Follow:
Uncategorized

Vevina Friction Protection Cream

vevina

Toen ik via mijn lieve vriendinnetje Susan de mogelijkheid kreeg om een tube Vevina te testen kwam dit als geroepen! De hoge temperaturen kwamen eraan en het lopen met blote benen onder mijn jurkjes is dan geen pretje.

Sinds ik weer wat kilo’s ben aangekomen ( die ik er zeker weer af wil hebben ) gaan mijn bovenbenen weer lekker schuren. Met als gevolg pijnlijke rode bovenbenen. Wat ik tot op heden deed was talkpoeder op mijn bovenbenen aanbrengen. Wat als vervelend gevolg had dat mijn hele badkamervloer onder zat! Ik kreeg dat nooit netjes aangebracht. Dus deze crème kwam precies op tijd!

vevina1

Wat zegt Vevina over hun product?

Geschuurde huid?

Heb jij ook altijd last van een geschuurde huid? Op je bovenbenen, onder je borsten of op je onderarmen? Draag jij ook nooit rokjes, omdat je huid rood en geïrriteerd raakt? Wil je ook graag met een zwierige zwaai een jurkje uit je kast halen op een mooie lentedag?

Vevina® kan de oplossing zijn!

Vevina® legt een beschermlaag op je huid, waardoor er geen wrijving meer plaats vindt. De crème is waterresistent en zweet heeft geen invloed op de werking van Vevina. Een tube Vevina bevat 30 ml. Genoeg crème voor een warme lente en een prachtige zomer!

vevina2

Het mooie aan dit product is, dat je het dus niet alleen voor je bovenbenen kan gebruiken. Er zijn natuurlijk mensen die op andere plekken schuurplekken hebben. Ook daar dus te smeren. Top!

vevina3

Ingrediënten

vevina4

Vevina is niet op dieren getest. Parfum en hormonen zal je niet vinden is deze crème. Wel zitten er siliconen in. Kan je daar niet tegen, dan kan je deze crème dus beter niet gebruiken.

Substantie

vevina5

De crème is vergelijkbaar met een soort bodylotion. Het smeert heel makkelijk uit en verdeelt zich prima! Aangezien het product parfumvrij is, ruik je vrij weinig aan de crème.

Ik breng een aantal dagen de Vevina crème aan op mijn beide binnenkant bovenbenen. In het begin ben ik nogal sceptisch. Hoe kan een crème nou voorkomen dat je benen niet gaan schuren?

Conclusie

Alle dames van Nederland opgelet! Deze crème is echt fantastisch! Ik heb alle warme tropische dagen met blote benen kunnen lopen zonder schuurplekken! Ik moest gedurende de middag wel een keertje bijsmeren, maar met een temperatuur van meer dan 30 graden vind ik dat ook niet meer dan logisch. Ik baal eigenlijk dat ik dit niet veel eerder heb ontdekt.

Mijn grote dank dus aan Susan die voor mij deze samenwerking tot stand heeft gebracht.

vevina6

Waar kan je Vevina krijgen en wat kost het?

Je kan Vevina bestellen bij de website van Vevina link voor 10,50.

Heb jij weleens last van schurende benen?

Liefs Hilde

**Dit product heb ik ontvangen van een bedrijf**

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

10 Comments

 • Reply Susan

  Ik heb hier ook altijd last van, vooral tijdens hardlopen! Dit klinkt goed
  Susan onlangs geplaatst…Benefit Soft & Natural BrowsMy Profile

  september 4, 2016 at 07:44
 • Reply Jonna@Burgertrutjes

  Als jij ook al zo enthousiast bent dan moet dit wel een goed product zijn.
  Volgend jaar voorjaar absoluut aanschaffen 🙂
  Jonna@Burgertrutjes onlangs geplaatst…Burgertrutjes Blog Update – Onze eerste volle maand online!My Profile

  september 4, 2016 at 07:59
 • Reply chucky1012

  Dat klinkt erg goed!
  Ben niet bekend met dit product en denk dat ik het misschien wel ga kopen 😉
  Jij bent helemaal niet dik.

  Xoxo

  september 4, 2016 at 08:19
 • Reply Susan van 365daysofhappytantebetsydresses

  Super review lieverd! Ik deel straks ook mijn blogpost erover, Petra heeft het voor mij getest.
  Zo blij voor je dat je er baat bij hebt, niks fijners als met blote benen onder de Tante Betsy jurkjes kunnen lopen zonder last te hebben van pijnlijke bovenbenen die tegen elkaar aan schuren. Dikke knuffels van Susan
  Susan van 365daysofhappytantebetsydresses onlangs geplaatst…Lucky Tante Betsy girls SaturdayMy Profile

  september 4, 2016 at 09:51
 • Reply Astrid

  Klinkt echt heel goed!! Ik heb er pas last van bij hele tropische temperaturen voor langere tijd achter elkaar, dit jaar nog geen last gehad 😉
  Astrid onlangs geplaatst…Beautybloggers Dilemma Tag + winactieMy Profile

  september 4, 2016 at 11:02
 • Reply YuSt

  Ik heb geen schurende bovenbenen, maar heb wel last van mijn BH. Dat kreng doet altijd pijn op bepaalde plekjes. Zou dat ook helpen?
  YuSt onlangs geplaatst…Swatched it | Artdeco 677 couture love | Nail LaquerMy Profile

  september 4, 2016 at 11:13
 • Reply Tania

  Klinkt goed seg. Kan ik zeker gebruiken, want heb er vaak last van en draag dan meestal een broekje onder mijn rok of kleedjes om het schuren te vermijden.
  Tania onlangs geplaatst…BE Creative | Highlighting Powder in 002 Beige GoldMy Profile

  september 4, 2016 at 13:17
 • Reply Susan van 365daysofhappytantebetsydresses

  Mijn review blogpost is ook online, heel vroeg voor mijn doen maar wel zo leuk die samenwerking met jou :), bedankt voor je review! Ik hoop dat je heel veel plezier hebt van de Vevina crème, komende week wordt het weer warm weer ;). Dikke knuffels van mede Tante Betsy verslaafde Susan
  Susan van 365daysofhappytantebetsydresses onlangs geplaatst…Vevina review Beauty and Fashion blogger unite SundayMy Profile

  september 4, 2016 at 14:25
 • Reply Melike

  Ik heb hier in de zomer veel last van. Wat ongelofelijk goed dat er nu een product voor is! Ik wil dit zeker eens proberen!
  Melike onlangs geplaatst…Review: Friday Mascara Big Splash en borsteltjesMy Profile

  september 4, 2016 at 21:26
 • Reply Evelien

  Oke, ik móet deze crème ook hebben! Ik heb ook altijd dat schurende-bovenbenen-probleem. Vreselijk! Soms ga ik wijdbeens lopen ongemerkt, wat natuurlijk geen pan is. Ik gebruik nu zo’n dusting powder van Lush ervoor, maar net wat jij zegt.. it’s all over the place.

  september 6, 2016 at 13:09
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge