Follow:
Uncategorized

Video: Opgemaakt Juni 2016

Vandaag heb ik voor jullie weer een opgemaakt video. Deze worden op YouTube altijd goed bekeken, en ik vind ze ook gewoon leuk om te maken 😉

Ik hoop dat je je abonneert op mijn kanaal, geheel gratis! : dit kan hier

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

4 Comments

 • Reply Beauty Treasures

  Dat zijn heel wat producten die je hebt opgemaakt. Ik vind J’Adore van Dior ook een lekkere geur.

  juni 18, 2016 at 17:50
  • Reply hildestolk_rxx5eu87

   Dank voor je berichtje 🙂

   juni 18, 2016 at 18:11
 • Reply Susan van 365daysofhappytantebetsydresses

  Ik ben weer stiekem komen genieten van je prachtige Tante Betsy jurk, dit model staat ook nog/nu ook op mijn wishlist. Vind zwarte jurken met fleurige en kleurige printjes zo mooi en jurkjes met een driekwart mouw zijn heerlijk voor het weer hier in Nederland.
  Natuurlijk ook gezellig mee gekeken naar je produkten die allemaal op waren en ja ik had ook niks anders verwacht dat jij je spulletjes netjes zou recyclen ;). Dikke knuffels van mij, je jurkjeszusje 😉

  juni 20, 2016 at 09:21
  • Reply hildestolk_rxx5eu87

   Dank je wel lief! Ik heb van het weekend nog een rood jurkje besteld, kon het niet laten. Zag al mijn YouTube filmpjes en ik zie dat ik wel een overdadig aantal blauwe jurkjes heb..haha. Dus nog een rode erbij genomen. Nu weer sparen voor de najaarscollectie…;-)

   juni 20, 2016 at 09:26

  Leave a Reply

  CommentLuv badge