Follow:
Uncategorized

Utsukusy Platinum Homeopatic Cream

Utsukusy-r

Kennen jullie de Snaai uit Harry Potter? Dat mooie magische gouden balletje? Nou, ik kan jullie vertellen dat ik dat balletje in huis heb! Yep! Gekregen van Ilona van Utsukusy. Benieuwd of dit balletje net zo magisch is als de Snaai? Ik ga het jullie vertellen.

utsukusycreme

Eerst laat ik jullie de verpakking zien. Een mooie witte doos die je openklapt en waar zich een ware schat in schuilhoudt. Zelfs de tekst op de doos heeft een beetje met Harry Potter te maken. 😉

Wil je trouwens eerst nog wat meer over het merk Utsukusy zelf weten? Dan verwijs ik je even naar deze blogpost

utsukusycreme1

Als je de deksel van de doos verwijdert komt er een magisch gouden bal tevoorschijn. Het was even moeilijk om hem op de foto te krijgen zonder mijn eigen verschijnsel op de foto vast te leggen. Dus na de nodige acrobatische houdingen kon ik deze foto maken. Hier is ie dan: de Snaai!

De Platinum crème is geschikt vanaf een leeftijd van 18 jaar. Het is een dag en nacht crème die de huid egaliseert, kalmeert en regenereert. De aloë vera in de crème zorgt voor het kalmeren, dus ook de gevoelige huid kan deze goed gebruiken. Heb je last van pigmentvlekken of oneffenheden? Ook dan kan je deze crème goed gebruiken. Ik heb ook pigmentvlekken op mijn voorhoofd, dus ik ben daarom ook super blij dat ik deze crème mocht testen.

De crème hydrateert de huid diep en is heerlijk stevig van structuur. Een droge huid zal deze crème ook zeker erg waarderen.

utsukusycreme2

Bij de mooie luxe crème wordt met een spatel geleverd. Deze kan je gebruiken om hygiënisch de crème uit de pot te krijgen. Goed over nagedacht!

utsukusycreme3

Kijk eens hoe mooi stevig deze crème van structuur is. Hij smeert erg makkelijk uit en voelt heerlijk aan. Ook zal je de geur waanzinnig vinden. Heel subtiel maar oh zo zalig.

utsukusycreme4

Ingrediënten

AQUA, OCTYL METHOXYCINNAMATE, C12-20 ACID PEG-ESTER, DECYLOATE, PROPYLENE GLYCOL, CETEARYLCTANOATE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLY-CERIDE, BENZOPHENONE-3, ALOE BARBADENSIS GEL, HYDROLYZED COLLAGEN, ALLANTION, SODIUM CHONDROLTIN SULFATE, MICA, CARBOMER, TRIETHANOLAMINE, TITANIUM DIOXIDE, CETYL PHOSPAHTE, CERATIONA SILIQUA GUM, BHT, DIMETHICONE, IMIDAZULIDILYL UREA, PHENOXYETHATNOL, TRICLOSAN, PARFUM, LINALLOON, GERANIOL, CITRONELLOL, ILIAL, CI16036, CI42090.

Zoals je ziet zit er wel parfum in, maar dit is vrij onderaan de lijst dus niet hoog in concentratie. Ook zie je allantoïne staan.

Wat doet allantoïne?

Allantoïne zorgt voor het vermenigvulden van de cellen. Het bevordert hydratatie van de opperhuid, waardoor je huid er gezonder uitziet en wordt beschermt tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Ook prikkelt het de werking van nieuw weefselvorming. Ook gaat allantoïne schilfervorming van de huid tegen en onderdrukt het jeuk en irritaties.

Conclusie

Ik vind de crème heerlijk. Wel kreeg ik met het toch wat guurdere weer van de afgelopen dagen een iets trekkerig gevoel. Nou had ik ook geen serum eronder gebruikt, wat mijn huid normaal wel gewend is. Ik wilde namelijk even de pure vorm van de crème ervaren. Als tip van Ilona kreeg ik om de crème te mengen met de Onsen de Dogo thermaal water. Deze tip staat ook op de site van Utsukusy Schoonheid. En inderdaad, dit gaf mijn huid zoveel extra comfort. Super combinatie!

