Follow:
Uncategorized

Vichy Ideal Body Lait-sérum

Zowel in de zomer als in de winter smeer ik mijzelf 2x per dag in met een lichaamsverzorgingsproduct. Ik hou van het comfortabele gevoel en het idee dat mijn lichaam ook voeding en bescherming krijgt. Er gaan er bij mij dus liters doorheen! Toen ik van Viata Online Aptheek een tube Vichy Ideal Body Lait-sérum ontving vond ik dit natuurlijk super!

vichy

Het tubetje bevat 30 ml, dat vind ik wel jammer, daar ben ik natuurlijk zo doorheen. Ik kan dan ook niet vertellen of ik de beloofde werking van stevigheid vind werken. Wél kan ik jullie natuurlijk vertellen hoe ik hem vind ruiken, aanvoelen en werken op gebied van voeding en hydratatie.

Ingrediënten

vichy1

De Vichy Ideal Body is geschikt voor alle huidtypes, ook de gevoelige huid. Het bevat geen parabenen. Op de ingrediëntenlijst zie ik wel parfum staan, maar dit staat als allerlaatste in de lijst. Verder zie ik veel oliën in de lijst. Prima!

De substantie

vichy2

De substantie is een luchtige milk-vorm. De milk smeert makkelijk uit en trekt snel in. Ideaal voor de zomer vind ik zelf. Dan is het makkelijk als je bodyproduct snel intrekt zodat je geen plakkerig gevoel krijgt.

vichy3

Zelf ben ik natuurlijk verslaafd aan de Body Butters van The Body Shop, maar ik moet ook eerlijk zeggen dat ik met dagen van +28 graden liever iets luchtigers smeer. Deze Vichy Ideal Body is dan een perfecte vervanger!

Geur

De geur is heerlijk! Geen overheersende geur. Ik kan ook niet echt zeggen wat het is wat ik ruik. Gewoon een zacht zoetig geurtje. Prima!

Conclusie

vichy4

De Vichy Ideal Body zou, als ik de naam van het product letterlijk moet nemen, het ideale lichaam moeten geven. Mwah, dat neem ik maar niet zo letterlijk. Hij heeft mijn lichaam niet echt verstevigd. Maar dat was ook lastig te testen met maar 30ml. Wel voelde mijn huid na gebruik lekker zacht en soepel aan. Dus qua hydratatie en voeding is het zeker een mooi body product!

Ook handig is dat er een pompflacon beschikbaar is. Dat vind ik altijd fijn werken!

Bij Viata Online Aptheek zijn 2 maten te krijgen:

 • 200 ml voor 16,98
 • 400 ml voor 22,93

Hebben jullie weleens wat van Vichy gebruikt?

Liefs Hilde

** ik heb dit product gekregen **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

10 Comments

 • Reply Deb

  Klinkt als een fijn product. In de zomer gebruik ik ook graag wat minder zware huidverzorging omdat het anders een eeuwigheid duurt voor het is ingetrokken.
  Uit deze lijn heb ik eerder de gel-creme en olie voor onder de douche gebruikt. Dit waren mijn eerste Vichy producten en ik vond ze heerlijk. 30 ml is inderdaad wel een beetje weinig daar ben je zo doorheen. Dan kun je inderdaad alleen een eerste indruk geven en die is best goed zo te horen!
  Deb onlangs geplaatst…Comment on Event: Lancering Essie Gel Couture collectie by MelikeMy Profile

  augustus 28, 2016 at 08:15
 • Reply Jonna@Burgertrutjes

  Moet eerlijk bekennen dat ik nog nooit een product van Vichy heb gebruikt! Deze lotion spreekt me ook wat minder aan
  Jonna@Burgertrutjes onlangs geplaatst…Vakantie Ouddorp 2016 – is Zeeland het nieuwe Ibiza?My Profile

  augustus 28, 2016 at 09:21
 • Reply Mariska

  Een goed gehydrateerde huid is ook meestal al wat veerkrachtiger enzo 🙂 hij klinkt fijn! Een lekker geurtje houd ik ook wel van.
  Mariska onlangs geplaatst…Make-up nieuwtjes & updatesMy Profile

  augustus 28, 2016 at 09:28
 • Reply Sax and the Pretty

  Ha, ik vind Vichy altijd super. Verstevigende crèmes vind ik dan wel weer wat dubieus, maar de gezichtsproducten zijn super! Zeker voor gevoelige huidjes. X
  Sax and the Pretty onlangs geplaatst…Vlog #22 Canada Tour DEEL 2My Profile

  augustus 28, 2016 at 13:17
 • Reply Dascha

  Ik heb hier wel eens producten van gebruikt. Ik vind het een fijn merk. Goede review!

  Love,
  Dascha
  Dascha onlangs geplaatst…City chic!My Profile

  augustus 28, 2016 at 14:23
 • Reply Yvonne

  Vichy is altijd goed.
  Yvonne onlangs geplaatst…Een weekendje LilleMy Profile

  augustus 28, 2016 at 17:12
 • Reply Tamara TS

  Ik gebruik Vichy niet vaak, maar heb er wel de BB crème van en die vind ik erg fijn.
  Tamara TS onlangs geplaatst…Mega Shoplog Action, Prijsmepper, Xenos & KwantumMy Profile

  augustus 28, 2016 at 19:54
 • Reply YuSt

  Ik ben met mijn 48 jaar nog nooit in aanraking geweest met Vichy, shame on me!
  Ik had het ook nooit zo nodig, kuch! Nu merk ik wel dat mijn huid hier en daar wat elasticiteit aan het verliezen is. Ai. Ik stort langzaam in
  YuSt onlangs geplaatst…Swatched-it | FUN lacquer | Bachelor’s Button | Nagellak swatchMy Profile

  augustus 28, 2016 at 20:50
 • Reply Quinty

  haha gaf hij maar een ideaal lichaam! Dan zou ik hem gelijk aanschaffen. Ik gebruik op dit moment eigenlijk helemaal niets als bodylotion of bodybutter. Dat vergeet ik altijd 😉
  Quinty onlangs geplaatst…∆ KYLIE COSMETICS MATTE LIQUID LIPSTICK VOOR NOG GEEN 2 EUROMy Profile

  augustus 28, 2016 at 22:21
 • Reply Melike

  Wat fijn dat je dit mocht testen! Vichy is een van de merken die bij mij al jaren een standaard terugkerend merk is. Deze body milk was ik niet helemaal fan van, omdat hij bij ook niet zoveel deed als hij beloofde. Maar bijvoorbeeld de Aqualia Thermal lijn ben ik ik heel erg fan fan;)
  Melike onlangs geplaatst…Nieuwe sieraden van Lucardi! Van budget tot iets duurder.My Profile

  augustus 29, 2016 at 20:53
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge