Follow:
lifestyle, samenwerking

Wat mag er voor mij onder de kerstboom?

Elk jaar hoop ik op leuke cadeautjes onder de boom. Ik moet zeggen dat ik dit toch vaak voor mijzelf moet kopen omdat mijn man niet echt actief is met het inslaan van cadeautjes. Maar dat mag de pret niet drukken! Als ik het voor mijzelf moet kopen heb ik de vrije hand! Maar mocht mijn man nou toch besluiten wat te kopen, of mijn tienerdochters, dan kan ik ze mooi een linkje naar deze blog sturen 😉

Een boekenbon!

Wat kan je een boekenliefhebber nou het beste geven? Inderdaad! Een boek of een boekenbon! Ik heb nog talloze titels van boeken op mijn wensenlijstje. Dus kom maar op met die bonnen….

Ik denk dat een boekenbon voor heel veel mensen een prettig cadeau is. Er zijn zoveel gave titels uitgekomen de laatste maanden, er zit altijd wel een mooi boek voor je bij.

Parfum

Vroeger, toen ik zelf nog bij een parfumerie werkte, kwam ik om in alle mooie flacons met parfum. Op dit moment heb ik nog maar één luxe geur en twee budget geuren in de kast staan. Ik hou van afwisselen dus ik zou heel graag nog een mooie Eau de Parfum willen. Op dit moment is mijn voorkeur Joy van Dior.

Restaurant cadeaukaart

Dit is eigenlijk een cadeau voor het hele gezin. Wij gaan eigenlijk nooit uit eten. Met z’n vijven ben je gewoon erg veel geld kwijt en dat is er niet voor dit soort uitjes op dit moment. Maar de laatste keer dat we het wel deden wordt nog vaak besproken, we vinden het dus wel heel erg leuk! Een restaurant cadeaukaart zou dus prima van pas komen. Even met het gezin gezellig een avondje uit eten is natuurlijk onbetaalbaar….

Sieraad

Met kerst vind ik het altijd mooi om een sieraad te krijgen of te geven. Voor mijn dochters Amy en Fenna heb ik een sieraad van hun favoriete merk Joy op het oog. Zelf zou ik het wel leuk vinden om een nieuwe bedel voor aan mijn Pandora armband te krijgen. Die is nog lang niet vol, dus er kan er zeker eentje bij!

Ik weet nog niet precies welke ik graag zou willen, maar dit egeltje vind ik wel heel erg schattig.

Universele bon

Omdat ik altijd nog weleens op latere momenten dingen heb die mij te binnen schieten die ik graag zou willen is een bon die op meerdere plekken ingeleverd kan worden ook altijd een uitkomst. Iets minder leuk misschien dan bovenstaande cadeaus, maar zeker ook zeer welkom 😉

Wat heb jij voor cadeautjes op je wishlist staan?

Liefs Hilde

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge