Follow:
beauty

Utsukusy natuurlijke nagellakken

nagel

Een natuurlijke nagellak die 5free is? Een aantal maanden geleden had ik je waarschijnlijk heel raar aangekeken als je zoiets tegen mij zou hebben gezegd. Wat houdt 5free in? Ik ga het je vertellen, want Utsukusy nagellakken zijn 5free!

Vorige maand ontving ik een leuk pakketje van Utsukusy met daarin ook 2 hele mooie nagellakken. Utsukusy heeft nu een tijdje make-up in het assortiment en daar mag nagellak natuurlijk niet bij ontbreken. De nagellakken zijn er in 2 kleuren. Een prachtige helrode kleur en een mooie roze/rode kleur.

nagel1

5Free, wat houdt dat in?

De nagellakken van Utsukusy zijn vrij van schadelijke stoffen zodat het niet schadelijk is voor je nagels en je nagels kunnen blijven ademen. De stoffen die niet in de nagellak zitten zijn: Formaldehyde, tolueen, dibutyl DBP, formaldehyde hars of kamfer.

De cosmetica van Utsukusy bevat geen parabenen, is hypoallergeen en is dermatologisch getest. Daarnaast ontwerpen en produceren wij onze cosmetica dierproefvrij.

Roze 300

nagelroze

Meestal pak ik in winkels een andere kleur roze, en kom dan tot de ontdekking dat ik die kleur al minstens 5x in huis heb. Deze kleur roze is net even wat anders. Chique, prachtig van kleur en mooi glanzend. Ik heb, uit gewoonte, twee laagjes aangebracht. Maar 1 laagje had evt ook nog wel volstaan.

nagelroze1

Zoals je ziet zit er ook een klein beetje rood door het roze heen. Het is echt een prachtige kleur. Je moet wel even tijd nemen om het allemaal goed te laten drogen ( base coat, nagellak en top coat ). Het is niet een super snel drogende lak.

Rood 301

nagel2rood

De rode versie heeft een beetje een paprika kleur. Mooi fel/helrood die sprankelend oogt op mijn nagels. Ik word vrolijk van deze kleur! Deze kleur zou perfect passen bij een mooie nette zwarte outfit, maar ook bij een leuk gekleurd jukje misstaat hij niet. Een kleurtje die elke vrouw in haar nagellak verzameling zou moeten hebben.

nagel3rood

De nagellakken hebben ook nog eens een hele mooie prijs voor deze kwaliteit. De lakjes kosten 10,50 per stuk. Maarrrrrr…vandaag ( alléén vandaag! ) krijg je 10% korting ivm Black Friday! Als je code black gebruikt bij het afrekenen wordt de korting verrekend. Ideaal als een leuk cadeautje voor bijvoorbeeld de feestmaand. ( Utsukusy-Schoonheid ).

Wat vind jij van deze kleurtjes?

Liefs Hilde

** Ik heb deze producten ontvangen ter review **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

15 Comments

 • Reply Babs

  Mooie lak en een mooie kleur voor de feestdagen!

  november 27, 2016 at 08:05
 • Reply Susan

  Wat een mooie kleurtjes!
  Susan onlangs geplaatst…Herfstmix: Sephora Lip Ink Rouge Infusion en NYX Liquid Suede Soft-SpokenMy Profile

  november 27, 2016 at 08:17
 • Reply Lori (Mama's Jungle)

  Fijn zulke nagellak zonder schadelijke stoffen. Blijven ze lang zitten? Komen er snel deuken in?

  Ik heb kindervarianten zonder schadelijke stoffen en die drogen ook langzaam en gaan er wel snel af. Maar voor de fun voor kids is dat niet erg, maar mijn eigen nagellak moet wel tegen een stootje kunnen 😉
  Lori (Mama’s Jungle) onlangs geplaatst…Groene Feestdagen (linkparty #2)My Profile

  november 27, 2016 at 08:20
  • Reply hildestolk_rxx5eu87

   Met een topcoat erover blijven ze zeker 3 dagen mooi zitten bij mij. 🙂

   november 27, 2016 at 08:22
 • Reply YuStSoMe

  Heeeeeel mooi. Die rode is lekker knal, hou ik van! Ik was laatst in de shop aan het snuffelen, daar zag ik de lakjes en make-up! Ze staan op mijn wensenlijstje, maar ivm drukke maand moet ik even wachten.
  YuStSoMe onlangs geplaatst…Swatched it | Layla nr 21 Pink Sand | DjasaMy Profile

  november 27, 2016 at 08:27
 • Reply priscilla

  Mooie kleuren! Ik ben helemaal nog niet bekend met dit merk, maar ik lees er steeds meer over! Mijn interesse wordt steeds groter 🙂

  november 27, 2016 at 08:36
 • Reply Romy

  Wat een mooie kleurtjes en het spreekt me ook wel aan dat er natuurlijke ingrediënten in zitten. Ik ga toch maar eens kijken naar dit merk!
  Romy onlangs geplaatst…Mijn zelfgemaakte kerstkaarten voor dit jaarMy Profile

  november 27, 2016 at 09:29
 • Reply jeapiebel

  Vrij van schadelijke stoffen dat klinkt goed. Fijn dat je hier een korting code hebt. Mooie kleur trouwens. Jammer dat het minder snel droog is.

  november 27, 2016 at 09:42
 • Reply Beautyjuf

  Oh, deze tinten zou ik zo kunnen aantreffen in mijn stash 😉 Wat een lieverdjes! Toch mis ik namen. Persoonlijk vind ik namen een nagellak nét een tikkeltje meer geven dan alleen nummertjes. Fijn dat de nagellakjes 5free zijn.

  november 27, 2016 at 10:07
 • Reply Jouvence

  Ik vind het twee erg mooie kleuren. xx

  november 27, 2016 at 12:24
 • Reply Tania

  Vind de kleurtjes best mooi, echt kleurtjes die je het hele jaar kan dragen.

  november 27, 2016 at 12:34
 • Reply Lifeaholic.nl

  Inderdaad hele fijne lakjes! Mooie kleur heb je opgedaan! 🙂

  november 27, 2016 at 15:21
 • Reply Astrid

  Mooie lakjes! Vooral de roze vind ik gaaf. Inderdaad net weer wat anders.
  Astrid onlangs geplaatst…Spam je blog #4My Profile

  november 27, 2016 at 19:25
 • Reply chucky1012

  Zo mooi!

  Xoxo

  november 28, 2016 at 09:16
 • Reply Debbie

  Mooie klassieke kleuren die je overal bij kunt dragen.

  november 28, 2016 at 17:01
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge