Follow:
lifestyle, samenwerking

Verjaardagscadeau: ik mag een nieuwe mobiel!

Volgens mijn dochters heb ik inmiddels een bejaarde telefoon. Toen ik 1,5 jaar geleden voor mijn abonnement een nieuwe mobiel mocht kiezen heb ik deze aan Fenna gegeven. Mijn mobiel deed het nog en ik vond het niet nodig om ondanks de barsten een nieuwe mobiel te nemen. Ik ben ook wel een beetje het type persoon die graag bij het vertrouwde blijft en nieuwe dingen altijd wat spannend vindt. Ik zag mijzelf op dat moment niet alle energie steken in het ontdekken van een nieuw toestel. Nu mijn telefoon echt kuren gaat vertonen is het tijd voor een nieuwe, ik kan er niet meer omheen. Dus voor mijn verjaardag mag ik een nieuw toestel uitzoeken!

Wat voor toestel?

Andries ging mij even uitleggen wat zijn idee is qua abonnementen en Sim Only. Het blijkt dat Amy haar abonnement is verlopen en zij dus recht heeft op een nieuw toestel. Maar Amy heeft net een nieuwe telefoon, dus ik kan in haar plaats een mobiel kiezen. Ik behoud mijn abonnement en Amy gaat over op Sim Only. Ingewikkeld vond ik zelf, maar Andries regelt dit soort dingen altijd en ik pas mij aan. ;-). Het handige aan Sim Only voor Amy zijn de lage kosten. Nou betalen wij de mobiele rekeningen van de meiden, maar dan let je toch wel op de euro’s. Omdat je op de middelbare school, volgens Amy en Fenna, alleen kan verschijnen met een vrij nieuw model iPhone werden abonnementen echt té gek qua prijs. Nu hebben we een refurbished iPhone kunnen kopen voor een mooie prijs, in combinatie met een goedkoop Sim Only abonnement zijn we uiteindelijk goedkoper uit.

Op dit moment heb ik een Huawei telefoon en die bevalt mij op zich goed. Toch heb ik besloten geen Huawei meer te nemen door al het gedoe met Amerika en China. Het idee dat ik dadelijk bepaalde apps niet meer kan gebruiken heeft mij toch doen besluiten om voor een ander merk te gaan. Misschien loopt het allemaal niet zo’n vaart maar ik neem toch liever het zekere voor het onzekere.

Omdat ik Android toestellen gewend ben weet ik ook al zeker dat ik daarbij zal blijven (en mijn guilty pleasure ‘Dragon Mania Legends’ draait ook op Android, dus dat maakt voor mij de keuze makkelijk). Waar moet mijn nieuwe mobiel aan voldoen?

 • Een goede camera
 • Genoeg opslagruimte
 • Goede microfoon
 • Niet al te klein scherm

Verder ben ik vrij makkelijk en niet echt merkvast.

Na redelijk wat speurwerk en het lezen van recensies ben ik er uit. Ik ga voor een Samsung Galaxy. Welk type weet ik nog niet precies, daar moet ik even kijken naar een leuke deal ergens. In het verleden heb ik ooit al een Samsung telefoon gehad en die beviel mij toen ook prima. Nu ik weet welk merk mobiel ik wil draag ik dat weer over aan Andries en mag hij het verder uitzoeken…haha.

Als het goed is heb ik mijn nieuwe mobiel dan voor onze vakantie binnen en kan ik daar meteen mooie foto’s gaan maken. Ik kan niet wachten! Ik ben trouwens helemaal verwend voor mijn verjaardag, want deze week komt er ook al een nieuwe wasmachine…haha.

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

1 Comment

 • Reply Miranda

  Leuk, wij zijn Samsung fan. Hier beiden de s9.

  juni 9, 2019 at 08:17
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge