Follow:
gezondheid, samenwerking

Wat te doen bij kalknagels?

Niets is zo vervelend, en hardnekkig, als kalknagels. Wanneer je hier last van hebt weet je als geen ander dat het ook erg lastig is om er vanaf te komen. Gelukkig zijn er goede middelen op de markt die echt goed werken om van je kalknagels af te komen. Belangrijk is wel: volhouden! Daarom is een middel wat niet moeilijk is in gebruik een pré. En dat middel is er, ProtectAir!

ProtectAir kalknagel startset

Helemaal achterover leunen in de hoop van je kalknagels af te komen is helaas iets te mooi om waar te zijn. Je zal echt even aan de bak moeten. Maar wanneer je deze producten gebruikt volgens de geadviseerde aanwijzingen, dan ben je over een tijdje van die vervelende en lelijke kalknagels af.

De kit is een complete behandeling met nagelvijltjes, serum en schoenenspray. Het is belangrijk je schoenen goed te behandelen: 1x per 7-10 dagen. Verder 1x per week de nagel(s) vijlen en 1-2x per dag het serum aanbrengen. Wanneer je een routine inbouwt, net als tandenpoetsen, is het heel makkelijk. Ik breng het serum elke avond aan, voor het slapen gaan. Op deze manier zit het helemaal in mijn routine en zorg ik dat de schimmel, want dat is het, geen kans krijgt door te “groeien”.

ProtectAir is uniek door de complete behandeling die we bieden met gepatenteerde schoenenspray. De schoenenspray beschermt tot 10 dagen lang tegen herinfectie. Iets wat concurrerende producten niet hebben (en het grote geheim waarom je bijna niet van kalknagels af komt: herinfectie). Door die bescherming heeft de schimmel geen kans om in de broeierige omgeving van de schoen verder te infecteren. Op deze manier pak je de infectie op de meest efficiënte manier aan, met de 100% kans op slagen (en dan ben je voor de zomer van 2022 helemaaal happy met je kalknagel-vrije voeten ;-)).

Merk van Nederlandse bodem

Twee ambitieuze Nederlanders zijn dit merk gestart en timmeren hard aan de weg. Sinds 2018 is ProtectAir zelfs online Europees marktleider met de verkoop van kalknagel producten in maar liefst 9 landen.

De Producten van ProtectAir zijn uitvoerig klinisch getest, volledig gedocumenteerd en als medisch hulpmiddel geregistreerd in de Europese Unie. Door de unieke samenstelling, kunnen ze tot de beste in hun categorie gerekend worden. In slechts 2 jaar heeft ProtectAir meer dan 250.000 tevreden klanten weten te helpen met hun kalknagel problemen.

En sinds eind vorig jaar is het assortiment ook uitgebreid met een lijn om acne problemen aan te pakken. Het merk zit dus niet stil!

Ik ben op dit moment nog druk bezig met het behandelen van mijn besmette teennagels. Ik zie dat de infectie zich langzaam terugtrekt en uit mijn nagel groeit. Ik blijf stug aan de gang met de spray, nagelvijltjes en het serum. Ik ben zeer tevreden!

Liefs Hilde

 

** Ik heb deze produten ontvangen om te testen voor mijn blog **

Share on
Previous Post Next Post

You may also like

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge