Follow:
beauty

Video: Unboxing StyleTone Oktober 2016

Het is weer tijd voor een unboxing! Yeah! De StyleTone box van Oktober is binnen en ik unbox hem met jullie.

Kijken jullie gezellig mee?

Ik zou het leuk vinden als jullie je ( gratis ) abonneren op mijn YouTube kanaal, dit kan hier

Wat vinden jullie van de inhoud?

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

4 Comments

 • Reply Tamara TS

  Weer leuk om te kijken! Ik ben best blij met het potloodje, terwijl ik inderdaad de mascara geen succes vond. De blush vond ik wel heel slecht helaas, omdat ie erg korrelig was met swatchen. De brush cleaner ga ik maar als een waarschuwing zien haha, want de kwasten mogen hier ook eens vaker schoongemaakt worden.
  Tamara TS onlangs geplaatst…Unboxing Styletone Box OktoberMy Profile

  oktober 14, 2016 at 22:54
 • Reply Nienke

  Ik heb hem ook gekregen, mwah. Vind de inhoud niet geweldig, als ik eerlijk ben.
  Nienke onlangs geplaatst…Hunkemöller badjassen najaarscollectie 2016.My Profile

  oktober 15, 2016 at 13:25
 • Reply Annette

  Ik ben er ook wel weer happy mee, ik heb de roze blush heel mooi is die ook 🙂
  Annette onlangs geplaatst…NuxeMy Profile

  oktober 15, 2016 at 16:18
 • Reply Susan van 365daysofhappytantebetsydresses

  Ik moet eerlijk bekennen dat ik deze niet helemaal uit heb gekeken, ik vond het gewoon leuk om je even in je gave Tante Betsy jurkje Fraulein Winterflower green te zien. Ik heb hem ook in groen en in zwart en hij is zo gaaf! Knuff!
  Susan van 365daysofhappytantebetsydresses onlangs geplaatst…Happiness in a dress SundayMy Profile

  oktober 17, 2016 at 01:59
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge