkt ook zalig Hilde.

  november 25, 2016 at 15:58
 • Reply chucky1012

  Dit klinkt hemels 😉

  Xoxo

  november 25, 2016 at 16:11
 • Reply YuSt

  Oh ik heb ook een lichte scrub verslaving! Dit ziet er lekker uit en moet toch echt die loterij winnen, want het liefst koop ik alles tegelijk!
  YuSt onlangs geplaatst…BASISCHE ALKA® CREME ZORGT VOOR EEN HUID IN BALANS | AlkaVitae®My Profile

  november 25, 2016 at 18:26
 • Reply Romy

  Oehhh ziet er heelijk uit!
  Romy onlangs geplaatst…Lavera Regenerating Skincare Mask Organic Cranberry reviewMy Profile

  november 26, 2016 at 12:08
 • Reply Babs

  Zeker een dikke plus, wat ziet dit er weer heerlijk uit!

  november 26, 2016 at 12:20
 • Reply Nienke

  Oeh klinkt heerlijk. Ik ga vanavond weer eens uitgebreid scrubben.

  november 26, 2016 at 13:18
 • Reply Melike

  Hahaha geweldig dat je wegens je scrubverslaving zo’n grote kreeg. Lijkt me ook echt heerlijke scrub;)

  november 26, 2016 at 14:18
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge