Follow:
beauty

Vlog: Mijn bezoekje aan Utsukusy Scheveningen

Vorige maand mocht ik voor een behandeling naar Utsukusy in Scheveningen. Ik maakte toen mijn allereerste vlog. Ik twijfelde een tijd of hij wel van goede kwaliteit was om online te zetten, ik heb namelijk sommige stukjes verkeerd gefilmd ( en dus 2 zwarte balken aan de zijkanten ). Maar ach, hij is toch leuk om even te kijken. Er komt zeker een herhaling! ( die ik dan goed film 😉 )

Kijken jullie gezellig mee?

Ook zou ik het leuk vinden als jullie je abonneren op mijn kanaal: hier

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

15 Comments

 • Reply Mariëlle

  Heee wat leuk een vlog!! En wat super tof dat je een bezoekje hebt gebracht 🙂
  Mariëlle onlangs geplaatst…How to get lucky – gewoon niet nadenken?My Profile

  oktober 16, 2016 at 14:24
  • Reply Blog & Beauty

   Leuk om alle producten zo in real life te zien, en dan ook nog een behandeling…heerlijk. Heerlijke rustgevende muziek hoor je ook. Ik zou ook zeker nog eens graag zo’n behandeling willen. Je hebt het prima gedaan zo je vlog. Erg leuk!
   Blog & Beauty onlangs geplaatst…Hannah || Full LipsMy Profile

   oktober 16, 2016 at 15:19
 • Reply Lieke

  Echt leuk dat je een vlog hebt gemaakt, mag vaker!
  Lieke onlangs geplaatst…Festival | Supremacy & FanaticzMy Profile

  oktober 16, 2016 at 14:52
 • Reply Silvy

  Klinkt zalig die behandeling! En wat een leuke zaak met die juwelen en stenen allemaal.

  oktober 16, 2016 at 15:09
 • Reply Claudia

  Wat leuk een vlog. Ik ben ook na maanden te hebben gewacht, (De afspraak was al maanden geleden gepland met Ilona in juni) eindelijk ook naar de salon in Scheveningen. Wat een heerlijke plek! Utsukusy heeft echt onze harten veroverd!
  Claudia onlangs geplaatst…System Professional The Energy Of Hair- SchoonheidspromotieMy Profile

  oktober 16, 2016 at 15:21
 • Reply Ilona

  Wauw! Wat is ie super geworden, dank je wel! Echt heel leuk om het zo eens te zien!

  oktober 16, 2016 at 15:36
 • Reply nancy

  Leuk hoor!
  nancy onlangs geplaatst…LEOPARD PRINT & CHECKERED FANCY FRIDAY LINKUPMy Profile

  oktober 16, 2016 at 16:13
 • Reply Anna Gerrie - Beautyonthefarm

  Ah wat een leuke vlog! Ik vind de balken niet zo storend hoor 🙂 ook leuk om te horen hoe je Utsukusy nu echt uitspreekt haha
  Anna Gerrie – Beautyonthefarm onlangs geplaatst…Nabla Diva Crime Lipstick ReviewMy Profile

  oktober 16, 2016 at 19:33
 • Reply Janine

  een erg leuke vlog is het geworden hoor! en dat je even verkeerd hebt gefilmd maakt toch niets uit? Al doende leert men toch? hihi
  Janine onlangs geplaatst…Mijn eerste video!My Profile

  oktober 16, 2016 at 19:49
 • Reply Evelien

  Wat een leuke vlog, je doet het echt heel leuk! Horizontaal filmen is wel zo fijn ja, maar omdat je je telefoon overeind houdt, ben je snel gewend om in die stand te filmen. Moet allemaal nog wennen, no worries! En wat een mooie locatie zeg, met al die sieraden ♥ De behandeling klonk ook heerlijk!
  Evelien onlangs geplaatst…Sieraden van My JewelleryMy Profile

  oktober 16, 2016 at 20:04
 • Reply Susan van 365daysofhappytantebetsydresses

  Whahaha heerlijk toch, zou ik ook klaar krijgen. Ik heb me al een paar keer bedacht hoe men dat dan doet zo verschillende stukjes ‘film’ aan elkaar zetten.
  Duss nu weet ik dat ik aan jou kan vragen hoe dat te doen ;).
  Dikke knuffels van een nachtbraker
  Susan van 365daysofhappytantebetsydresses onlangs geplaatst…Happiness in a dress SundayMy Profile

  oktober 17, 2016 at 01:55
  • Reply Susan van 365daysofhappytantebetsydresses

   Oh ja natuurlijk geweldiggg om te zien al die edelstenen en edelstenen sieraden in de winkel. Love it!
   Ik verwerk ook altijd edelstenen kralen in mijn sieraden dus te gek. Leuk dat je dit met ons deelde. Knuff!
   Susan van 365daysofhappytantebetsydresses onlangs geplaatst…Happiness in a dress SundayMy Profile

   oktober 17, 2016 at 01:56
 • Reply Astrid

  Wat een leuke vlog Hilde! Echt super gedaan. Gaf een hele goede indruk van de winkel! Ik wil er ook naartoe!
  Astrid onlangs geplaatst…Nieuwe etos nagellak review en swatchesMy Profile

  oktober 17, 2016 at 10:55
 • Reply Babs

  Leuk! Alsof ik er weer was, vaker doen!
  Babs onlangs geplaatst…jane iredale- Smooth Affair Facial Primer & BrightenerMy Profile

  oktober 17, 2016 at 15:03
 • Reply Melike

  Ik vind je vlog echt super leuk geworden! Ik kreeg echt het gevoel alsof ik even met je mee was en dat vind ik echt de kracht van een vlog. Ook zo fijn lijkt het mij dat er dus geen tijdslimiet is, dat is pas echt ontspannen. Heel erg leuk gedaan en ik hoop nog een vaker een vlog van je te zien;)
  Melike onlangs geplaatst…Heb je een beetje herfst inspiratie nodig?Mijn favoriete outfit items voor de herfstMy Profile

  oktober 18, 2016 at 23:07
 • Leave a Reply

  CommentLuv badge