Follow:
Uncategorized

Vichy Pureté Thermale 3 in 1

Onlangs ontving ik van de online apotheek Viata een mail met de vraag of ik interesse had in een samenwerking. Nou dat leek mij hartstikke leuk! Ik mocht een aantal producten reviewen en uiteraard mijn eerlijke mening erover geven. Vandaag laat ik jullie mijn eerste review zien over een product van Vichy.

vichy

Ik ontving de 100ml tube van Vichy Pureté Thermale 3 in 1. Ik heb flink wat jaren geleden een tijdje Vichy gebruikt. Maar een reiniging nog nooit, ik was hier dus ook erg benieuwd naar!

Dit zegt de site Viata over het product:

Verwijdert perfect en in één enkel stap alle sporen van make-up van gezicht en ogen en maakt de huid strakker. Zorgt voor een schone en frisse huid die verrassend zacht aanvoelt.

Ik ben altijd wat huiverig met reinigingsproducten voor mijn ogen, maar uiteraard test ik het product uit zoals het hoort. Dit product is een 3 in 1, dat wil zeggen dat dit product een cleanser is voor zowel ogen als gezicht en tevens een lotion.

vichy1

Je brengt de melk aan met je vingers en masseert het rustig in op je huid. Hiermee week je vuil en make-up los. Ook kan je je oogleden en wimpers rustig inwrijven. Neem af met een watje of natte doek.

vichy2

Dit product bevat geen parabenen. Wel zit er parfum in zoals je kan zien op de ingrediëntenlijst. Dit staat helemaal onderaan, dus dit zal echt heel weinig zijn. Het product is ook geschikt voor de gevoelige huid.

vichy3

Het product is heerlijk luchtig en ruikt zalig! Dat vind ik toch wel prettig, zeker bij een reiniging. Lijkt mij toch niet echt prettig als je je gezicht moet reinigen met iets wat niet lekker ruikt.

Ik heb het product op mijn gezicht gemasseerd en mijn ogen ook braaf. Met een watje heb ik mijn ogen afgenomen en daarna ben ik onder de douche gesprongen. Mijn ogen hebben geen last gehad van geprik! Dus daar is het inderdaad zeer mild voor.

Toch heb ik na het douchen uit routine gewoon een lotion gebruikt. Ik vind het toch een beetje gek om die stap over te slaan. Ook deed ik het even ter controle of mijn gezicht inderaad helemaal make-up vrij was. En inderdaad, geen spoortje make-up meer!

Voor mijn ogen gebruik ik persoonlijk toch liever een watje met een lotion versie oogmake-up remover. Maar dit puur omdat ik dat prettiger vind werken, niet vanwege het resultaat. Als ik een weekendje weg zou gaan zou ik wel gebruik maken van de 3 in 1 functie, want daarvoor is hij ideaal! Hou je zelf juist van snel en makkelijk reinigen zonder al teveel potjes en flesjes? Dan is dit zeker een aanrader!

vichy4

Conclusie

Ik vind het een fijn product! Ruikt lekker en is makkelijk in gebruik. Ik persoonlijk vind het niet zo prettig om mijn ogen ermee te reinigen, maar dat is een persoonlijke voorkeur. Zeker voor snel en makkelijk reinigen een prachtig product!

Je kan bij Viata online apotheek dit product bestellen in een 300 ml versie voor 12,15. ( klik hier.)

Heb jij weleens producten van Vichy gebruikt?

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

10 Comments

 • Reply Babs

  Ik heb deze ook en ik vind hem ook heel erg goed presteren. 🙂
  Babs onlangs geplaatst…Nieuw van L’Occitane: Sublime Repairing oilMy Profile

  augustus 12, 2016 at 08:52
  • Reply hildestolk_rxx5eu87

   Voor mijn gezicht vind ik het ook heerlijk. Alleen voor mijn ogen liever wat anders.;-)

   augustus 12, 2016 at 22:30
 • Reply Mariska

  Fijn dat het zo mild is! Dat is echt een pluspunt. Ik houd er ook wel van wanneer een product lekker ruikt 🙂
  Mariska onlangs geplaatst…Achter het scherm | Q&A: alle vragen beantwoordMy Profile

  augustus 12, 2016 at 10:12
  • Reply hildestolk_rxx5eu87

   Lekker ruiken is voor mij eigenlijk wel nummer 1 🙂

   augustus 12, 2016 at 22:31
 • Reply Kim

  Jammer dat het niet helemaal naar je wens was want ik hoor zoveel goeds over dit merk. Ben heel benieuwd.
  Kim onlangs geplaatst…Fair Friday #20My Profile

  augustus 12, 2016 at 11:40
  • Reply hildestolk_rxx5eu87

   Op zich vind ik het een prima product. Alleen voor de ogen gebruik ik toch liever wat anders dan een milk.

   augustus 12, 2016 at 22:32
 • Reply Yvonne

  Vichy is bijna altijd goed. Dit product heb ik nog nooit geprobeerd maar er zijn ook zoveel producten van Vichy dat dat bijna onmogelijk is.
  Yvonne onlangs geplaatst…Estée Lauder Magic Smoky Powder shadow stickMy Profile

  augustus 12, 2016 at 14:36
  • Reply hildestolk_rxx5eu87

   Haha, Vichy heeft echt heel veel inderdaad!

   augustus 12, 2016 at 22:32
 • Reply YuSt

  Ik zou ook wel eens Vichy willen proberen. Mijn vriendin vraagt altijd of het goed is om te kopen, ik kan haar dan wel adviseren, maar nooit uit eigen ervaring. Ik link haar nu naar dit artikel, kan ze het lezen…
  Mijn ogen reinig toch liever met een speciale olie.
  YuSt onlangs geplaatst…Lost in Galaxy | Douglas | Beauty review | douglasMy Profile

  augustus 12, 2016 at 21:23
  • Reply hildestolk_rxx5eu87

   Lief!

   augustus 12, 2016 at 22:33

  Leave a Reply

  CommentLuv badge