Follow:
Uncategorized

Verslag: Beauty Kitchen Event Amsterdam

IMG_1036

Donderdag 1 September 2016 was het zover! Mijn tweede event waar ik voor uitgenodigd was. Ik vond het zo spannend weer. Zeker omdat ik dit keer helemaal alleen ging. Vanaf Amsterdam Centraal met mijn mobieltje in de hand met de navigatie op zoek naar de locatie. Een ware toerist! Gelukkig was het erg makkelijk te vinden en stond ik binnen no time voor de locatie: Meneer Nieges!

Uiteraard werd ik door de meiden van het persbureau MVPR weer vriendelijk ontvangen en mocht ik naar de “ontvangst-ruimte”.

IMG_1040

IMG_1039

Deze gezellig vrolijke beer hield ons gezelschap! hihi

Ondertussen druppelde er steeds meer bloggers binnen en maakte ik kennis met een hoop leuke nieuwe meiden! Dat vind ik zo leuk aan dit soort events! Normaal ken je een aantal meiden door hun blog, en die leer je nu in het echt kennen. Ook een hoop nieuwe mensen. Echt, er hing zo’n leuke sfeer!

IMG_1041

IMG_1043

Dorst hadden we ook niet ;-). We kregen een heerlijk drankje voordat de presentatie begon.

De presentatie werd gegeven door de eigenaresse van Beauty Kitchen, Jo-Anne Chidley. Een ontzettende leuke en spontane vrouw. Een heerlijk Glasgow accent ook trouwens. Ze vertelde ons over het bedrijf Beauty Kitchen, waar zij voor staan, over de producten etc. Door de passie waarmee ze vertelde werd ik echt meegesleept in haar verhaal. Zo heerlijk hoe zij over haar bedrijf praat!

IMG_1046

IMG_1050

Ter plekke gaf ze een demonstratie voor het maken van je eigen lipbalm. Beauty Kitchen verkoopt ook een aantal Do It Yourself pakketjes. Leuk ook om als cadeau te geven!

IMG_1055

IMG_1059

Na de duidelijke presentatie mochten wij naar buiten om daar de producten te bewonderen! Ik besloot als eerste naar de Beauty Kitchen- keuken te gaan om mijn eigen scrub te maken. Hoe tof!

IMG_1077

Deze gave stand zou je ook wel in je badkamer willen! Links kan je kiezen uit 3 soorten potjes: Seaweed, Rose Petals en Bitter Orange. Ik vond de Rose Petal blaadjes zo romantisch dus ik koos dat potje. Daarna voeg je de scrub toe. Wederom weer keuze uit 3 soorten qua grofheid. Ik koos de grofste.

Na het toevoegen van de scrub doe je het potje even dicht en schud je de blaadjes en de scrub door elkaar. Hierna voeg je de laatste stap toe. De olie! Wederom weer keuze uit 3 soorten: Brightening & Toning, Sensitive & Anti-Aging en Caring & Age Defying. Ik koos de laatste. Zodra je de olie hebt toegevoegd doe je het potje dicht en zet je het gewoon neer. De olie zal zich gaan mengen met de scrub en blaadjes en zo heb je je eigen gemaakte scrub! Super tof! Deze stand is op dit moment alleen in het filiaal in Rotterdam.

dav

De scrub klaar! Ook grabbelde ik nog een lekker stuk zeep.

Overal stonden de artikelen mooi uitgestald om te bekijken.

IMG_1078

dav

dav

sdr

dav

sdr

Na uitgebreid alle producten te hebben bekeken ( en in mijn hoofd een wishlist te hebben gemaakt ) gingen we lekker eten! Ook hier was de keuze weer heerlijk!

dav

dav

Ik heb mijn buik rond gegeten! Zalig! Ik wil bij deze MVPR bedanken voor het geweldig verzorgde event wederom!

Wil je meer informatie over Beauty Kitchen, lees dan mijn eerdere blogpost.

Op de Facebook pagina van Beauty Kitchen loopt een actie waarbij je de naam mag verzinnen voor een neushoorn. Hiermee kan je een reis winnen naar Uganda. Verzin jij de leukste naam?

Wil je weten wat ik meekreeg bij het event aan producten om te testen? Bekijk mijn filmpje:

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om mijn verslag van dit leuke event te lezen.

Hoe lijkt jullie het merk Beauty Kitchen?