Dit magische bolletje bevat inderdaad, net als de snaai in Harry Potter, een magische inhoud. Of mijn pigmentvlekken minder zullen worden na langer gebruik durf ik niet te zeggen. Maar ik vind het luxe comfort al voldoende om deze crème in mijn hart te sluiten.

Winnen!

Op de Facebook Pagina van Utsukusy Schoonheid worden deze maand 2 potten verloot van de Platinum Cream! Dus wellicht kan jij binnenkort ook deze zalige crème gaan smeren. Succes!

Wil je meer informatie of de crème aanschaffen? Surf dan naar de site van Utsukusy-Schoonheid.

Zijn jullie al bekend met Utsukusy?

Liefs Hilde

** Ik heb dit product gekregen ter review. Lees mijn disclaimer voor meer informatie**

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

12 Comments

 • Reply Maaike

  Ik ken dit merk nog helemaal niet. Verpakking ziet er goed uit, weet niet of de creme wat voor mijn zou zijn.
  Maaike onlangs geplaatst…Styling a statement necklaceMy Profile

  augustus 19, 2016 at 07:58
 • Reply Nienke

  Ben heel benieuwd naar dit merk, zag het al op instagram voorbij komen.
  Nienke onlangs geplaatst…Winactie: Win een telefoonhoesje naar keuze bij My iCover.My Profile

  augustus 19, 2016 at 10:07
 • Reply Marleen@Burgertrutjes

  Ziet er heel tof uit!!
  Marleen@Burgertrutjes onlangs geplaatst…Guilty pleasures – de hoogtepunten van mijn wansmaakMy Profile

  augustus 19, 2016 at 11:29
 • Reply Jonna@Burgertrutjes

  Dit is ook weer een onbekend merk voor mij…. Mooie verpakking
  Jonna@Burgertrutjes onlangs geplaatst…Guilty pleasures – de hoogtepunten van mijn wansmaakMy Profile

  augustus 19, 2016 at 12:56
 • Reply Babs

  Heerlijk.. weer zo een toppertje van Utsukusy!
  Babs onlangs geplaatst…Verslag van mijn bezoek aan Utsukusy!My Profile

  augustus 19, 2016 at 13:57
 • Reply Astrid

  Die verpakking ziet er wel echt heel gaaf uit! Lijkt me een heerlijke crème ook voor ’s nachts gezien de dikke substantie.
  Astrid onlangs geplaatst…Favoriete Bloggers van dit moment #3My Profile

  augustus 19, 2016 at 15:28
 • Reply Yvonne

  Heel heel veel over gelezen maar zelf nog nooit iets van gebruikt. Zal best nog wel een keertje gebeuren.

  augustus 19, 2016 at 15:44
 • Reply Gonny

  Ik gebruik Utsukusy pas een week. Maar wat een heerlijk merk zeg!

  Leuke vergelijking met HP. JKR gaat weer nieuwe boeken schrijven! 🙂

  augustus 19, 2016 at 22:28
 • Reply chucky1012

  Dat is een prachtige verpakking!
  Fijne review.
  Hier ben ik nu zo benieuwd naar…

  augustus 20, 2016 at 20:07
 • Reply Mieke | Mieksmind

  Lijkt me een fijn merk, ziet er goed uit en die spatel erbij is wel een extraatje wat fijn is! Ik vind de crème wel erg dik ogen dus weet niet het war voor me is. Ziet er wel super uit zo in het balletje, zou het wel eens willen proberen.

  augustus 20, 2016 at 22:57
 • Reply Lydwien

  Wat een geweldige crème! Na jouw magische review, ben ik wel erg nieuwsgierig geworden, heel graag zou ik de crème ook willen proberen.

  Ik ben zuinig op mijn huid en wil het liefst zo lang mogelijk genieten van een verzorgde goed uitziende huid.
  Ik gebruik sinds kort het unieke reinigingsproduct van Utsukusy en dat is werkelijk waar super.
  Mijn huid is klaar voor de finishing magical touch!

  augustus 21, 2016 at 00:42
 • Reply Jessica J.

  Leuke verpakking én proefdiervrij! Daar word ik vrolijk van. 🙂
  Jessica J. onlangs geplaatst…Review • Harvest Time: Nieuwe Yankee Candle-geuren 2016My Profile

  augustus 31, 2016 at 11:56
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge