Follow:
Uncategorized

Video: In de prullenbak! Opgemaakt Mei 2016

Misschien kennen jullie dit soort video’s wel van andere blogs. Beauty spullen die ik heb opgemaakt en aan jullie laat zien. Klinkt misschien een beetje suf voor sommige, maar ikzelf vind dit soort filmpjes ook altijd leuk om te kijken. Vandaar nu de mijne! Enjoy!

Kan je de video niet openen klik dan hier

Ik zou het leuk vinden als je je op YouTube op mijn kanaal abonneert. Is helemaal gratis!

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

4 Comments

 • Reply jeapiebel

  Ik hou wel van douches mousse, maar nooit van Hema,. Die ziet er goed uit, zo te horen vanuit je ervaring . Ik vind het zelf altijd vervelend als mijn favoriete parfum op is. Deze chanel heb ik geen ervaring mee. De bodycreme van Ritual die lijkt mij ook heerlijk! Al is de substantie een beetje anders.

  juni 1, 2016 at 09:07
  • Reply hildestolk_rxx5eu87

   Ik kan je die van de Hema aanraden! Zijn echt lekker!

   juni 1, 2016 at 10:52
 • Reply Brigitte

  Goed idee om weer eens naar de Hema te gaan ! Trouwens weer een leuke video!

  juni 1, 2016 at 10:40
  • Reply hildestolk_rxx5eu87

   Dank je wel Brigitte!

   juni 1, 2016 at 10:52

  Leave a Reply

  CommentLuv badge