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

13 Comments

 • Reply Yvonne

  Dat ziet er uit als een hele geslaagde dag, leuk!
  Yvonne onlangs geplaatst…La Prairie Cellular Treatment Loose PowderMy Profile

  september 2, 2016 at 12:21
 • Reply DisneyChicks.nl

  Dat ziet er uit als een leuk evenement! Heerlijk, zo’n grote zak badzout. Altijd goed! 🙂
  DisneyChicks.nl onlangs geplaatst…Dit is het echte verhaal van PocahontasMy Profile

  september 2, 2016 at 12:39
 • Reply Deb

  Lijkt me een te gek en goed verzorgd event! Events zijn altijd leuk, ook een super gelegenheid om mede-bloggers te leren kennen. Leuk dat je je eigen scrub kon maken. Ben benieuwd hoe ie bevalt.
  Deb onlangs geplaatst…Comment on Bescherm je haar tegen de zon met L’Oréal Solar Sublime shampoo & masker by MariskaMy Profile

  september 2, 2016 at 13:45
 • Reply Tania

  Wat leuk dat je je eigen scrub mocht maken. Zag er een leuk event uit.
  Tania onlangs geplaatst…BE Creative | Highlighting Powder in 002 Beige GoldMy Profile

  september 2, 2016 at 16:23
 • Reply Janine

  Het lijkt me een ontzettend fijn merk! Erg leuk dat je ook je eigen producten mocht maken, dat geeft toch echt wat extra’s. Zou leuk zijn als wij elkaar ook een keertje mogen ontmoeten hihi.
  Janine onlangs geplaatst…Mijn best gelezen artikelen van AugustusMy Profile

  september 2, 2016 at 16:35
 • Reply Jonna@Burgertrutjes

  Oh wat een mooie producten, kan niet wachten op de reviews. Leuk dat je voor het event werd uitgenodigd! Super tof
  Jonna@Burgertrutjes onlangs geplaatst…De Instagram geboden: wat moet je doen om een hippe InstaIcon te worden?My Profile

  september 2, 2016 at 16:47
 • Reply Lieke

  Dat ziet er uit als een super leuk event! Tof dat je bent uitgenodigd ook.
  Lieke onlangs geplaatst…Persoonlijk | September planningMy Profile

  september 2, 2016 at 18:11
 • Reply YuSt

  Wat ben jij snel! Ik moet nog beginnen aan het verslag.
  Dat doe ik morgen.
  Het was erg leuk om met jou kennis te maken! En de scrub is zoooooo lekker! Dit vind ik nou puur natuur!
  YuSt onlangs geplaatst…Lucardi juwelier | Bliss sieraden & wishlistMy Profile

  september 2, 2016 at 21:17
 • Reply Brigitte

  Ziet er Funny uit . Het lijkt iets weg te hebben van de Body Shop.

  september 2, 2016 at 22:22
 • Reply mieke | mieksmind

  Super leuk event, echt tof dat je er heen mocht.. jaloers hihi! leuk filmpje als unboxing, mooie producten!
  mieke | mieksmind onlangs geplaatst…Beautybloggers Dilemma tag + winactieMy Profile

  september 3, 2016 at 13:49
 • Reply Claudia

  Wat ontzettend leuk Hilde dat jij hierbij was! Ziet eruit als een zeer gezellige en geslaagde dag! en die goodiebag……………
  Claudia onlangs geplaatst…Beautybloggers Bloghop met dilemma’s en Winactie!!My Profile

  september 3, 2016 at 15:46
 • Reply Susan van 365daysofhappytantebetsydresses

  Je filmpje van je bezoek aan het event heb ik al gezien, maar wat een heerlijke blogpost ook, leuk! En ik geniet zo enorm van je Shirt Dress Red foto terwijl je die scrub aan het maken bent, die staat je zo mooiii! Ik hoop zo dat dit model terug blijft komen, I love it! En wel heel gaaf zo’n station waar je je eigen scrub kan maken :). Dikke knuffels!
  Susan van 365daysofhappytantebetsydresses onlangs geplaatst…Vevina review Beauty and Fashion blogger unite SundayMy Profile

  september 4, 2016 at 15:27
 • Reply Melike

  Ik zag het event ook al even bij Babs voorbij komen:) Wat een prachtig verzorgd event en de producten zien er zo leuk uit!
  Melike onlangs geplaatst…Review: Friday Mascara Big Splash en borsteltjesMy Profile

  september 4, 2016 at 21:24
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge